Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475
Rijksstraatweg 186 475

Rijksstraatweg 186 475

Dordrecht

€ 145.000,- k.k.

Omschrijving

Fantastische instapklare en moderne recreatiewoning, gelegen aan een speelweide op het vakantiepark ‘De Biesbosch’, waar recreatie, watersport, natuur en wellness samenkomen!

De recreatiewoning is groter dan gemiddeld en voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, moderne badkamer en drie slaapkamers. De woning staat op een perceel van ca. 263m2 en is zodanig gepositioneerd dat er altijd wel een plekje in de zon te vinden is.

Het park ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en natuurgebied de Biesbosch. Europarcs resort de Biesbosch beschikt over een binnen- en buitenzwembad, tennisbanen, speelvoorzieningen voor kinderen, restaurant, recreatiezaal en wellnesscomplex met sauna’s. Naast het park ligt een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren; ideaal voor de watersport liefhebber!

Dit chalet is te gebruiken als belegging en/of eigen gebruik (recreatief). Indien u kiest voor belegging dan kunt u met Europarcs een overeenkomst sluiten voor de verhuur. U wordt dan maximaal ontzorgt en u kunt in overleg met Europarcs kiezen voor diverse soorten verhuurovereenkomsten (bijvoorbeeld variabel of vast rendement).

INDELING
Via de entree is er direct toegang tot de woonkamer en de open keuken. De woonkamer heeft een schuifpui naar de tuin welke rondom de woning is gelegen.

De moderne, open keuken met bar, beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-oven, koel/vriescombinatie, vaatwasmachine en 4-pits gasfornuis.

Vanuit de woonkamer zijn de slaapkamers en badkamer bereikbaar.
De eerste twee slaapkamers grenzen aan de woonkamer en zijn ook goed in te richten als werkplek of kleedkamer.
De moderne badkamer is voorzien van een bad met douche, toilet en wastafel met wastafelmeubel.

De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning evenals het tweede separate toilet. Hier bevindt zich ook de opstelplaats van de cv-ketel.

De tuin biedt voldoende mogelijkheden om heerlijk van de zon te genieten! De tuin grenst aan een speeltuin. Op eigen terrein is ook de mogelijkheid voor het parkeren van een auto.

BIJZONDERHEDEN:
* Woonoppervlakte 48m2
* Bouwjaar 2020;
* Energielabel in aanvraag;
* De park servicebijdrage inclusief huur van de grond bedragen € 4019,70 per jaar;
* Parkeren op perceel is mogelijk;
* Het chalet is goed onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
* CV-ketel uit 2020;
* Oplevering in overleg.

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekenden de gelegenheid te geven om deze woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u op de reservelijst geplaatst worden, wij houden u dan per e-mail op de hoogte.

Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging met alle overige relevante informatie.
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 145.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
stacaravan
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Huidige bestemming
overigog
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en schuifpui

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²
Perceeloppervlakte
346 m²
Inhoud
180 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*