Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12
Schellinkhof 12

Schellinkhof 12

Heerhugowaard

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

OP ZOEK NAAR EEN RUIME, COMFORTABELE WONING IN EEN KINDVRIENDELIJKE EN GELIEFDE BUURT? DAN IS DEZE ROYALE TUSSENWONING MET MAAR LIEFST 5 SLAAPKAMERS IN DE GEWILDE WIJK DE OOSTERTOCHT PRECIES WAT JE ZOEKT.
De woning beschikt over alle gemakken die je nodig hebt, waaronder een zonnige achtertuin op het zuidwesten met een ruime veranda, waar je in het voor- en najaar heerlijk kunt zitten. Dankzij de moderne opbouw is er op de 2e verdieping een extra grote masterbedroom met inloopkast en eigen badkamer. Ook is hier een goed bemeten 2e slaapkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich de complete badkamer met ligbad, evenals 3 extra slaapkamers. Kortom, ideaal voor een groot gezin. In de 4e kamer staat de vaste trap met daaronder de aansluiting voor de wasmachine en droger.
Op de begane grond, aan de voorzijde, vind je de splinternieuwe luxe keuken voorzien van diverse hoogwaardige apparatuur, perfect voor een keukenprins of prinses! Bovendien beschikt de woning over energielabel A. Al geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar Tesselaar Makelaardij voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Omgeving
Ligging : In kindvriendelijke woonwijk nabij scholen, supermarkt, sportvelden en sporthal.

Perceel
Perceeloppervlakte : 135 m2 eigen grond

INDELING WONING:
Begane grond: entree/hal met meterkast, voorzien van 11 nieuwe groepen. Direct naast de voordeur bevindt zich de toiletruimte met een vast toilet en fonteintje. Aan het einde van de hal is er toegang tot het woongedeelte. Aan de voorzijde staat de recent vernieuwde keuken (2022) met hoogwaardige apparatuur en veel werkruimte. De keuken is voorzien van een grote koelkast, een Bora-zone inductiekookplaat met onderbouw afzuigkap, vaatwasser, Quooker en oven. Ook is er een bargedeelte waar je gezellig kunt zitten met vrienden of familie. Aan de achterzijde bevindt zich het zitgedeelte met een schuifpui en een enkele deur die toegang geven tot de achtertuin.

1e verdieping: overloop met aan de voorzijde slaapkamer 1 (3,45 x 2,71) met een vaste 3-deurskast. Daarnaast bevindt zich slaapkamer 2 (3,00 x 2,75). Aan de achterzijde ligt de royale slaapkamer 3 (4,25 x 2,71), ook voorzien van een vaste 3-deurskast. In het midden van de verdieping bevindt zich de uitgebouwde badkamer met ligbad, inloopdouche, vast wastafelmeubel en het 2e zwevende toilet. Aan het einde van de overloop is de oorspronkelijke slaapkamer nu ingericht als waskamer, en er is een vaste trap geplaatst naar de 2e verdieping.

2e verdieping: te bereiken via de vaste trap. Vanaf de ruime overloop heb je toegang tot beide slaapkamers. Aan de achterzijde bevindt zich slaapkamer 4 (3,00 x 2,76) eveneens voorzien van een vaste 3-deurskast. Aan de voorzijde ligt de grote masterbedroom (3,85 x 3,82) met een aparte badkamer voorzien van een 3e zwevend toilet en wastafelmeubel. Naast de badkamer bevindt zich de praktische inloopkast.

Achtertuin: via zowel de schuifpui als de enkele deur heb je toegang tot de zonnige achtertuin die gelegen is op het zuidwesten. Direct tegen de gevel bevindt zich over de gehele breedte een ruime veranda (3,05 x 5,82), waar het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven is en waar je tot in het najaar kunt blijven genieten. Aan de achterzijde van de tuin staat de berging (2,50 x 4,50) voorzien van elektra.

Voortuin: klein, maar fijn en onderhoudsarm! Direct voor de deur ligt een speeltuintje met daarnaast een parkeerplaats.

Verwarming
HR Smartline Nefit, 2005, eigendom

Aanvaarding
In overleg. Kan op korte termijn.

Bezichtiging
Na afspraak met Kandidaat Register Makelaar i.o. Jasper Keuken of Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur Jim Tesselaar.

Bieding
Mocht je interesse hebben in deze woning dan verzoeken wij je jouw bieding uitsluitend te doen via je account op Move.nl. Het gehele biedingsproces verloopt via Jim Tesselaar, RM/RT.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2005 van HR Smartline Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m²
Perceeloppervlakte
135 m²
Inhoud
403 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 60 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*