Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B
Rodenrijselaan 23B

Rodenrijselaan 23B

Rotterdam

€ 625.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een plaatje! Ben je op zoek naar een charmante, volledig gemoderniseerde en ruime gezinswoning van ca. 119m2? Ontdek dan deze mooie dubbele benedenwoning, ideaal gelegen en perfect voor jouw gezin! De woning is in 2024 volledig verbouwd en vernieuwd, inclusief het funderingsherstel. De woning heeft een royale doorzon living, een moderne keuken en een keurige badkamer. Met drie slaapkamers, een ruime inloopkast en een gezellige tuin van ca. 38 m2 gelegen op het zuidwesten, is er genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van comfort en privacy. Maak van dit stijlvolle huis jouw nieuwe thuis!

Het Liskwartier is erg geliefd en kenmerkt zich door vele lanen, singels en karakteristieke oude panden. Het is er rustig en erg fijn wonen terwijl de stedelijke voorzieningen zeer makkelijk te bereiken zijn. Zo is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A13 en A20), het openbaar vervoer (Centraal Station op ca. 10 minuten fietsen) en het bruisende stadscentrum. Ook bevinden zich diverse supermarkten, speciaalzaken en avondwinkels in de directe omgeving. Doordat het Liskwartier grenst aan het Oude Noorden hoef je niet per se naar het stadscentrum om de gezelligheid op te zoeken. Binnen no time begeef jij je op de Zwaanshals, Zaagmolenkade en het Noordplein met diverse horecaspots en unieke winkeltjes. Give it a try! Het populaire Vroesenpark en het Kralingse bos en de Plas zijn in de buurt gelegen voor een gezellige picknick, wandeling of sportieve activiteiten. Bijkomend pluspunt: de Gemeente Rotterdam heeft het Liskwartier benoemd tot een van de Rotterdamse kindvriendelijke wijken.

Indeling
Begane grond:
Welkom in deze prachtige dubbele benedenwoning! Bij binnenkomst sta je in de entree, waarna je via drie treden de hal betreedt. Vanuit de hal heb je toegang tot zowel de keuken als de woonkamer. Hier word je verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Dit royale en veelzijdige leefgedeelte biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een elegante eethoek bij de keuken. De moderne matzwarte keuken (2024), aan de voorzijde van de woning, is volledig uitgerust met een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vriezer, oven, magnetron en vaatwasser. Kortom, alle apparatuur die je nodig hebt! De keuken beschikt bovendien over een lichtgrijs werkblad, stijlvolle zwarte accenten en voldoende opbergruimte. Aan de voorzijde van de woning zijn de grote ramen voorzien van glas-in-lood in de bovenramen, wat extra charme toevoegt aan deze sfeervolle woning.
Aangrenzend aan de woonkamer, aan de achterzijde, bevinden zich openslaande deuren die toegang geven tot de fraai aangelegde tuin van circa 38 m², welke gelegen is op het zuidwesten. De tuin is strak betegeld en biedt de perfecte gelegenheid om een fijne buitenruimte te creëren, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Daarnaast beschikt de tuin over een tuinhuis (3 m²), ideaal voor extra bergruimte.
In de hal vind je verder een separaat toilet met fonteintje, een vaste kast en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, waarvan twee met voldoende ruimte voor een groot bed en kledingkast. De derde slaapkamer is via drie treden bereikbaar en is perfect in te richten als kinderkamer of thuiskantoor. Deze woning beschikt over een moderne, keurige badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met meubel, waar je voorzien bent van alle gemakken voor een frisse start van de dag. Tot slot is er een aparte ruimte voor de cv-ketel en de aansluitingen voor witgoed.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1910
• Woonoppervlakte circa 119 m2
• Inhoud circa 411 m3
• Eigen grond
• Funderingsherstel verricht in 2024
• Binnenkant volledig vernieuwd en gemoderniseerd in 2024 (incl. nieuwe elektra, keuken, gevel- en vloerisolatie)
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2016)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €150,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.


Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
dubbel benedenhuis
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
119 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 37 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*