Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76
Rijnstraat 76

Rijnstraat 76

Breda

€ 339.000,- k.k.

Omschrijving

SFEERVOLLE EINDWONING MET MULTIFUNCTIONELE RUIMTE OP LOOPAFSTAND VAN HET DR. STRUYCKENPLEIN EN NABIJ HET STADSCENTRUM VAN BREDA.

De woning is gelegen in een rustige straat in de wijk Haagpoort, heeft een gezellige woonkamer met open keuken en bijkeuken, op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een badkamer en een derde slaapkamer op de tweede verdieping. De multifunctionele ruimte is zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep of kan o.a. worden gebruikt als speelkamer, atelier of hobbyruimte.
In de directe omgeving bevindt zich het winkelcentrum Dr. Struyckenplein met een diversiteit aan winkels, zoals o.a. Jumbo, Lidl, Kruidvat, Primera, een bakker, bloemist en Zeeman. Voor kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen en ook de Haagsemarkt in Princenhage, de woonboulevard, het Mastbos en diverse sportfaciliteiten zijn op korte afstand gelegen. Het stadscentrum van Breda is binnen enkele fietsminuten bereikbaar, er is een goede busverbinding en de aansluiting op de diverse uitvalswegen zoals A16 en A58 is uitstekend.

Indeling

Begane grond
Entree/hal met trapkast en meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toegang tot de woonkamer. De sfeervolle woonkamer (circa 3.52/3.94 x 4.44 m) is afgewerkt met stucwerkwanden en -plafond en een laminaatvloer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De open keuken (circa 3.94 x 2.58 m) in rechte opstelling beschikt over diverse boven- en onderkasten, een 4-pitsgasfornuis en afzuigkap en en heeft dezelfde afwerking als de woonkamer. Vanuit de keuken is er toegang tot de eerste verdieping, de toiletruimte met duoblok toilet en fontein en tot de bijkeuken. De aangebouwde bijkeuken (circa 2.10 x 1.94 m) heeft een keukenblok in hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten en beschikt over een koelkast en oven. Deze ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, tegellambrisering en daarboven stucwerkwanden en -plafond. Vanuit de bijkeuken is via een loopdeur de overkapping en tuin bereikbaar.

Eerste verdieping
De overloop is voorzien van een vaste trap naar de tweede verdieping en biedt toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en de overloop met vloerbedekking.
Slaapkamer I (circa 5.03 x 2.60/3.59 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over 2 inbouwkasten. Slaapkamer II (circa 3.03 x 3.55 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over 1 inbouwkast.
De geheel betegelde badkamer (circa 1.91 x 2.15 m) is voorzien van een ligbad, vaste wastafel, badkamermeubel, tweede duoblok toilet en twee ramen voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

Tweede verdieping
De gemoderniseerde ruime zolderslaapkamer (circa 5.03 x 3.53 m) heeft 2 dakvensters, vloerbedekking en voldoende bergruimte in de middels schuifdeuren afgesloten knieschotten. Via een luik is de cv-ruimte met de combiketel bereikbaar.

Tuin/Multifunctionele ruimte
De voortuin (circa 5.70 x 3.50 m) is gelegen op het noordoosten en voorzien van bestrating. De onderhoudsvriendelijke achtertuin (circa 5.70 x 8.15 m) met achterom is gelegen op het zuidwesten.
De houten multifunctionele ruimte (circa 5.09 x 6.84 m) met openslaande deuren beschikt over een pantry met spoelbak en Daalderop boiler, gaskachel en biedt toegang tot de aparte verwarmde wasruimte met opstelling voor de wasapparatuur.

Bijzonderheden
- de woning beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing;
- de voorzijde van de woning is voorzien van een zonnescherm;
- multifunctionele ruimte voor een aan huis gebonden beroep of speelkamer, atelier of hobbyruimte;
- achtertuin bereikbaar via achterom;
- voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat;
- de woning is gelegen op een centrale locatie nabij het winkelcentrum Dr. Struckenstraat en op korte fietsafstand van het stadscentrum.

Algemeen:
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 74 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 339.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel en gaskachels
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Perceeloppervlakte
181 m²
Inhoud
335 m³
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 46 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*