Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35
Rodenburg 35

Rodenburg 35

St. Willebrord

€ 625.000,- k.k.

Omschrijving

Een fraaie woning met alle mogelijkheden! Deze vrijstaande woning gelegen aan de Rodenburg in de woonwijk De Gagelrijzen, biedt maar liefst 295 m² woonoppervlakte, slaapkamers en badkamer op de begane grond, inpandige garage, totaal 6 slaapkamers en een fijne achtertuin met veel zon! Hier kun je dus levensloopbestendig wonen óf zelfs is dubbele bewoning mogelijk. Benieuwd wat deze woning jou kan bieden? Onder andere een erg aantrekkelijke energielast, door de warmtepomp én 20 zonnepanelen! 

Indeling:
Begane grond:
Op de begane grond vindt je dus een compleet woonprogramma. Zo zijn er 2 slaapkamers (1 kamer is op dit moment ingericht als study), een ruime L-vormige woonkamer, gezellige eetkeuken met luxe keukeninrichting, een praktische bijkeuken én inpandige garage. Een van de slaapkamers is royaal en biedt toegang tot de moderne badkamer. 
Ook is er een portaal met een vlizotrap naar de bergzolder. Ideaal! 

1e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 slaapkamers, badkamer en zolderruimte. De badkamer is ingericht met een stoomcabine, ligbad, wastafel en toilet. Op deze verdieping vindt je verrassend veel ruimte! 

2e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met een ruime voorzolder (werkplek, extra slaapkamer óf natuurlijk gewoon voor extra bergruimte) en de 6e slaapkamer. 

Buiten:
De tuinen, zowel de voor- als achtertuin zijn verzorgd en doordacht aangelegd. De voortuin biedt plaats voor 1 auto en is netjes ingericht met mooie en makkelijk te onderhouden beplanting. De achtertuin, met veel zon én privacy, is ingericht met tegels, plantenborders met mooie planten, struiken en bomen en een gezellige overkapping. Uiteraard is er een achterom en is de tuin volledig omsloten door een houten schutting. 

Algemeen:
Deze vrijstaande woning met inpandige garage en slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond is gebouwd in 1983 en gelegen op een perceel va 446 m². De woning biedt maar liefst ca. 295 m² (!) woonoppervlakte en heeft een inhoud van ca. 1.214 m³. De woning is voorzien van muurisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing (deels HR en deels HR++). Rondom is de woning voorzien van houten kozijnen (schilderwerk uitgevoerd in 2020/2023). Warm water en verwarming wordt geregeld middels een hybride-warmtepomp /CV opstelling. De HR Combiketel (Remeha Calenta CW6) is geplaatst in 2018 en de warmtepomp (lucht-water, Vaillant Agroterm + VWL 107/7.2 IS) is in 2023 geplaatst. Daarnaast zijn er 20 zonnepanelen met een vermogen van ca. 400Wp per paneel. De combinatie met de installaties, zonnepanelen en isolatiemaatregelen levert een aantrekkelijke maandelijkse energielast op. Op dit moment betalen de eigenaar € 150,- per maand (gas + elektra). Energielabel B (geldig tot 26-07-2034)

Specifieke kenmerken:
Wát een ruimte!
Maar liefst 295 m² woonoppervlakte!
Inpandige garage
6 slaapkamers
Levensloopbestendig wonen
Dubbele bewoning mogelijk
Fijne, zonnige tuin
Hybride warmtepomp
20 zonnepanelen
Energielabel B

Locatie:
De grote woning is gelegen in de gezellige woonwijk De Gagelrijzen waarin het straatbeeld bestaat uit een diversiteit aan bebouwing, waaronder eigen (nieuwbouw) woningen, verdeeld in vrijstaande- en 2/1 kap woningen en huurwoningen. De in- en uitvalswegen brengen je snel naar omringende steden zoals bijv. Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Zowel Rotterdam als Antwerpen bereik je binnen 30 autominuten. In de groene bosgebieden van “De Rucphense Heide en Pagnevaart”, wat zich in de nabije omgeving bevindt, kun je heerlijk genieten van de rust en de natuur.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
dubbele bewoning mogelijk en toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen
buitenzonwering, tv kabel en schuifpui

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel en warmtepomp
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van CV ketel met hybride warmtepomp, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
295 m²
Perceeloppervlakte
446 m²
Inhoud
1.214 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
51 m²
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*