Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071
Port Scaldis 9 071

Port Scaldis 9 071

Breskens

€ 399.000,- k.k.

Omschrijving

Zorg dat u Ready bent om deze kans te grijpen! Een appartement op een absolute toplocatie in Breskens. Met een fantastische ligging op enkele meters van zee kunt u direct genieten van het prachtige uitzicht over de Westerschelde. Vanuit uw eigen appartement zeehonden spotten of de mooiste schepen, het kan hier allemaal! Het appartement is gelegen op de zevende verdieping van het gebouw “Bressia” en met circa 78 m² woonoppervlakte, 2 slaapkamers, een luxe badkamer en 2 balkons (noord en zuidkant) is dit het ultieme appartement, welke aan al uw woonbehoeftes voldoet.

De locatie van het appartementencomplex is zoals u ziet uniek. Er is veel parkeergelegenheid voor de deur en je loopt zo de jachthaven in met plezierjachten en diverse restaurants. Het centrum van Breskens is op 1 kilometer gelegen en staat bekend om zijn vele cafés en restaurants en het winkelcentrum met onder andere de Plus en de Etos. Voor de levensgenieter is er dus genoeg te doen in het centrum, maar een wandeling over de duinen is zeker ook een aanrader om onderweg te stoppen bij verschillende strandpaviljoens voor een lekkere lunch of een drankje in de zomer.

Indeling
Wanneer we het complex betreden, stappen we de lift in, welke u brengt tot de 7e woonlaag. Hier is de voordeur van uw appartement te vinden. Bij binnenkomst van het appartement betreden we de hal met garderobe. De hal biedt toegang tot de woonkamer, badkamer en eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is ruim en biedt de ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel, strakke tegelvloer en als leuke extra een ingebouwde radio. De royale woonkamer is maar liefst 33 m² groot en heeft een fantastisch uitzicht. Stelt u zich toch eens voor: u neemt plaats in de bank en geniet met uw bakje koffie van de passerende schepen. Dit is een plaatje dat nooit verveelt. Het is net een schilderij dat ieder moment van de dag verandert! Vervolgens lopen we richting de keuken. Deze keuken is voorzien van een vaatwasser, combi-oven, inductie kookplaat met afzuiging, een koelkast en een aparte volwaardige diepvriezer met 4 lades. Tevens is de keuken voorzien van een aparte, dedicated boiler voor direct warm water. Vanuit de keuken is de tweede slaapkamer te betreden. De tweede slaapkamer is ruim en biedt weer genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Wat deze slaapkamer echt fijn maakt is de toegang tot het aangrenzende balkon. Dit balkon is op het zonnige zuiden gelegen en heeft een fraai panoramisch uitzicht over Breskens met als highlights het Zeeuwse-Vlaamse polderlandschap en de moderne jachthaven!

De technische ruimte is tussen de keuken en de woonkamer gesitueerd. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine, de combiketel uit 2024 en de mechanische afzuiging.

Overige verdiepingen
In de kelder is er een garage voorzien met voldoende opslagplaats. Deze is eenvoudig toegankelijk met de auto en ruim genoeg voor een hogere auto. Daarnaast is er dan tevens nog plaats voor bijvoorbeeld de fietsen.

Bijzonderheden
- Energielabel A.
- Gemeubileerd.
- 2 slaapkamers.
- CV-ketel uit 2024.
- Houten kozijnen met dubbel glas.
- Drie screens aan de zeekant en drie rolluiken, één screen en één luifel aan de parkingkant. Dit is allemaal elektrisch bediend.
- Fraaie afwerking.
- Adembenemend uitzicht.
- Eigen garage in de parkeerkelder met berging.
- VVE-kosten bedragen € 249,59 per maand. Dit is inclusief € 20,- van de garage.
- Het gebruik als tweede woning en recreatieve verhuur is toegestaan!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit grote appartement met het adembenemende uitzicht en kunnen wij u het bakje koffie op de bank aanbieden? Dan nemen we u graag mee voor een bezichtiging!

Via de rode knop ‘breng een bod uit’ op onze website komt u terecht in ons eerlijk bieden platform. Hier kunt u eerst alle aanvullende documentatie inzien en heeft u interesse, dan kunt u ook hier eenvoudig en op een eerlijke manier een bod uitbrengen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
7
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
rolluiken

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2024 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Buitenruimte oppervlakte
22 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan water, vrij uitzicht, beschutte ligging en aan vaarwater

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerkelder
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*