Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1
Piet Heinplein 1

Piet Heinplein 1

Noordwijk

€ 1.189.000,- k.k.

Omschrijving

Charmante en unieke vrijstaande villa met rietgedekte kap en zelfstandige studio op markante locatie in Noordwijk aan Zee

Welkom bij Piet Heinplein 1, ook bekend als "De Paddenstoel" en "Villa Noorderlicht" – een unieke, schitterende vrijstaande villa met rietgedekte kap, gelegen op een geweldige locatie in het hart van het dorp. Deze karakteristieke en zeer goed geïsoleerde woning, een gemeentelijk monument, biedt een prachtig vrij uitzicht en bevindt zich op loopafstand van het centrum, de boulevard en het strand. De villa staat op een perceel van 368 m² en beschikt over een woonoppervlakte van 150 m², met een inhoud van 425 m³.

Unieke kenmerken en indeling

Begane grond
De verhoogd gelegen villa verwelkomt u met een imposante entree en een fraai trappenhuis, waarin de karakteristieke glas-in-loodramen direct opvallen. Vanuit de hal betreedt u de sfeervolle woonkamer met houten vloer, een erker en een open haard. De deur geeft toegang tot een zonnig terras. Ook vanuit de hal te bereiken is de sfeervolle woonkeuken, op maat gemaakt door Restyle XL, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt toegang tot een praktische inpandige berging/wasruimte en het zijterras. Zowel de hal, de woonkeuken als de bijkeuken op de begane grond zijn fraai afgewerkt met castlestones, voorzien van vloerverwarming, die zorgt voor extra comfort.

Eerste verdieping
Het prachtige trappenhuis leidt u naar de eerste verdieping, waar een ruime overloop met trapkast toegang geeft tot drie slaapkamers. De royale hoofdslaapkamer is uitgerust met airconditioning en vaste kasten, net zoals de tweede slaapkamer, die ook beschikt over een wastafel. De derde slaapkamer heeft een ideaal formaat voor gebruik als werk- of logeerkamer. De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ruime inloopdouche met regendouche, een stijlvol wastafelmeubel en een tweede toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, herbergt nog twee slaapkamers. Ook vindt u hier ingebouwde kasten en volop bergruimte. Het dak van de tweede verdieping is volledig geïsoleerd.

Zelfstandige studio/praktijkruimte
Een bijzondere toevoeging aan deze woning is de vrijstaande studio annex praktijkruimte met een eigen, afgescheiden ingang. Deze ruimte is perfect voor vakantieverhuur of gebruik als kantoor of praktijk aan huis. De studio bestaat uit een woon-/slaapkamer met een pantry en koelkast. Daarnaast is er een nette badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Buitenruimte en parkeren
De villa beschikt over een schuur/garage en eigen parkeerplaats met ruimte voor twee auto's (en mogelijkheid voor een 3e parkeerplaats). De zonnige terrassen rondom de woning bieden volop mogelijkheden om van de rustige en groene omgeving te genieten. De woning is volledig gemoderniseerd, met behoud van authentieke details zoals glas-in-loodramen, wat bijdraagt aan de charme van deze unieke woning.

Locatie
Gelegen op een herkenbaar punt in Noordwijk aan Zee, biedt deze villa een perfecte combinatie van rust en levendigheid. U woont hier centraal, met scholen, sportfaciliteiten en alle voorzieningen van het dorp binnen handbereik, terwijl het strand en de duinen op loopafstand liggen.

Maak snel een afspraak om deze prachtige en unieke villa zelf te ervaren!

Energielabel: B

Aanvaarding: in overleg.

Vraagprijs: €1.189.000,- k.k.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.189.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
mansarde dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel en alarminstallatie

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Valliant HR Ketel Ecotech VHR 35-35/5-7, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
169 m²
Perceeloppervlakte
346 m²
Inhoud
720 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
in centrum en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*