Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2
Rubensplein 21A 2

Rubensplein 21A 2

Schiedam

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Dubbele bovenwoning | 3-kamerappartement met balkon | 102 m2

Wat een tof appartement! Heerlijk licht, supercentraal en met deze verre uitzichten voelt het alsof je lekker vrij zit.

Het Haverschmidtkwartier in Schiedam is een charmante, levendige en zeer centraal gelegen buurt in Schiedam. Dicht bij het centrum van Schiedam, met uitstekende verbindingen van zowel openbaar vervoer als de snelwegen op een paar minuten op afstand om naar Rotterdam en andere omliggende steden te reizen.

Met zijn rijke geschiedenis is het een wijk met sfeervolle straten die een unieke mix mix van karakteristieke jaren '30 woningen en moderne appartementen biedt. De buurt is omringd door diverse parken en groene ruimtes, perfect voor wandelingen, fietsen of een picknick met vrienden en familie. Er zijn meer dan genoeg voorzieningen in de buurt zoals winkels, scholen, restaurants, sportfaciliteiten, parkjes etc.

Een super leuk, modern, direct te betrekken ruim 3 kamer appartement gelegen op een mooie locatie aan het Rubensplein. Het appartement is voorzien van een mooie keuken (2022) en deels nieuwe badkamer (2024). Ook de woonkamer is heerlijk ruim, maar liefst 36m2 inclusief keuken.

Door het waaiervormige oppervlak heeft het appartement een speelse, ruime indeling. Kozijnen zijn van kunststof voorzien van dubbelglas. De locatie is super praktisch en er is een leuk zicht over het plein. Buurtwinkels (bakker, slager, pizzeria, apotheek ed) zijn op loopafstand, evenals openbaar vervoer (bus en metro) en snelweg A4, A20, A15 en A13.

Het appartement
Met de trap lopen we naar de tweede verdieping, daar stap je achter je eigen voordeur door naar de derde etage waar je aankomt op de overloop. We lopen rechtdoor de woonkamer in. Dat is een grote ruimte waar je eventueel weer 2 kamers van zou kunnen maken. De voorzijde zou een hele fijne woonkamer kunnen zijn met mooi uitzicht over Schiedam. Omdat je zo lekker hoog zit kijk je ver weg over Schiedam. Aan de achterzijde is mooi plaats voor een grote eettafel en met de openslaande deuren naar het balkon is dat ook gelijk een heerlijke plek om af en toe wat thuis te werken. Je kijkt hier leuk weg over de mooie statige panden aan de Haverschidtlaan!
Het blok dat je op de foto’s ziet dat de voorkamer van de achterkamer scheidt is de ruimte waar de trap in zit naar de bovenste slaapverdieping. Die trap zit achter een deur in de hal.

Aan de achterzijde treffen we de keuken. Een eenvoudige keuken in wit uitgevoerd en is voorzien van een elektrische kookplaat, met afzuigkap erboven. In de keuken is ook de CV-ketel netjes achter een kast weggewerkt. Er is in alle kastjes voldoende ruimte om je keukenpullen op te bergen.

In de hal hebben we toegang tot het toilet en een grote bergkast waar ook elektra- en gasmeter zitten. Aan de voorzijde stappen we de badkamer binnen welke is voorzien van een douche, ligbad en een wastafel met spiegel erboven.

Vanuit de hal lopen we via de trap naar de zolderverdieping. De verborgen schat van dit appartement! Met ca. 37 m2 is dit een topruimte. Een mooie open ruimte die je eenvoudig in tweeën kunt delen en er een dan zowel een slaapkamer als werkkamer kunt maken.

Wat een superappartement. Het is comfortabel met een CV-installatie, dubbele beglazing in kunststof kozijnen en door de grote ramen lekker licht waardoor het door de zon al lekker opwarmt. In het gehele appartement ligt een lichte laminaatvloer en het balkon ligt op het zuiden.

Sta je te popelen om een keer binnen te kijken? Laat snel van je horen, want wij zijn er zeker van dat fijne plekje snel van eigenaar gaat wisselen!

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1930
– Eigen grond
– Woonoppervlakte circa 102 m2
– Balkons op het zuiden van totaal 4 m2
– Energielabel E
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Volledig voorzien van een nette laminaatvloer
– Verwarming en warmwater middels cv-combiketel (2013)
– Parkeren middels een parkeervergunning
– Maandelijkse VvE-bijdrage van € 85,25
– In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule en een niet-bewoondclausule worden opgenomen
– Oplevering in overleg kan spoedig

Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

RE/MAX, it’s the experience!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Intergas Kombi Compact, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en open ligging

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*