Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27
Poldersweegje 27

Poldersweegje 27

Dirksland

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

Wilt u historisch wonen, maar dan wel voorzien van alle moderne gemakken? Dan is dit vrijstaande huis in Dirksland iets voor u.

Voor wie is dit huis interessant?
- Goed afgewerkte instapklare woning met historische details
- Bonus in de vorm van schuur, omgebouwd tot recreatieruimte
- Grote bergzolder
- Vier slaapkamers
- Grote keuken van alle gemakken voorzien
- Wonen aan rustige 30km weg


Indeling
Via het brede pad met half verharding rijdt u het erf op. De nieuwe ingang van de woning is aan de zijkant gelegen. Via de hal met apart toilet, komt u door een echte kloosterdeur de woonkamer binnen. De grote open ruimte is voorzien van een natuurstenen vloer. In de woonkamer is een grote schouw met daarin een allesbrander een van de twee eye catchers. De andere zijn de massief eiken deuren en het kozijn naar de keuken. Het gehele huis is voorzien van dubbel glas. In de woonkamer aan de voorkant zijn glas in lood ramen achter de “normale” beglazing geplaatst, waardoor de authentieke sfeer van toen gecombineerd is met het comfort van nu.

De keuken is modern ingericht en van alle gemakken voorzien: Keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, combinatie magnetron / oven, close – in boiler en Quooker. In de bijkeuken is plaats voor extra vriezer, wasmachine en – droger.

De badkamer is op de begane grond gemaakt. Deze heeft een grote maat, waardoor er veel mogelijk is qua inrichting. Nu is de badkamer voorzien van een douche, apart bad, wastafel en toilet.


Eerste verdieping
Via de fraaie trap in de woonkamer komt u in de centrale hal, die de vier slaapkamers ontsluit. Alle kamers zijn heel goed afgewerkt en bijna alles is nieuw, zonder daarbij het historische karakter te verliezen van de woning. Op de houten constructieve vloer ligt een doorlopende laminaat vloer. De wanden zijn afgewerkt met behang.

Bijzonderheden
De oude boeren schuur aan de achterkant van de woning is omgebouwd tot eigen recreatieruimte met bar. Hoewel de ruimte er heel professioneel uitziet, is er geen vergunning om horeca te vestigen in dit pand. Boven de ruimte is een grote bergzolder gemaakt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m²
Perceeloppervlakte
375 m²
Inhoud
1.078 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
114 m²
Buitenruimte oppervlakte
44 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*