Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18
Romanlaan 18

Romanlaan 18

Aardenburg

€ 399.000,- k.k.

Omschrijving

Ontdek deze indrukwekkende woning in de serene wijk van Aardenburg, nabij sportvelden en het groene Elderschanspark! Deze statige woning strekt zich uit over drie woonlagen en biedt een overvloed aan ruimte en comfort. Met een eigen oprit en een royale, prachtig onderhouden tuin is deze woning een waar juweel. Of je nu permanent wilt wonen of een tweede woning zoekt, dit pand biedt tal van mogelijkheden!

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime entreehal met garderobe, toilet, meterkast en een trap naar de eerste verdieping. De grote living is een statement op zich, met robuuste, authentieke balken en een schitterende haardmantel die een statige ambiance creëren. Aan weerszijden van de hal vind je deuren naar de inpandige garage en de keuken. De keuken is praktisch ingedeeld, heeft een licht kleurenpalet en is van alle benodigde apparatuur voorzien. De garage is een veelzijdige ruimte met water, elektriciteit en verwarming, ideaal voor allerlei doeleinden.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je een overloop met vide die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers en een elegante badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder zijn er handige opbergruimtes achter afgetimmerde wanden.

Tweede verdieping: De trap leidt naar de tweede verdieping, een echte ruimte- en mogelijkhedenparadijs. Hier vind je een ruime hobbykamer en een slaapkamer met wastafel. En dat is nog niet alles! Achter deze slaapkamer bevindt zich een extra slaapkamer, perfect voor gasten of een andere functie.

Buitenruimte: De woning is omgeven door een schitterende tuin met een goed onderhouden voortuin en een royale oprit met ruimte voor meerdere auto’s. De tuin biedt meerdere terrassen en een charmant houten tuinhuis met een aangebouwde overkapping, ideaal als gastenverblijf door de isolatie.

Benieuwd naar wat deze statige woning voor jou te bieden heeft? We nodigen je van harte uit voor een bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwvorm
bestaande bouw
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken en rolluiken

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en open haard

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
224 m²
Perceeloppervlakte
565 m²
Inhoud
926 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
36 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht, in woonwijk, aan rustige weg en open ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 476 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*