Omschrijving

Bijzondere woning gelegen aan doorgaand vaarwater!

Deze fijne ruime TUSSENWONING met BERGING, TUIN én DAKTERRAS is qua prijsstelling wellicht een starterswoning, maar eigenlijk kunnen we de woning beter kwalificeren als een ruime eengezinswoning! Met 4 ruime slaapkamers kunt u hier ook zelfs met opgroeiende tieners prima uit de voeten! En dat voor betaalbare woonlasten! De woning is goed onderhouden. U heeft doorgaand vaarwater aan de voorzijde van de woning! Komt u maar eens kijken en verbaas uzelf over de ruimte die deze woning u zal bieden!

De woning wordt verkocht bij inschrijving onder gunning met een vraagprijs van € 295.000,--.

RE/MAX makelaar Han van Wijk begeleidt u graag bij de bezichtiging.

De inschrijving eindigt op maandag 23 september om 17.00 uur.

Beelden vertellen u meer dan tekst. Wij verwijzen u dan ook graag naar onze video, de Matterport presentatie én de interactieve video op onze site. U krijgt hierbij een video introductie, een videovlucht om én door de woning en maar liefst meer dan 50 foto’s van het object. U kunt de woning ook op een virtuele wijze bekijken. Dit kan met een VR bril, die wij bij de bezichtiging aan u zullen verstrekken, voor de ultieme beleving!

Begane grond: via de zijentree komt u in de hal van de woning. In de hal bevindt zich de garderoberuimte, de meterkast, de CV opstelling en de volledig betegelde functionele toiletruimte.

De woon/leefkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De L-vormige functionele keuken is in massief hout uitgevoerd en voorzien van een afzuigkap, 5 pits gaskookplaat, elektrische oven, losse koel/vriescombinatie en losse vaatwasser. De keuken is echt een centrale plek in de woning. Heerlijk tijdens het kokkerellen samen even de dag doornemen, huiswerk maken of uw krantje lezen. Door het grote raam heeft u veel lichtinval in uw keuken.

De tuingerichte woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk. De brede living heeft een openslaande tuindeur dat een leuke overgang vormt naar de achtergelegen tuin. Door de praktische vormgeving van de woonkamer kunt u op diverse wijzen uw interieur inrichten. De gezellige ruimte is voorzien van een houtkachel voor de koude avonden in de winter. Heerlijk met een glaasje wijn van de “winterse” avond genieten met uitzicht op het vlammenspel.

Tuin: de achtertuin is volledig voorzien van sierbestrating met borders. Door de ligging van de tuin heeft u fijn de beschikking over vele zonuren. U kunt de tuin via de achterliggende steeg bereiken, zodat u eenvoudig uw fietsen in de stenen berging kunt plaatsen. U kunt ook met de motor uw achtertuin bereiken.

Berging: de stenen berging is ideaal voor het opbergen van uw tuinmeubelen en gereedschappen. Bovendien heeft u hier voldoende ruimte om fietsen en kinderspeelgoed op te bergen.

1e verdieping: op de 1e verdieping verbindt de ruime overloop een 3-tal slaapkamers van verschillende afmetingen en de badkamer met elkaar. Door de bouwstijl van de woning zijn alle slaapkamers voorzien van recht opgetrokken wanden, zodat u de ruimte optimaal kunt benutten. De ouderslaapkamer aan de voorzijde heeft extra bergruimte tot zijn beschikking. De andere slaapkamers hebben ook prima afmetingen. Bovendien is een van deze slaapkamers voorzien van een extra wastafel. Tezamen met de 2e verdieping heeft u 4 slaapkamers tot uw beschikking!

De moderne badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een ruime douchegelegenheid, wastafelmeubel, designradiator en hangcloset. De inbouwspots in het plafond maken het geheel helemaal af! Een hele fraaie badkamer! In deze badkamer kunt u eveneens eventueel uw wasmachine een plekje geven.

2e verdieping: u kunt via een vaste trap de 2e verdieping bereiken. Op de overloop van deze verdieping treft u de splinternieuwe HR CV combiketel aan. Tevens kunt u hier uw wasmachine installeren. Op de 2e etage is een zeer royale 4e slaapkamer met een dakraam aanwezig. Deze slaapkamer is een ideale tienerkamer, er kan ook met gemak een vriendje of vriendinnetje een nachtje blijven slapen! Het dakterras is met een openslaande deur bereikbaar en heerlijk op het westen gelegen. Het geheel biedt u een fantastische kijk op de ondergaande zon. Dat is nog eens lekker loungen!

Bijzonderheden:

De woning wordt verkocht bij inschrijving onder gunning met een vraagprijs van € 295.000,--.

Op zaterdag 7 september van 10.00 tot 11.00 uur en dinsdag 17 september van 18.00 tot 19.00 uur kunt u vrijblijvend, zonder afspraak de woning bezichtigen.

RE/MAX makelaar Han van Wijk begeleidt u graag bij de bezichtiging.

De inschrijving eindigt op maandag 23 september om 17.00 uur.

De woning is uiteraard voorzien van een bouwkundige inspectie, die u bij de bezichtiging van ons ontvangt. Verder is de woning gelegen op 10 minuten fietsafstand van het station en de binnenstad van Enkhuizen. Een fijne en ruime eengezinswoning gelegen aan doorgaand vaarwater!

Bouwjaar: 1976
Inhoud: ca. 383 m³
Woonoppervlakte: ca. 117 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 13 m²
Externe bergruimte: ca. 9 m²
Perceeloppervlakte: 118 m²
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2024 van Nefit HR CV, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²
Perceeloppervlakte
118 m²
Inhoud
383 m³
Buitenruimte oppervlakte
13 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en aan vaarwater
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 50 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*