Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13
Renoirhof 13

Renoirhof 13

Utrecht

€ 635.000,- k.k.

Omschrijving

Deze moderne en goed onderhouden tussenwoning aan de Renoirhof 13 in Utrecht biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen. Met twee ruime slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een royale woonkeuken en woonkamer, is deze woning van alle gemakken voorzien. De zonnige achtertuin, die grenst aan het water, maakt het plaatje compleet. Hier heb je volop ruimte om je eigen droomhuis te realiseren. Een huis met zo veel mogelijkheden wacht alleen nog op jouw persoonlijke touch.

Buurt:
De woning ligt in de geliefde wijk Leidsche Rijn, op korte afstand van het bruisende centrum van Utrecht. Scholen, sportclubs en uitstekende OV-voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving, zodat je nooit ver weg hoeft te gaan voor je dagelijkse behoeften. Ook supermarkten en diverse winkels zijn binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en via de uitvalswegen ben je binnen no-time in andere dorpen en steden. Hier geniet je van een rustige leefomgeving met alle voorzieningen die je nodig hebt dichtbij.

Begane grond;

Je betreedt de woning via de straatkant, waar ook de oprit is gesitueerd. Bij binnenkomst sta je in een ruime hal die groot genoeg is om een kapstok of opbergmeubel te plaatsen. Vanuit de hal heb je toegang tot de berging, toiletruimte, de trap naar de 1e verdieping, en de deur die naar de woonkeuken leidt.
De ruime woonkeuken, het hart van de begane grond, valt direct op door het overvloedige natuurlijke daglicht dat naar binnen stroomt. De open indeling geeft je talloze mogelijkheden om een gezellige zithoek en een sfeervolle eethoek te creëren. De keuken is uitgerust met een langwerpig aanrechtblad en moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, ovencombinatie en een ruime koel/vrieskast. De slimme opbergmogelijkheden in de lades en kastjes maken deze keuken instapklaar en uiterst functioneel.
Vanuit de woonkeuken heb je directe toegang tot de tuin, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op het water. De stijlvolle laminaatvloer maakt de ruimte helemaal af.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping van dit sfeervolle huis bevindt zich de ruime woonkamer. Dankzij de overvloedige lichtinval voelt deze ruimte meteen warm en uitnodigend aan. Daarnaast is er aan de voorzijde en achterzijde van deze ruimte een Frans balkon waar je kunt genieten van een frisse bries en het gezellige uitzicht. Hier kun je 2 leuke zitjes creëren voor momenten van ontspanning. Je hebt ook de mogelijkheid om de ruimte anders in te delen, bijvoorbeeld met een extra slaapkamer of werkkamer. De keuze is aan jou!

2e verdieping:
Bij binnenkomst op de tweede verdieping word je verwelkomd door een ruime overloop, die leidt naar 2 comfortabele slaapkamers. De inloopkast van 3m2 is de perfecte plek om al je kleding en accessoires georganiseerd te houden


De moderne badkamer, grenzend aan de overloop, is volledig uitgerust met een ruime inloopdouche, een ligbad, een design wastafel met spiegel en opbergmeubel. De luxe afwerking en moderne voorzieningen maken deze badkamer instapklaar. De toiletruimte bevindt zich apart van de badkamer.

Buitenruimte:
De zonnige achtertuin is een oase van rust en groen. De tuin is gedeeltelijk bestraat, met een ruime vlonder die grenst aan het water. Hier kun je genieten van het buitenleven met genoeg ruimte voor een lounge set of tuintafel. De tuin is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Bijzonderheden:
Moderne, goed onderhouden tussenwoning.
Stijlvolle, instapklare keuken en badkamer.
Royale woonkeuken met uitzicht op de tuin.
Zonnige achtertuin op het zuid/westen, grenzend aan het water.
Eigen parkeerplaats en voldoende parkeervoorzieningen op het mandelig binnenterrein. VVE kosten €125,_ per kwartaal
Mogelijkheid tot het realiseren van een 3e verdieping door middel van een opbouw.
Gelegen in de geliefde wijk Leidsche Rijn, Utrecht.
Uitstekende bereikbaarheid met OV en uitvalswegen.
Eigendom belast met erfpacht, eeuwigdurend afgekocht.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 635.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
plat dak
Voorzieningen
frans balkon

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
118 m²
Inhoud
499 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 38 m² en is gelegen op het zuidwesten
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*