Omschrijving

Hooked on The One: hoekwoningen
Wat gelijk opvalt bij woningtype R3? Krachtige, strakke lijnen. Dus: doelmatigheid. De ruimte wordt maximaal benut. Smart!

Licht is leven
De hoekwoningen in The One hebben iets extra’s. Extra ruimte? Nee. Iets wat veel waardevoller is: licht. Een extra raam beneden in je woonkamer e?n in e?e?n van je slaapkamers. Onderschat dat niet, dat is echt een extra kwaliteit. Licht is leven!

Ruimer kaveloppervlak
De hoekwoningen hebben daarnaast een ruimer kaveloppervlak dan de tussenwoningen. Bovendien krijgen de voorgevels van de hoekwoningen een onderscheidende extra touch in houtlook.

Met de deur in huis!
Je komt direct binnen in je woonkamer. Met de deur in huis! Een hal? Zonde van de ruimte. Het maakt je woonkamer, zeker dankzij de open verbinding met je open keuken lekker ruimtelijk. Je kunt er met groot gemak een tafel voor 6 personen kwijt. Perfect voor heerlijke diners met gasten of lange spelletjesavonden.

Twee flexibel in te richten slaapkamers
Vanuit de overloop boven bereik je de 2 slaapkamers, maar evengoed kies je ervoor om er één als studeerkamer, walk-in closet of gym in te richten. Ook de badkamer is via de overloop bereikbaar. Deze ligt in het hart van de verdieping.

Extra's buitengevel
Op de buitengevel zie je een buitenlamp, je huisnummer in dezelfde uitvoering én je brievenbus. Stijlvol, toch? Zit in de aankoopprijs!

Deze plattegronden zijn slechts voorbeelden van hoe jij je woning inricht. De types verschillen onderling nauwelijks, dus haal gerust inspiratie bij de andere plattegronden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 282.500,- v.o.n.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A++++
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²
Perceeloppervlakte
150 m²
Inhoud
266 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*