Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91
Platehaven 91

Platehaven 91

Barendrecht

€ 1.095.000,- k.k.

Omschrijving

Wauw! Heeft u altijd al gedroomd van een spectaculair en zeer royaal penthouse welke tot in de puntjes is afgewerkt en met een waanzinnig uitzicht? Dan kunnen wij u met trots vertellen dat wij uw droomwoning hebben gevonden! Graag laten wij deze indrukwekkende woning aan u zien!

Rust, ruimte en vrijheid, te midden van alle voorzieningen in de populaire wijk Havenkwartier van Carnisselande. Het zeer luxueuze penthouse heeft een perfecte ligging. Werkelijk alle voorzieningen treft u in de nabije omgeving zoals sportgelegenheden, recreatiemogelijkheden, winkels, supermarkten, scholen, kinderdagverblijven, horecagelegenheden, het openbaar vervoer en uitvalswegen. Voor het overdekte winkelcentrum ‘Carnisse Veste’ hoeft u enkel naar beneden en de natuurgebieden ‘Oude Maas’, de Zuidpolder en de Carnisser-en Rhoonse grienden treft u in de directe omgeving.

Dit unieke penthouse is gelegen op de bovenste etage op de 8e verdieping. De woning heeft volledig rondom een indrukwekkend uitzicht over o.a. Carnisselande en de skyline van Rotterdam. Het uitzicht is overweldigend en tijdens alle seizoenen prachtig om naar te kijken. De woning beschikt over twee dakterrassen en twee eigen parkeerplaatsen in de ondergelegen en afgesloten parkeergarage. Een zeer ruime living, royale leef keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een berging.


Indeling:
Begane grond:
Middels de parkeergarage en via buiten heeft u toegang tot de representatieve hal, welke beschikt over een bellentableau, brievenbussen en de lift. Met de lift naar de 8e verdieping komt u uit bij de hal welke enkel bestemd is voor deze woning.

Verdieping 8:
Zodra u de woning binnenstapt ervaart u direct de luxe en keurige afwerking. Bij binnenkomst stapt u binnen in de ontvangsthal. Middels de ontvangsthal heeft u toegang tot de meterkast, technische ruimte voor de cv-ketel en de toiletruimte. Via de openslaande glazen deuren komt u in de woonkamer.

De woning heeft riante raampartijen en een zeer unieke glasgevel in de keuken en de woonkamer. De brede ‘erker pui’ met toegang tot de terrassen is een echte eyecatcher. Vanuit ieder oogpunt heeft u een spectaculair uitzicht.
Het is goed te zien dat er bij deze woning overal aan is gedacht. Dezelfde stijl en materialen zijn in de verschillende ruimtes toegepast en door de gehele woning ligt een prachtige gepolijste tegelvloer in een lichte kleurstelling. Iedere ruimte is keurig afgewerkt en de muur in zowel de woonkamer als leef keuken hebben een mooie betonlook. De woonkamer beschikt over 2 airco-units (welke zowel kunnen koelen als verwarmen). In de gehele woning is vloerverwarming aanwezig. De vloerverwarming heeft 5 thermostaten waardoor bepaalde ruimtes aan of uit gezet kunnen worden.

De ruime keuken is van hoogwaardig materiaal. De keuken is onder andere voorzien van een royaal kookeiland met een Bora inductie kookplaat (welke beschikt over 2 aparte units), een koelkast en een ruime vriezer, vaatwasser, Quooker, combimagnetron en oven. Het geheel is modern uitgevoerd met een hoogglans werkblad en u kan gezellig aan de keukenbar ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Daarnaast beschikt de keuken over veel kastruimte en een koffiecorner.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
Via de bijkeuken komt u in de luxe badkamer ensuite en master bedroom.

De zeer ruime badkamer beschikt over een dubbele wastafel, bad/jacuzzi, comfortabele inloopdouche en lichtplan. Het toilet is separaat naast de badkamer.

De master bedroom is voorzien van op maat gemaakte kasten met verlichting en een plafondventilator. Via de deur loopt u zo het dakterras op. Zowel de badkamer als slaapkamer kunnen afgesloten worden door een glazen deur welke voorzien is van matglas.

De tweede slaapkamer heeft tevens een badkamer ensuite. De badkamer beschikt over een raampartij, douche en wastafel met meubel.

De derde slaapkamer wordt momenteel gebruikt als kantoor. Ook deze kamer beschikt over meerdere raampartijen en een plafondventilator.

Vanaf de slaapkamers komt u weer terug in de hal, op deze manier kunt u de gehele woning rondlopen.


Bijzonderheden:

-Prachtig onderhouden penthouse met 3 slaapkamers en 2 badkamers;
-2 privé parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage;
-2 dakterrassen met een totaal oppervlak van 160 m2. Gelegen op het noordoosten en zuidwesten. Het dakterras op het zuidwesten is voorzien van zonwering en op het noordoosten dakterras is een extra berging en vluchtroute aanwezig;
-2 airco-units in de woonkamer welke kunnen verkoelen en verwarmen;
-Vloerwarming met 5 aparte thermostaten;
-Cv-ketel Remeha Avanta (December 2019);
-Oplevering in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.095.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
penthouse
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
8
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, jacuzzi, airconditioning en lift

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
223 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
3 m²
Buitenruimte oppervlakte
159 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Parkeergelegenheid
parkeergarage
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*