Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4
Rozenhof 4

Rozenhof 4

Haps

€ 315.000,- k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een smaakvolle starterswoning in het gezellige dorp Haps? Zoek dan niet verder en kom snel een kijkje nemen bij dit prachtige woonhuis aan Rozenhof 4. Met een perceeloppervlakte van 138,00 m², een moderne keuken, en een eigentijdse badkamer is deze woning helemaal klaar om betrokken te worden. Dit is jouw kans om een fijn plekje voor jezelf te creëren in een levendige en vriendelijke omgeving!

Moderne Keuken en Badkamer
Bij binnenkomst in deze prachtige eengezinswoning word je direct verwelkomd door de moderne en strak afgewerkte keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien, inclusief hoogwaardige inbouwapparatuur en een stijlvol werkblad. Hier kun je heerlijk koken en genieten van gezellige maaltijden met familie en vrienden.

De eigentijdse badkamer biedt een oase van rust en luxe. Of je nu een snelle douche wilt nemen of je wilt ontspannen na een lange dag, deze badkamer voorziet in al je behoeften. De stijlvolle afwerking en de keuze van kwalitatieve materialen dragen bij aan een gevoel van comfort en luxe in je dagelijks leven. Geen gedoe meer met verbouwen of renoveren; deze woning is helemaal klaar om van te genieten!

Ideaal Voor Starters
Als starter op de huizenmarkt is dit absoluut een woning die je niet wilt missen. De ligging in het charmante dorp Haps biedt het perfecte evenwicht tussen een gevoel van gemeenschap en de mogelijkheid om je eigen plekje te hebben waar je tot rust kunt komen. Haps staat bekend om zijn vriendelijke inwoners, gezellige dorpskern en tal van voorzieningen zoals scholen, winkels, en sportverenigingen. Hier voel je je meteen thuis.

De eengezinswoning aan Rozenhof 4 beschikt verder over een ruime en lichte woonkamer, een praktische indeling en een zonnige achtertuin waar je heerlijk kunt ontspannen of tuinieren. De goed onderhouden tuin biedt voldoende ruimte voor een terras, speeltoestellen voor kinderen of zelfs een kleine moestuin. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Duurzaam en Energiezuinig
In deze tijd is duurzaamheid een belangrijk aspect bij de keuze van een woning. De woning aan Rozenhof 4 is goed geïsoleerd en beschikt over energiezuinige voorzieningen, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu maar ook bespaart op je energiekosten. Dit maakt de woning niet alleen comfortabel, maar ook toekomstbestendig.

Plan Vandaag Nog een Bezichtiging!
Klaar om de volgende stap te zetten? Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging in bij VIND Makelaardij. Dit is jouw kans om de perfecte starterswoning te vinden en een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. Wees er snel bij, want voor je het weet is deze parel verkocht!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken, zonnecollectoren, rookkanaal en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2020 van Atag, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
138 m²
Inhoud
370 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 54 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*