Omschrijving

Deze bijzonder smaakvol en verrassend ruime woning met diepe zonnige achtertuin en overdekte terrasaanbouw zal u met haar charme betoveren!
Deze instapklare woning is een uitstekende keuze voor iedereen die het gemak van het stadsleven wil combineren met comfort en kwaliteit. Gelegen op slechts enkele minuten lopen van een verscheidenheid aan gezellige winkels en uitstekende restaurants. Het historische vestingstadje Sluis, dat op slechts twee kilometer van de grens ligt, wordt gekenmerkt door het stadhuis met het enige Belfort van Nederland, de oude Wallen en de Damse Vaart die hier een einde vindt.

De nette hal, belegd met een mooie tegelvloer, biedt een gastentoilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. De fraaie zwarte tussendeur biedt toegang naar de sfeervolle en lichtrijke woon- en eetkamer met een luxe open keuken met bartafel. De ruime open keuken is volledig ingericht met o.a. gasfornuis, dampkap, combi magnetron, oven, vaatwasmachine en koelkast. De ontbijtbar maakt de connectie met het riante woongedeelte en samen koken en etentjes met gasten zijn zo voor iedereen gezellig; degene die staat te kokerellen is er ook helemaal bij.
Door de glazen schuifpui aan de achterzijde is de ruimte aangenaam licht door het directe daglicht en is er een prachtig zicht over de verzorgde tuin. Het woongedeelte, belegd met een net laminaatparket, is ingericht met een aparte eettafel en een gezellige zithoek aan de voorzijde van de woning. De praktische bijkeuken is lekker ruim en beschikt over de aansluitingen voor was- en drooginstallaties, veel bergruimte en een deur naar de achtertuin.

Via de nette, houten trap, vanuit de hal, komen we op de van een laminaten vloer voorziene verdiepingsvloer. Deze verdieping is ingedeeld met een overloop, master bedroom, een prachtige kinderkamer, een volledig ingerichte dressingroom en een luxe badkamer met aparte douche, ligbad, wastafelmeubel en toilet. Hier ook weer een perfecte afwerking, mooie kleurdetails en luxe materialen.

De achtertuin, op het zonnige zuiden gelegen, is een heerlijke plek om te genieten van de lange zomeravonden. De fraai aangelegde tuin is voorzien van verschillende terrassen, waaronder een aangenaam zonneterras en een gezellig zitje in de overdekte aanbouw met glazen wanden. Het strak gemaaide gazon is ideaal voor kinderen om op te spelen. De tuin is omheind, waardoor u en uw kinderen onbezorgd kunnen genieten van de privacy.

Benieuwd geworden? Plan een bezichtiging en ontdek zelf waarom dit huis uw nieuwe thuis zou kunnen zijn.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 335.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Dak
zadeldak

Energie

Verwarming
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
99 m²
Perceeloppervlakte
183 m²
Inhoud
311 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
in centrum, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 98 m² en is gelegen op het zuidwesten
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*