Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2
Saltryperlaan 2

Saltryperlaan 2

Harlingen

€ 389.000,- k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime en veelzijdige woning met vrij uitzicht? Deze prachtige 2/1 kapwoning ligt in de geliefde woonwijk de Spiker, vlakbij het centrum en biedt tal van mogelijkheden. Deze woning is uitermate geschikt voor een kantoor of praktijkruimte aan huis. Op korte afstand ligt de toegang tot de snelwegen richting Leeuwarden, Sneek en Amsterdam.

Deze ruime uitgebouwde woning heeft kunststof deuren en kozijnen en is geheel voorzien van HR++ glas. In 2023 zijn er 8 zonnepanelen en een nieuwe HR-CV-ketel geplaatst. De woning heeft op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping waar zich nog een ruime vierde slaapkamer bevindt. In de technische ruimte bevinden zich de HR CV ketel en omvormer voor de zonnepanelen.

De woning is gelegen op een unieke locatie in Harlingen. De wijk ligt vlakbij het historische centrum met gezellige terrasjes. Zelfs een binnenhaven voor een boot is op loopafstand bereikbaar. Kom snel een kijkje nemen en ontdek zelf de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!


Indeling
Entree, hal, nieuwe moderne meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang naar eerste verdieping. De ruime woonkamer, met drie grote ramen voor maximale lichtinval, heeft vrij uitzicht naar buiten. In de zijgevel bevindt zich een schouw met openhaard, gezellig voor de wintermaanden.

De keuken bevindt zich in de aanbouw, waardoor er extra leefruimte is gecreëerd in het achterste deel van de woonkamer, ideaal voor een riante eettafel voor veel personen. De functionele keuken is voorzien van een koel/vrieskast, gasfornuis, oven en dubbele spoelbak. Door de lichtkoepel is het heerlijk licht en vanuit de keuken heb je uitzicht over de tuin. Via de keuken kom je in de bijkeuken en hier bevinden zich de aansluitingen voor witgoed en de geiser, welke direct zorgt voor warm water.

De extra woonruimte, nu ingericht als kantoor heeft een oppervlakte van 11,3 m2 en is desgewenst ook als praktijk aan huis in te richten. Via openslaande deuren is er direct toegang tot de tuin. Aan de zijkant van de woning is een royale berging met schuin dak voor het stallen van fietsen, tuinmeubels en gereedschap.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien zijn van inbouw kasten en 1 slaapkamer heeft een buitendeur met toegang tot het platte dak. De badkamer beschikt over een douchehoek, wastafel en tweede toilet (wandcloset).

Tweede verdieping
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar zich een vierde slaapkamer bevindt met studiehoek en veel bergruimte. De nokhoogte van de zolder is 2,9 meter. De sfeervolle slaapkamer heeft een kanteldakraam en zijraam die zorgen voor veel lichtinval en uitzicht over de woonwijk. In een separate (technische) ruimte op de overloop bevinden zich de HR CV opstelling en de omvormer van de zonnepanelen, beide uit 2023.

Tuin
De sfeervolle zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en biedt volop privacy en beschutting. De groene tuin biedt een heerlijke plek om te ontspannen en is door de verschillende terrassen onderhoudsarm. Er is een inritvergunning naast de woning, waardoor het mogelijk is een auto te parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden
Een greep uit de kenmerken:
• mooie 2/1 kap woning met vrij uitzicht;
• veel extra woonoppervlakte door uitbouw;
• uitbouw geschikt voor kantoor/praktijk aan huis;
• grotendeels kunststof deuren en kozijnen met HR++ beglazing;
• 8 zonnepanelen en HR-CV-Ketel Intergas CW4, beide 2023;
• goed geïsoleerd, energielabel B;
• moderne meterkast;
• vlakbij centrum en binnenhaven.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 389.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
tv kabel, zonnecollectoren, rookkanaal, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel en open haard
Warm water
c.v.-ketel en gasboiler eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2023 van HRE 28/24 CW4, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
154 m²
Perceeloppervlakte
244 m²
Inhoud
511 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 65 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*