Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21
Rossinistraat 21

Rossinistraat 21

Terneuzen

€ 220.000,- k.k.

Omschrijving

Wij hebben in verkoop de Rossinistraat 21! Op een rustige woonlocatie, met winkelcentrum Zuidpolder en sportcentrum De Vliegende Vaart op loopafstand ligt deze bijzonder goed onderhouden tussenwoning. Een perfecte, instapklare woning waar je enkel je meubilair moet neerzetten en kunt genieten van je nieuwe thuis!

Deze instapklare eengezinswoning is zeer geschikt voor starters of jonge gezinnen met kinderen. De woning beschikt over ruime slaapkamers, maar liefst 4, en een vaste trap naar de tweede verdieping. De tussenwoning is gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij vele voorzieningen op loopafstand.

Indeling
Begane grond
We komen de woning binnen in de hal. De volledige hal en trap zijn sfeervol gemaakt met inbouwspots. Verder is de entree met meterkast, trapkast en toilet compleet. We lopen verder naar de gezellige woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en strakke wanden. De basis heb je, nu alleen je eigen ideeën nog in werkelijkheid brengen! Dankzij de grote raampartijen krijgt de woning genoeg daglicht binnen.

De half open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Het geheel is geplaatst in een L-opstelling en biedt daarmee voldoende werk- en opbergruimte. Een fijne bijkomstigheid is dat je vanuit de keuken zo de verzorgde achtertuin inloopt.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn van goed formaat en netjes afgewerkt met een laminaatvloer. De grootste slaapkamer heeft ingebouwde kasten en zelfs inbouwspots in het plafond! Je kunt de kamers verder decoreren naar eigen kleur en smaak.

De badkamer is volledig gerenoveerd en is zeer luxe afgewerkt. Je beschikt over een regendouche, toilet, wastafel en designradiator.

2e verdieping
De 2e verdieping heeft een overloop waar ruimte is gecreëerd voor je witgoed. Ook is er op de tweede verdieping een vierde royale slaapkamer gesitueerd. Deze kamer is netjes afgewerkt met laminaat en strakke wanden. Je kunt de ruimte gebruiken als slaapkamer of kantoorruimte. Dankzij de ingebouwde spots en grote dakkapel krijg je ook op de tweede verdieping genoeg licht binnen.

Tuin
We lopen verder naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin. Deze is zeer sfeervol ingedeeld en beschikt over een leuke overkapping. Zet hier je loungeset neer en je tuin is al helemaal klaar voor de gezellige avonden. De achtertuin beschikt over een berging waar je je fietsten in kunt zetten.

Algemeen:
- 4 slaapkamers
- deels elektrische rolluiken
- kunststof kozijnen met HR glas
- verwarming en warm water middels een Nefit combiketel
- tuin op het zuidoosten

Ben je op zoek naar een ruime tussenwoning in een kindvriendelijke woonwijk?! Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 220.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
143 m²
Inhoud
340 m³
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Plattegronden

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*