Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24
Rondist 24

Rondist 24

Rhoon

€ 385.000,- k.k.

Omschrijving

Rhoon Portland | 4-kamer maisonnette met groot balkon| 98 m2 | licht en vrij

Ben jij of zijn jullie op zoek naar een ruime en lichte 4-kamer maisonnette op de eerst en tweede verdieping in Rhoon Portland op het eiland Diamant. Be my guest!

Wat een fijn appartement op een topplek is dit. Het eiland Diamant is een populaire wijk in Portland. Je vindt er dan ook alle voorzieningen om comfortabel te wonen. Voor sportverenigingen, winkels, scholen, de kinderopvang en speelplaatsen hoef je niet ver. Ben je een echte natuurliefhebber? Dan loop je zo recreatiegebied Buijtenland in waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of golfen op Rhoon golfcenter. Ook fiets je zo naar de Rhoonse Grienden. Voor de boodschappen kan je kiezen tussen de winkelcentra Het Hof van Portland en Carnisseveste waar je buiten de boodschappen bijvoorbeeld ook naar de kapper kunt wat kunt eten of wat kunt shoppen. Ten slotte ben je zo in centrum Barendrecht of Rotterdam met de auto, fiets en de diverse verbindingen van het OV.

Het appartement
Op de begane grond kom je binnen in de hal waar je de meterkast treft, waar je je jas ophangt en waar je wellicht nog wat dingetjes opbergt die je dagelijks buiten de deur gebruikt.

Met de trap komen we boven in de hal waar zich het eerste toilet bevindt en een aparte kast waar de CV ketel is opgesteld, de aansluiting zit voor de wasmachine en droger, en waar je daarna nog wat voorraad kwijt kunt.

Daarna lopen we rechtdoor de woonkamer in. Wat een heerlijk lichte ruimte! Aan de voorzijde treffen we de ruime open keuken die is voorzien van alle gemakken. Er is een ingebouwde koelkast, vaatwasser, oven, een grote 5-pits gaskookplaat en afzuigkap erboven. Een hele fijne lichte keuken door de grote raampartij. In de tussenruimte is ruimte genoeg voor een grote eettafel. En na het uitgebreide tafelen verplaats je naar de bank aan de achterzijde om nog lekker even wat te lezen of TV te kijken. Een ruime woonkamer met toegang tot het grote balkon aan de achterzijde waar je met genoeg mensen een hapje kunt eten en drinken, of gewoon lekker languit van de zon kan genieten!

Op de hele verdieping ligt een mooie houten vloer.

We lopen door naar de slaapverdieping. Daar treffen we een drietal slaapkamers! 2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. In de master bedroom aan de achterzijde tref je een grote kledingkast, dus daar hoeft alleen nog maar een bed in. In de voorkamer is nog een aparte bergkamer en er staan al wat kledingkasten voor je klaar. Op deze verdieping ligt een nette laminaatvloer en je hebt zeker aan de voorzijde een mooi wijds uitzicht!

De badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douche en een wastafel met planchet en spiegel. Daarnaast treffen we een designradiator.

Is dit jouw nieuwe appartement?

Bijzonderheden:
– Energielabel A
– Eigen grond
– Bouwjaar: 2002
– Instapklaar
– Gebruikersoppervlakte: ca. 98 m2
– Riant balkon van 12 m2 op het zuidwesten
– CV-combiketel Intergas HRE (2022)
– Gezonde en actieve VvE
– Maandelijkse VvE bijdrage: € 120,-
– Oplevering in overleg

Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

RE/MAX, it’s the experience!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
maisonnette
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Intergas HRE, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*