Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63
Planetenweg 63

Planetenweg 63

Berkel En Rodenrijs

€ 799.000,- k.k.

Omschrijving

Deze unieke jaren 70 bungalow, gelegen aan een autoluwe laan, biedt een mooie kans voor liefhebbers van gelijkvloers wonen!

Met een doordachte indeling en een zee aan ruimte is deze woning een perfect huis om naar eigen inzicht en smaak verder te moderniseren. De woning beschikt over een zeer riante tuin van ruim 800 m2 met veel groen en privacy waar het heerlijk toeven is. De tuin is een waar paradijs voor groen liefhebbers, met een terras dat uitkijkt op het water. De voortuin heeft een charmante hoek met een openhaard, wat het buitenleven nog aangenamer maakt. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het parkeren op eigen terrein als ook via de in- en extern toegankelijke garage.

Vanuit de vestibule met garderobe, loop je rechts de ruime en lichte woonruimte in, compleet met gezellige zitkuil, gashaard en schuifpui naar de voorzijde van de woning. De grote open keuken uit 2006 met granieten blad beschikt over diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot de achtertuin. De L-vormige gang leidt naar het linkerdeel van de woning met 2 eenvoudig gestoffeerde slaapkamers met uitzicht over de groene achtertuin. Ook zijn hier 2 compleet betegelde badkamers gesitueerd uitgerust met wastafel, handdoekradiator en douchecabine, en de meest ruim opgezette badkamer beschikt over een wastafel, ligbad met zwevend toilet. Een separaat gastentoilet bevindt zich ter hoogte van het entree. Tegenover de grote badkamer is een extra ruime vaste kast met aan het einde van deze gang de ouderslaapkamer met airco. Aansluitend aan deze slaapkamer is de garage gelegen. De huidige bewoners hebben een extra ruimte in de bestaande garage gecreëerd met daklicht, welke momenteel in gebruik is als wasruimte met aanwezigheid van een wastafel en aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.

Voor gezinnen is er een basisschool en een supermarkt in de nabijheid, menig sportvelden en een kinderdagopvang zijn binnen 5 fietsminuten bereikbaar. Binnen 8 autominuten bent u op de A12 en het centrum van Berkel en Rodenrijs is met 5 autominuten te bereiken.
Kortom een ideale ligging.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de ruimte en vrijheid die dit huis te bieden heeft!

• CV ketel is gehuurd (Eneco);
• Gevel voegwerk is 3 jaar geleden gereinigd;
• Energielabel C;
• Houten kozijnen met dubbele beglazing;
• Levensbestendig wonen.

Wij, namens Max Makelaars, treden op als makelaar voor de verkoper. Wij adviseren je om een eigen VBO-makelaar in te schakelen voor het behartigen van jullie belangen tijdens de aankoop.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 799.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²
Perceeloppervlakte
975 m²
Inhoud
488 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan water en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen parkeerplaats
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*