Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17
Rijn 17

Rijn 17

Heerhugowaard

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

CHARMANTE HOEKWONING MET LUXE AFWERKING, EEN RIANTE TUIN OP HET WESTEN, EEN WOONKAMER DIE 3 METER IS UITGEBOUWD EN IN 2023 ZIJN DE KEUKEN EN HET TOILET VERNIEUWD. Deze prachtige woning is een ware parel. Met kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing biedt deze woning gemak op gebied van energiezuinigheid en onderhoud. Ook is er aan de buitenzijde gedacht. Zo is de gevelbekleding al uitgevoerd in keralit. De vernieuwde, luxe keuken uit 2023 is een absolute eyecatcher en uitgerust met hoogwaardige AEG apparatuur. Ook het moderne toilet is in 2023 volledig vernieuwd. Dankzij de volledige uitbouw van de woonkamer, met mega schuifpui, is de totale lengte van de woonkamer net geen 12 meter. En door de vele raampartijen zorgt dit voor een zee van licht en een gevoel van ruimte. De zonnige achtertuin op het westen, eveneens bijna 12 meter diep, is ideaal om te genieten van de lange zomeravonden met aan de achterzijde de overkapping met daarnaast extra opbergruimte. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een nette badkamer met 2e zwevend toilet en inloopdouche. Via de vlizotrap bereik je de 2e verdieping waar met het plaatsen van een vaste trap eenvoudig een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden. Door de verbouwing van de hal is deze nu extra ruim en is er een inpandige toegang naar de berging. Ben je geïnteresseerd? Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen of een mail te sturen naar Tesselaar Makelaardij voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Omgeving
Ligging : In kindvriendelijke woonwijk nabij scholen, supermarkt, sportvelden en sporthal.

Perceel
Perceeloppervlakte : 181 m2 eigen grond

INDELING WONING:
Begane grond: entree/hal met direct aan de rechterzijde de inpandige berging (2,40 x 2,58) voorzien van een werkbank en elektra. In de garderobe kast in de hal zijn er al voorbereidingen getroffen voor de eventuele wasmachine en droger. De meterkast is voorzien van 9 nieuwe groepen. De toiletruimte heeft een zwevend toilet en fonteintje en is in 2023 volledig gemoderniseerd. Het einde van de hal geeft toegang tot de royale woonkamer met aan de voorzijde de splinternieuwe Anton Duin keuken voorzien van een koel-/vriescombinatie met 3 vrieslades, combimagnetron, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat met een zwarte afzuigkap. Al het apparatuur is van het merk AEG. Centraal in de woonkamer is het zitgedeelte met in de aanbouw het eetgedeelte.

1e verdieping: via de vaste trap toegang tot de overloop. Aan de voorzijde bevindt zich slaapkamer 1 (3,10 x 1,95) met een 3-deurs vaste kast en daarnaast slaapkamer 2 (4,00 x 2,86) met een 4-deurs vaste kast. Aan de achterzijde slaapkamer 3 (4,91 x 2,31/1,74) met opstelling van wasmachine en droger. In het midden ligt de badkamer (1,59 x 2,04) met wastafelmeubel, douchecabine, 2e zwevend toilet, spiegel en designradiator.

2e verdieping: via de vlizo trap toegang tot de voorzolderzolder (3,20 x 1,77). De zolder heeft een nokhoogte van 2,80. Je zou hier eenvoudig middels een vast trap een 4e slaapkamer kunnen creëren. Op de zolder is nu plaats voor de mechanische ventilatie box en de cv-installatie. Tevens is er een bergkast en een groot Velux dakraam.

Achtertuin: heeft een lengte van 11,82 x 5,31 en is gelegen op het westen. Hierdoor heb je de middag- en avondzon in de achtertuin. Achter in de tuin staat de veranda (3,20 x 3,32) met daarnaast de 2e houten berging (3,00 x 1,60). In de tuin is er een poort naar de steeg.

Voortuin: is volledig bestraat. Deze wijk is een paar jaar geleden helemaal gerenoveerd waardoor er nu een heel open kindvriendelijke karakter is met veel parkeerplaatsen en diverse speeltuintjes in de omgeving.

Verwarming
HR Vaillant (2012), eigendom met een onderhoudscontract.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging
Na afspraak met Kandidaat Register Makelaar i.o. Jasper Keuken of Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur Jim Tesselaar.

Bieding
Mocht je interesse hebben in deze woning dan verzoeken wij je jouw bieding uitsluitend te doen via je account op Move.nl. Het gehele biedingsproces verloopt via Jim Tesselaar, RM/RT.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam en schuifpui

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2012 van HR Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Perceeloppervlakte
181 m²
Inhoud
418 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
44 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*