Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21
Raadhuisstraat 21

Raadhuisstraat 21

Terheijden

€ 359.000,- k.k.

Omschrijving

Deze charmante eindwoning aan de Raadhuisstraat 21 in Terheijden, gebouwd in 1981, biedt de ideale combinatie van karakteristieke details en hedendaags comfort. De woning straalt warmte en karakter uit zodra je binnenstapt, mede dankzij de hoge plafonds en de klassieke paneeldeuren. Hier voel je jezelf direct thuis. De woning heeft een ruime woonkamer én een kantoor/werkkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers.

Deze veelzijdige woning combineert sfeer, ruimte en comfort en is gelegen in het hart van Terheijden, op korte afstand van alle voorzieningen.

Ben je op zoek naar een nette woning met karakter? Dan is Raadhuisstraat 21 zeker een bezichtiging waard!

Indeling:

Begane grond
Bij binnenkomst tref je de hal met een moderne meterkast en een praktische kantoor-/werkkamer, perfect voor thuiswerken. De afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping zorgt voor een rustige en goed georganiseerde indeling. De toiletruimte is voorzien van een toilet en fontein. Verderop bevindt zich de lichte woonkamer met openslaande deuren naar de patio. De houtkachel en de airco dragen bij aan zowel een aangename sfeer als een comfortabel binnenklimaat.

De keuken is praktisch ingedeeld in een hoekopstelling en voorzien van onderkasten, een spoelbak, vaatwasmachine, 5-pits gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot zowel de kelder als de berging. In de berging bevindt zich de opstelplaats voor de c.v.-ketel (Remeha, januari 2020) en een loopdeur die naar de achterom leidt.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. De master bedroom aan de achterzijde is voorzien van airconditioning en een eigen wastafel met warm en koud water. Via een loopdeur heb je toegang tot het ruime dakterras.

De overige drie slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning en variëren in grootte. Twee slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Twee slaapkamers beschikken over een vaste kast en/of een vast bureau. Deze praktische indeling maakt de kamers zeer geschikt voor kinderen, gasten of als extra werkruimte.

De betegelde douche/toiletruimte is voorzien van een doucheruimte met een douchecabine en een toiletruimte met een toilet en fontein. Een vaste kast biedt ruimte voor de wasmachine en droger.

Patio & dakterras
De gezellige patio biedt een fijne, besloten buitenruimte waar je rustig kunt genieten van een kopje koffie. Het dakterras, dat voorzien is van een houten vlonder, is een perfecte plek om in alle rust te ontspannen.

Kenmerken
o Eindwoning gelegen in het centrum van Terheijden.
o Bouwjaar 1981.
o Voorzien van dakisolatie.
o Houten kozijnen, waarbij de buitenzijde in de zomer van 2023 is geschilderd.
o Dubbele beglazing, m.u.v. het toiletraam. Dit is enkel glas.
o 8 zonnepanelen, voor duurzame energie.
o C.v.-combiketel (Remeha, januari 2020).
o Knusse patio en ruim dakterras.
o Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
o Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
o Aanvaarding in overleg.

Terheijden
Terheijden is een sfeervol dorp, gelegen in de gemeente Drimmelen en op korte afstand van Breda. Het dorp biedt een fijne combinatie van rust, natuur en een dorps karakter met diverse voorzieningen binnen handbereik.

In Terheijden vind je alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven, zoals supermarkten, lokale winkels, een basisschool en diverse horecagelegenheden. Voor sport en recreatie zijn er verschillende sportverenigingen en mogelijkheden voor watersport aan de nabijgelegen rivier de Mark. Daarnaast ligt het dorp vlakbij prachtige natuurgebieden, zoals de Brabantse Biesbosch, ideaal voor wandelaars en fietsers.

Met een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar Breda, Rotterdam en Antwerpen is Terheijden een geliefde woonplaats voor wie rust zoekt, maar toch dicht bij de stad wil wonen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 359.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
146 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
542 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
7 m²
Buitenruimte oppervlakte
11 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 10 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*