Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C
Plantageweg 124C

Plantageweg 124C

Alblasserdam

€ 385.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een knus appartement met alle gemakken binnen handbereik? Dit gezellige appartement gelegen in de levendige Drentse buurt staat nu te koop en biedt alles wat u nodig hebt voor comfortabel wonen. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het complex en is gemakkelijk te bereiken via zowel de lift als het trappenhuis. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lange hal die toegang biedt tot alle ruimtes van het appartement. De fijne woonkamer is voorzien van screens en een zonnescherm, zodat het altijd aangenaam koel is. Vanuit de woonkamer stapt u zo de loggia op, waar u kunt genieten van een mooi uitzicht over de levendige omgeving. De loggia is afsluitbaar met glazen schuifpanelen, waardoor u hier het hele jaar door optimaal van het buitenleven kunt genieten. Voor het complex staat een grote boom die ervoor zorgt dat u ongestoord buiten kunt zitten en genieten van een kopje koffie. De open keuken in hoekopstelling staat in verbinding met de woonkamer, waardoor koken een gezellige aangelegenheid wordt. Het appartement beschikt over twee slaapkamers aan de voorzijde. Een kleine slaapkamer en een grotere ruime slaapkamer met uitzicht op de Drentse buurt. Beide slaapkamers zijn voorzien van horren voor de ramen. De inpandige badkamer beschikt over alle benodigdheden om u op te frissen. Er is onder andere een inloopdouche aanwezig en meubel met geïntegreerde wastafel. De wasruimte biedt ruimte voor o.a. een wasmachine en de droger. Ook staan hier de Cv-ketel (2021) en de mechanische ventilatie en is er ruimte om spullen op te bergen. Op loopafstand vindt u diverse voorzieningen, zoals openbaar vervoer, supermarkt de Plus en een kinderboerderij. Ideaal voor ouderen die graag alles binnen handbereik hebben! Wilt u dit fijne appartement op een top locatie komen bekijken? Aarzel dan niet en plan snel een bezichtiging in!

Indeling
Entree: Lange hal met doorlopende laminaatvloer naar de woonkamer en andere ruimtes. De hal geeft toegang tot de meterkast, twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte, wasruimte en de woonkamer. De ruimte is afgewerkt met spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

Meterkast: Meterkast met 6 elektrische groepen en een aardlekschakelaar.

Toilet: Neutrale volledig betegelde toiletruimte. De ruimte is voorzien van een zwevend closet, fonteintje en mechanische ventilatie.

Woonkamer: Woonkamer met veel lichtinval. De zithoek kunt u kwijt in een knusse hoek aan de voorzijde. Screens en zonnescherm houden de kamer in de zomermaanden lekker koel. De woonkamer staat in een open verbinding met de keuken. Bij de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel. De woonkamer biedt tevens toegang tot de loggia. De loggia is gelegen op het zuidoosten en is volledig af te sluiten met glas. U kunt hier daardoor in alle seizoenen heerlijk vertoeven en genieten van de levendigheid in de omgeving. Voor het complex staat een grote boom die ervoor zorgt dat u ongestoord buiten kunt zitten en genieten van een kopje koffie. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

Keuken: Eenvoudige open keuken in een hoekopstelling. Er is een gezellige verbinding met de eethoek. De keuken is voorzien van een afzuigkap, elektrische kookplaat en een vaatwasser.

Wasruimte: Ideale ruimte met de wasmachine en de droger en met de MV-box. Dit is ook de opstelplaats van de Cv-ketel uit 2021. Ook is er nog ruimte voor uw stofzuiger, strijkplank en uw boodschappen. De ruimte is afgewerkt met plavuizenvloer, structuur wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 1: Iets kleinere slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Er zijn horren voor de ramen aanwezig. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behang wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2: Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Voor de ramen zijn horren aanwezig. Door de ramen heeft u leuk uitzicht over de Drentse buurt. Een deur geeft toegang tot de badkamer. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een spuitwerk plafond.

Badkamer: Eenvoudige inpandige badkamer welke volledig betegeld is. Alles is aanwezig wat u nodig heeft om u op te frissen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, meubel met geïntegreerde wastafel en mechanische ventilatie. De badkamer geeft toegang tot de slaapkamer.


Balkon
Loggia: Vanuit de woonkamer is de loggia te bereiken, welke is gelegen op het zuidoosten. Hier is het heerlijk vertoeven. Doordat de loggia af te sluiten is met glazen schuifpanelen kunt u hier vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar heerlijk buiten zitten en genieten van de levendigheid in de omgeving.

Schuur/berging: Inpandige geïsoleerde berging onderin het complex. De berging is voorzien van elektra.

Parkeerplaats: Een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex.


Bijzonderheden
Appartement op de derde woonlaag in het complex ‘De Plantenaer’ in Alblasserdam. Het appartement is gelegen in de Drentse buurt. Openbaar vervoer, supermarkt de Plus en de kinderboerderij zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Dit mooie appartement heeft twee slaapkamers en fraai balkon op zuidoosten. Beneden in het complex heeft u een eigen berging en een eigen parkeerplaats.

ALGEMEEN
Bouwjaar: 2004
Verwarming: Remeha Tzerra Ace Cv-ketel (2021)
Warmwatervoorziening: Remeha Tzerra Ace Cv-ketel (2021)
Glas: Dubbele beglazing
Kozijnen: Houten kozijnen
Maandelijkse bijdrage VvE: € 241,26
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie en lift

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerkelder
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*