Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1
Rotingstraat 1

Rotingstraat 1

Reusel

€ 549.000,- k.k.

Omschrijving

Deze super duurzame in 2024 compleet gerenoveerde luxe tweekapper, gelegen op een ruim hoekperceel nabij het centrum van Reusel, zoekt een nieuwe eigenaar! De woning is het afgelopen jaar compleet verbouwd, aangebouwd en gasloos gemaakt! Een lust voor het oog!

Met een royale living, prachtige luxe keuken en moderne badkamer is jouw nieuwe thuis. Met het ombouwen van de garage bestaat de mogelijkheid zelfs tot levensloopbestendig wonen! Met een energielabel A++++ beschikt de woning over een uitstekend isolatiepakket en duurzame installaties, zoals 20 zonnepanelen, een luchtwarmtepomp (2024), een WTW-installatie (2024). De woning heeft daarnaast een mooie en zonnige tuin.

Toplocatie, energiezuinig en instapklaar! Welkom bij de Rotingstraat 1.


Indeling
Entree
Middels een looppad in de voortuin bereik je de voordeur van deze woning. De mooie voordeur van hout met glas geeft toegang tot de overzichtelijke en prettige entreehal. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de meterkast en de kelder. Via een prachtige houten schuifdeur loop je zo de woonkamer in. De gehele begane grond, voorzien van vloerverwarming, is modern afgewerkt met een grijze tegelvloer (2024), strak gestuukte wanden en plafond. Alle binnendeuren, kozijnen en ramen op de begane grond zijn het afgelopen jaar (2023) vervangen door luxe uitvoeringen.

Het toilet is modern afgewerkt met een prachtige betonciré muur en eigentijdse tegels. Het zwevende donkere toilet geeft samen met de afwerking de ruimte een strakke en luxe uitstraling.

Woonkamer
De woonkamer beschikt over een moderne grijze tegelvloer, strakke wanden en een plafond met sierlijsten en inbouwspots. De zeer ruime woonkamer is te verdelen in een ruime living aan de straatzijde, die door de grote raampartijen een prettig lichtinval heeft, een heerlijke eethoek en een open keuken met extra zitplekken aan het eiland. De openslaande tuindeuren zorgen ’s zomers voor een fijne verbinding met de tuin en creëren dat heerlijke binnen-buiten gevoel!

Keuken
De grote open en gloednieuwe leefkeuken (2024) zorgt voor een fijne connectie met de woonkamer. De prachtige inbouwkeuken heeft een donkergrijs blad en is opgesteld als een kastenwand met een kookeiland. Het eiland beschikt over een zwarte design spoelbak en kraan, een 4-pits inductiekookplaat met afzuiging en 2 ingebouwde stopcontacten. Daarnaast biedt het kookeiland extra zitplaatsen aan het bargedeelte, ideaal om hier lekker te ontbijten of borrelen. Aan de andere zijde is de keuken uitgerust met een koelkast, diepvries en combi-oven. Het ruime keukenblad biedt extra werkruimte, praktisch toch?

Bijkeuken
Direct achter de keuken bevindt zich een zeer praktische bijkeuken, die beschikt over een royale inbouwkast. In de inbouwkast vind je de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, evenals de warmtepompinstallatie (2024). Via de bijkeuken loop je direct door naar de garage.

Hobbyruimte/garage
De garage is royaal van opzet en is zowel via de bijkeuken als van buitenaf te bereiken. Hij beschikt over een garagedeur en een carport. Omdat de garage nog geheel naar eigen wens is in te delen en af te werken, kan deze voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Ga jij voor een hobbyruimte, speelkamer of kantoor? Het is zelfs mogelijk om een badkamer en slaapkamer te realiseren, zodat gelijkvloers wonen mogelijk wordt!

Eerste verdieping
Middels een vaste trap, afgewerkt met eikenhouten traptreden, bereik je de overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vlizotrap naar de bergzolder. De gehele eerste verdieping is zeer netjes afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en plafond met sierlijsten. De zwarte details die over de gehele begane grond te zien zijn, lopen ook door tot de overloop.

Slaapkamers
De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en is royaal van opzet. De ruimte is prettig in te delen en biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. Slaapkamer twee is gelegen aan de voorzijde en is bijna identiek aan de master bedroom. Slaapkamer drie ligt aan de achterzijde en is wat kleiner van opzet, wat het ideaal maakt als kinderkamer of kantoorruimte.

Badkamer
De badkamer is werkelijk een plaatje! Deze ruimte is afgewerkt volgens de laatste trends, en de prachtige donkere accenten vind je hier ook weer terug. De badkamer is deels getegeld en deels voorzien van betonciré. Deze kleurtinten, samen met het fraaie design, zorgen voor een ontspannen spa-gevoel. De inloopdouche is uitgerust met nette inbouwkranen, een regendouche en mechanische ventilatie. Er is een hangcloset met softclose-bril en een badmeubel met wastafel, plus een praktische spiegel die zowel licht geeft als verwarmd is. Handig tijdens het douchen, zo beslaat de spiegel niet! Niet alleen is dit een prachtige badkamer, maar deze is ook zeer praktisch in gebruik.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Deze ruimte is ideaal voor extra opslag en is geheel geïsoleerd. Ook vind je hier de mechanische installatieunit van Itho.



Tuin
Voortuin
De voortuin van deze woning is voorzien van siergrind en een looppad naar de voordeur.

Achtertuin
Vanuit de woonkamer heb je via de openslaande tuindeuren en ook via de keuken, middels een loopdeur, toegang tot de achtertuin, die garant staat voor uren plezier. In de rustig gelegen, zonnige achtertuin is voldoende plek om een heerlijke loungebank of eettafel te plaatsen, zodat je hier – tot in de late uurtjes – kunt genieten van een hapje en een drankje. De achtertuin heeft een straatwerkterras en is deels voorzien van grind. Daarnaast beschikt de tuin over een tweede terras waarvan de binnentegels zijn doorgelegd. Dit biedt mogelijkheden voor de toekomst!

Bijzonderheden
Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1962, gerenoveerd 2023-2024;
- Instapklare tweekapper;
- 110 m² woonoppervlakte;
- 331 m² perceel;
- Energielabel A+++++;
- Royale oprit met carport en ruime garage en eigen achterom;
- Goed onderhouden en goede materiaalkeuze;
- Houten kozijnen met HR ++ beglazing (2023);
- Nieuwe binnen en buitendeuren + kozijnen (2023) Behalve de loopdeur garage;
- Geheel nieuwe dakpannen (2023)
- Gehele woning opnieuw gevoegd (2023)
- 20 zonnepanelen, waarvan 9 geïntegreerd in het dak (2023)
- Vloerisolatie + vloerverwarming gehele beneden verdieping (2023)
- Nieuwe keuken (2024)
- Nieuw toilet (2024)
- Gehele bovenverdieping verbouwd (2024)
- Nieuwe badkamer (2024)
- Warmtepomp installatie (2024)

Neem snel contact op voor een bezichtiging, want deze kans wil je niet missen!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 549.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
A++++
Verwarming
warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Perceeloppervlakte
331 m²
Inhoud
554 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
39 m²
Buitenruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*