Omschrijving

Zoek je een heerlijke woning in Hoorn, die ook nog eens gelegen is in het rustige en geliefde deel van de wijk Kersenboogerd? Dan is deze nette twee-onder-een-kapwoning, met aangebouwde garage, een echte buitenkans! Met een super royaal perceel, met lekker veel groen, geniet je van rust en privacy. Deze leuke woning biedt eindeloze mogelijkheden om je eigen stempel te drukken en is klaar is om nog wat verder gemoderniseerd te worden. Met de grote slaapkamers met merendeels rechte wanden en een enorme tuin, gelegen op het overdag zonnige noordwesten is dit het ideale thuis voor je hele gezin.

De Wijk Kersenboogerd biedt ook alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en plezierig leven. In de wijk vind je diverse voorzieningen als scholen, winkels, restaurants en sportfaciliteiten. En als je op zoek bent naar meer reuring, is Hoorn-centrum binnen handbereik, waar je kunt genieten van een bruisende sfeer, de oude haven, de gezellige terrassen en een rijke geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld het Westfries Museum of Museum van de 20e eeuw of maak een wandeling langs de vele monumenten aan de historische havens. Voor de natuurliefhebbers zijn er diverse parken zoals het Julianapark, waar je lekker lange wandelingen, met je kinderen of hond kunt maken. En last but not least, gelegen vlakbij het NS-station en theater wacht het grootste stadsstrand van Nederland op jou. Hier kun je heerlijk genieten van zonnige dagen.

En dan de woning zelf:

GROOT PERCEEL: De ruimte die je altijd al wilde hebben, vind je hier! Dit huis heeft een supergrote achtertuin, een eigen oprit en garage, waardoor je volop kunt genieten van een weelderige tuin en voldoende ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. Ook je elektrische auto kun je dan op eigen terrein opladen. Er is ruimte voor je eigen laadpaal.
RUSTIGE LIGGING: Deze woning ligt in een rustige buurt met alleen bestemmingsverkeer, waardoor je kunt genieten van een veilige en rustige omgeving waar je kinderen rustig op straat kunnen spelen, met een speeltuin om de hoek.
EINDELOZE MOGELIJKHEDEN: Met een prima basis biedt deze ruime woning jou de kans om je eigen stijl en smaak toe te voegen, want badkamer, keuken en sanitair kunnen wel wat modernisering gebruiken.
SPROOKJESTUIN: De tuin is werkelijk een oase van rust en zonneschijn. Het heeft alle ruimte die je nodig hebt voor ontspanning, tuinfeesten of gewoon heerlijk zonnebaden, en er is zelfs een eigen waterput. Je kinderen kunnen dus hun eigen Vrouw Holle sprookje naspelen:-)

Bij binnenkomst van de woning sta je in de hal, met toilet, meterkast en trapopgang. De woonkamer is groot en heeft veel lichtinval. De keuken ligt aan de achterzijde. De opstelling en uitstraling van de keuken is neutraal en netjes.
Op de verdieping zijn 3 goede slaapkamers. De badkamer is ruim en in neutrale kleurstelling uitgevoerd, en voorzien van o.a. een 2e toilet, douche en wastafel. Ook de wasmachine-opstelling bevindt zich hier.

Op zolder is nog een royale slaapkamer. Deze is voorzien van knieschotten waar je veel kunt opruimen. Ook de opstelling van de CV ketel en ventilatiebox bevindt zich hier. Door het brede dakvenster en het raam in de zijgevel is het een lekkere lichte zolder. Bovendien is hier een extra vliering ingebouwd, deze bereik je via een rechte steektrap, voor nog eens lekker veel opbergruimte.

En als de zon schijnt, lokt de tuin je naar buiten, waar je kunt genieten van het geluid van fluitende vogels en de geur van bloeiende bloemen. Er is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Via de gedeelde zij-achterom kom je ook bij je garage. Deze is voorzien van een kanteltoegangsdeur. Op eigen terrein kun je ook nog eens je auto kwijt. Verder sta je door de luifel bij de voordeur altijd droog en loop je niet in de regen te zoeken naar je sleutel.

GOED OM TE WETEN:
De verkopende partij van deze woning heeft hier niet zelf gewoond. Eigendom is verkregen door akte van erfrecht. In de koopakte wordt, naast de gebruikelijke clausules horende bij het bouwjaar, ook de niet-zelfbewoondclausule opgenomen in combinatie met de As is, Where is clausule.

Nog even de highlights van deze woning op een rij:

* Super groot perceel, zonder directe inkijk van buren rondom
* Garage en oprit
* Geliefde wijk, met alleen bestemmingsverkeer
* 4 slaapkamers (5 mogelijk)
* Royale tuin voorzien van drainage, leidend naar de waterput
* Dakvensters vernieuwd in 2020
* 2e toilet badkamer vernieuwd in 2021
* Nieuwe zinken dakgoot en regenpijp achterzijde (2023)
* Nieuw ingemeten energielabel B
* HR CV ketel Remeha Calenta, eigendom, 2021
* Goede mogelijkheden voor verdere verduurzaming qua gunstige dakligging voor ca. 10 zonnepanelen

Ben je enthousiast geworden en klinkt dit als jouw ideale thuis? En wil je dit prachtige huis met eigen ogen zien? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Lees hier hoe je dat doet:

Je kunt een bezichtiging aanvragen ofwel via het Funda-formulier of via mijn eigen website, waar je het reactie/aanvraagformulier bij de woning vindt.
Laat je gegevens achter, inclusief je adres en vooral je telefoonnummer. Ik bel je dan zelf terug zodra ik de kans heb, en dan plannen we een persoonlijke rondleiding in waarin ik alle tijd neem om jouw vragen te beantwoorden en de woning te laten zien.

En vergeet vooral niet om mij te volgen op Instagram (esthervandijk_makelaartaxateur) voor het laatste nieuws en exclusieve previews!
Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, en heb je ook eerste keuze bij het reserveren van je bezichtiging, ook op de populaire zaterdag.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Remeha Calenta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
264 m²
Inhoud
425 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 135 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*