Omschrijving

Zoek je een leuke starterswoning in Hoorn, die ook nog eens gelegen is in het geliefde deel van de wijk Kersenboogerd?
Dan is deze zo goed als instapklare woning een echte buitenkans! Met een grote achtertuin met achterom met gunstige zonligging geniet je van rust en privacy.
Met drie slaapkamers met merendeels rechte wanden is dit een ideaal huis om als jong stelletje, al dan niet met een kindje, te beginnen op deze woningmarkt. Of natuurlijk als je nu nog thuiswonend bent en je ouders willen dat je in een goede buurt terecht komt, ook dan ben je hier aan het juiste adres.

De Wijk Kersenboogerd biedt ook alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en plezierig leven. In de wijk vind je diverse voorzieningen als scholen, winkels, restaurants en sportfaciliteiten. En als je op zoek bent naar meer reuring, is Hoorn-centrum binnen handbereik, waar je kunt genieten van een bruisende sfeer, de oude haven, de gezellige terrassen en een rijke geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld het Westfries Museum of Museum van de 20e eeuw of maak een wandeling langs de vele monumenten aan de historische havens. Voor de natuurliefhebbers zijn er diverse parken zoals het Julianapark, waar je lekker lange wandelingen, met je kinderen of hond kunt maken. En last but not least, gelegen vlakbij het NS-station en theater wacht het grootste stadsstrand van Nederland op jou. Hier kun je heerlijk genieten van zonnige dagen. En haast tegenover je woning ligt Oranje Buiten, een heerlijke strandtent aan het water, hier ben je binnen 5 minuten fietsen.

Bij binnenkomst van de woning sta je in de aangbouwde lichte hal, met meterkast en opbergruimte. De woonkamer is groot en heeft veel lichtinval aan de voorzijde. De keuken ligt aan de achterzijde. De opstelling en uitstraling van de keuken is neutraal en netjes. Via de hal aan achterzijde waar zich ook het toilet bevindt, kom je op de verdieping.
Op de eerste verdieping zijn 3 goede slaapkamers. De badkamer is ruim en in neutrale witte kleurstelling uitgevoerd, en voorzien van o.a. een 2e toilet, douche en wastafel. Ook de wasmachine-opstelling bevindt zich hier.

Op zolder, bereikbaar via een vlizotrap, is heel veel ruimte om al je spullen op te ruimen. Het is een sta hoge ruimte (h=2.65) Ook de opstelling van de CV ketel en ventilatiebox en omvormer van de zonnepanelen bevindt zich hier.

En als de zon schijnt, heb je een grote tuin op het zonnige zuiden. Er is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden.

Nog even de highlights van deze woning op een rij:

* Geliefde wijk
* 3 slaapkamers
* Royale achtertuin
* Stenen berging met overkapping
* Nieuw ingemeten energielabel A
* HR CV ketel Nefit, eigendom, 2019
* Voorzien van 9 zonnepanelen
* Oplevering in overleg

Ben je enthousiast geworden en klinkt dit als jouw ideale thuis? En wil je dit leuke startershuis met eigen ogen zien? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Lees hier hoe je dat doet:

Je kunt een bezichtiging aanvragen ofwel via het Funda-formulier of via mijn eigen website, waar je het reactie/aanvraagformulier bij de woning vindt.
Laat je gegevens achter, inclusief je adres en vooral je telefoonnummer. Ik bel je dan zelf terug zodra ik de kans heb, en dan plannen we een persoonlijke rondleiding in waarin ik alle tijd neem om jouw vragen te beantwoorden en de woning te laten zien.

En vergeet vooral niet om mij te volgen op Instagram (esthervandijk_makelaartaxateur) voor het laatste nieuws en exclusieve previews!
Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, en heb je ook eerste keuze bij het reserveren van je bezichtiging, ook op de populaire zaterdag.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Perceeloppervlakte
134 m²
Inhoud
325 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
10 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 62 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*