Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53
Rontgenstraat 53

Rontgenstraat 53

Berkel en Rodenrijs

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 400.000,-- k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een mooi gelegen 3 kamer appartement met overdekte parkeerplaats nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A
2. Woonoppervlakte 86 m2
3. Royale woonkamer met toegang tot prachtig terras op het zuidoosten met vrij uitzicht
4. 2 ruime slaapkamers
5. Badkamer, toilet en keuken zijn keurig
6. Actieve VVE met maandelijkse bijdrage van € 127,50 (appartement + parkeerplaats +gedeelde fietsenberging)
7. Oplevering kan op korte termijn

Kortom, een prachtig appartement gelegen in de directe nabijheid van het uitgebreide winkelcentrum met veel horeca, zorginstellingen en cultuurhuis Casa Cadanza.

Begane grond: Fraaie entree voorzien van videofooninstallatie, postbussen, toegang tot lift en trappenhuis.

2e verdieping:

Bij binnenkomst treft u de centrale gang met daaraan toegang tot alle vertrekken. Vanuit de gang is de royale woonkamer te bereiken. Wat is dit een heerlijke plek om te verblijven. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht. Vanuit de ruime woonkamer krijgt u middels een riante schuifpui toegang tot het royale terras met prachtig zicht op de omgeving. De ligging is op het zuidoosten, zon verzekerd. Fijn dat er zowel een elektrisch zonnescherm als een elektrische screen aanwezig is. In de open keuken treft u een koelkast met vriesgedeelte, een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat en een combimagnetron/-oven aan. Het geheel is afgewerkt met een kunststof blad.

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. De master bedroom is voorzien van een vaste kastenwand.
De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche en een badkamermeubel. Tot slot is er naast het aparte toilet met fonteintje nog een royale inpandige berging. Hier vindt u de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de cv-combiketel (Remeha 2012).

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*