Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12
Ring 12

Ring 12

Wolphaartsdijk

€ 349.000,- k.k.

Omschrijving

Team Versteeg Makelaars biedt u aan: charmante twee-onder-een-kapwoning op een idyllische locatie aan de Ring 12 in Oud-Sabbinge. Oud-Sabbinge is een klein maar gemoedelijk dorp dat net naast Wolphaartsdijk is gelegen. Wolphaartsdijk is een dorp met voorzieningen. Hier vindt u basisscholen, twee supermarkten en gezellige sportverenigingen. De stad Goes met haar voorzieningen is op tien minuten autorijden gelegen.

Indeling:
De woning is in het verleden op zowel de begane grond als op de verdieping forst uitgebouwd. Hierdoor is de woonruimte enorm vergroot. Aan de achterzijde van de woning treft u hierdoor een zeer riante woonkeuken aan. Deze ruimte is de plek waar u naar waarschijnlijkheid het liefste zult zitten. Door de vele raampartijen en de openslaande tuindeuren komt veel natuurlijke lichtinval binnen. Hierdoor is dit een lichte, en dus fijne plaats om te verblijven. Er is in deze ruimte een bergzolder te vinden. Dit is de ideale plaats om spullen op te bergen die niet in het dagelijkse gebruik nodig zijn.
Via de hal worden vervolgens de trapopgang, het toilet (met douche) en de woonkamer en een slaap- of werkkamer bereikt. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en kijkt uit over de Ring. Dit is een mooie ruimte die meer dan voldoende plek biedt aan een gezellige zithoek.

Verdieping:
De verdieping biedt plaats aan een tweetal slaapkamers, de overloop en de badkamer. In de vast kastruimten vindt u veel praktische bergruimte. De slaapkamers zijn zeer royaal qua afmetingen. De keurige badkamer is eveneens een ruime ruimte en biedt plaats aan een douchecabine, wastafel en het toilet.

Tuin:
Misschien wel het mooiste aspect van deze woning is de rustige ligging en prachtige achtertuin. De achtertuin is werkelijk een heerlijke plek die door de openslaande tuindeuren in de woonkeuken altijd binnen een handomdraai is te bereiken. De tuin biedt door de rustige ligging zeer veel privacy. De tuin is op het noorden gelegen en biedt u doordat deze diep is een uitstekende zonligging. Achterin de tuin is een riante schuur geplaatst. Deze schuur beschikt over een elektra aansluiting en een ruime bergzolder. Dit is de ideale plaats om te gebruiken om de fietsen en de tuinspullen op te bergen. Maar door de afmetingen is deze ruimte ook zeer geschikt als hobbyruimte.

De woning beschikt over vloer-, muur-, en dakisolatie en is uitgerust met houten kozijnen in combinatie met isolatieglas. De woning beschikt daarmee over een energielabel C.

Heeft deze werkelijk unieke woning uw interesse gewekt? Plan dan uw bezichtiging. Wij leiden u graag rond! Graag tot ziens aan de Ring 12 in Wolphaartsdijk.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam en rolluiken

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
242 m²
Inhoud
413 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 108 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*