Omschrijving

Prachtige 2-onder-1-kapwoning uit 2021 in de geliefde nieuwbouwwijk Broekgraaf!

Aan de Saffierlaan in Leerdam ligt deze ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van 185 m2. Deze in 2021 opgeleverde woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing, een warmtepomp, 12 zonnepanelen en een WTW-installatie, wat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de energiekosten!
De begane grond biedt een mooie ruime woonkamer en luxe leefkeuken, op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een riante badkamer. De zolderverdieping is op wat laatste aanpassingen na helemaal klaar om een vierde slaapkamer en een separate wasruimte te realiseren.

Broekgraaf is een kindvriendelijke wijk aan de rand van Leerdam. Alle denkbare voorzieningen en het gezellige centrum van Leerdam zijn op fietsafstand en je zit binnen no-time op de snelweg richting Den Bosch of Utrecht.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.


Indeling
De entree geeft toegang tot een hal met toilet en meterkast. Een fraai ontworpen zwarte aluminium taatsdeur met rookglas leidt naar de ruime woonkamer. Deze is voorzien van een visgraat parketvloer en een open verbinding met de grote woonkeuken. De openslaande deuren naar de tuin zijn voorzien van horren. De keuken, bestaande uit een grote wandkast en een kookeiland, is uitgevoerd in zwart/wit en een Silestone werkblad. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur waaronder een Quooker, inductiekookplaat met afzuiging, grote koelkast en vriezer, vaatwasser en Siemens oven. De aan de keuken grenzende eethoek maakt dat je koken en tafelen heel gezellig kunt combineren. De trap naast de eethoek leidt je naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De master bedroom aan de voorzijde is voorzien van een slim geplaatste scheidingswand, die het slaapgedeelte subtiel afzondert van de praktische inloopkast. Aan de achterzijde van de woning liggen twee slaapkamers. Deze kamers kijken uit op de achtertuin en ook hier zijn, net als in de master bedroom, horren geplaatst. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche, dubbele wastafel en toilet en beschikt over comfortabele vloerverwarming.

Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt extra mogelijkheden met een nieuw gecreëerde slaapkamer en een aparte wasruimte. De basis voor deze ruimtes is al gelegd met geïsoleerde tussenwanden en deuren; het wachten is nog op de finishing touch waarmee je deze verdieping geheel naar eigen wens kunt afwerken. Licht is er via de dakramen aan voor- en achterzijde en de slaapkamer beschikt nog over een extra raam aan de zijkant.

Tuin
De woning beschikt over een ruime voortuin met parkeergelegenheid voor twee auto's en een laadpaal voor elektrische voertuigen. Opvallend zijn hier de robuuste Cortenstaal plantenbakken met boompjes.
Via de poort aan de zijkant is de achtertuin bereikbaar, die in 2023 nieuw aangelegd is met grote Schellevis tuintegels. De tuin biedt ook een fijne overkapping en hoge houten schuttingen voor optimale privacy.
Zowel vanuit de woonkamer via de openslaande deuren, als via de garage is de tuin bereikbaar.


Bijzonderheden
Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.
Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen.
Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, zonnecollectoren, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
184 m²
Perceeloppervlakte
288 m²
Inhoud
742 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 76 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*