Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12
Piersonhorst 12

Piersonhorst 12

Etten-Leur

€ 409.000,- k.k.

Omschrijving

In een rustige en kindvriendelijke wijk, aan het einde van een autoluwe straat, ligt deze ruime gezinswoning die perfect is voor een gezin met kinderen. Met 118 m² woonoppervlakte en een perceel van 178 m² biedt deze woning volop ruimte om te leven en te groeien. Parkeren kan gemakkelijk op je eigen oprit onder de carport, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen in de omgeving. De lichte woonkamer en gezellige semi-open keuken nodigen uit tot samenzijn, en de tuin met overkapping biedt een ideale plek voor lange zomerse avonden en spelende kinderen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers, ideaal voor het hele gezin, en een moderne badkamer met separaat toilet. De zolder biedt extra mogelijkheden, zoals een vierde slaapkamer of speelruimte. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbel glas en recent geschilderde houten kozijnen. Scholen, speeltuinen en alle benodigde voorzieningen, zoals winkels en openbaar vervoer, zijn binnen enkele minuten fietsen bereikbaar, waardoor dit de ideale plek is voor een gezin om zich thuis te voelen.

BEGANE GROND (betonnen vloer, houten kozijnen, dubbel glas)

Deze woningen liggen in een super rustige straat aan het einde van de wijk dichtbij het groen van de Haansberg / polder. Parkeren kan hier altijd op je eigen oprit onder de carport, op 1 van de parkeerplaatsen in de straat, of in het hofje aan het begin van de Piersonhorst. Je komt de woning binnen in de hal waar zicht ook het toilet en de meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar) bevinden. Het toilet heeft een moderne hangende wc, fonteintje en een raam.

Zodra je de woonkamer binnenstapt zal je een gevoel van privacy en rust ervaren. Deze ruimte is van ca. 32m2 heeft een semi open verbinding met de keuken en tuin met serre, ontzettend leuk en gezellig in te delen. Op de grond ligt een travertinvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is gespoten.

De keuken staat in een ruime hoekopstelling, wat je mooi de ruimte biedt om lekker veel spullen op te ruimen en naar hartelust te kokerellen. Koken doe je hier op een extra breed 4-pits gasfornuis. Naast de wasbak met kraan zijn uiteraard ook de verdere apparaten als een koelkast, vaatwasser en oven-magnetron ingebouwd. Ook hier geniet je van het groene en vrije uitzicht op je eigen tuin met achterliggend volwassen groen. Aangrenzend aan de keuken ligt een berging met vliering, vanwaar je ook weer toegang hebt via de loopdeur naar de oprit aan de voorkant van de woning. Zowel in de berging als op de vliering erboven kun je lekker veel spullen kwijt.

TUIN (gelegen op het Noord-Oosten)

Wat ontzettend veel sfeer en leefgenot aan deze woning toevoegt is deze hele fijne tuin. Direct aan de woning is een mooi bestraat terras, waaroverheen een overkapping geplaatst is. Hieronder kun je het hele jaar door lekker van het buitenleven genieten. In de stalen afwerking met matplastic platen is spotverlichting verwerkt. Verder is de brede tuin ingedeeld met kunstgras delen en borders met kleurrijke planten en groen die bijdragen aan die gezellig uitstraling. Er loopt een pad speels door naar achteren waar een 2e en kleinere overdekking als perfecte bbq plaats gemaakt is. Dit bied je de ultieme tools voor lange, zwoele (zomer)avonden met vrienden of familie. Het volwassen groen van de omgeving en tuin van de achterburen is een prachtig zicht en garandeert je alle privacy.


EERSTE VERDIEPING (betonnen vloer, houten kozijnen, dubbel glas)

Via de trap, waar fijn daglicht binnenvalt via het zijraam van de 2e verdieping, kom je boven op de overloop waar de 3 slaapkamers, de badkamer en het aparte toilet aan liggen. De slaapkamers aan de achterkant zijn 5.80m2 en 10.50m2. De slaapkamer die aan de voorkant gelegen is heeft een oppervlakte van 10.90m2. Er is een separaat toilet gemaakt wat bijdraagt aan je privacy. Dit toilet heeft een wasbakje en klein raampje. De badkamer is praktisch ingedeeld met een dubbele wastafel met meubel, douche in bad met stortdouche en handdouche. Dus het beste van 2 werelden, douchen en baden.

De overloop en de slaapkamers hebben een laminaatvloer en de wanden plus plafonds zijn voorzien van grof stucwerk. Alle ramen van de slaapkamers hebben een hor in het draaigedeelte zodat slapen in de zomer met open raam kan zonder dat er muggen of vliegen binnen vliegen.

TWEEDE VERDIEPING (betonnen vloer, houten kozijnen, dubbel glas)

De open zolder van deze woning biedt enorm veel ruimte en door het typerende lessenaarsdak van deze woningen, is er de optie om hier een eventuele 4e slaapkamer te creëren. De zolder wordt nu al gebruikt als open slaapkamer. Door het grote, dubbele, raam aan de voorkant valt er veel licht binnen en de hoogte geeft een fijn ruimtelijk gevoel. Als je boven komt vind je meteen aan de rechter kant mooi de handige ruimte om je wasmachine en droger te zetten. Hier hangt netjes weggewerkt ook de CV-ketel uit 2022. Aan de lage achterkant is onder het laatste deel van het dak ruimte om spullen op te bergen. Deze hele verdieping heeft een brede laminaatvloer, de wanden en het schuine plafond zijn afgewerkt met grof stucwerk.

ADRES IN HET KORT:

- 118 m2 woonoppervlakte

- 178 m2 perceel

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 1994

- HR combiketel 2022

- Natuurlijke ventilatie

- Tuin op het Noord Oosten

- Berging met vliering

- Oprit met overkapping/carport

- Luxe keuken

- Luxe badkamer

- Geheel voorzien van dubbel glas

- Geheel voorzien van houten kozijnen, geschilderd in 2022

- Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren

- Vloer isolatie

- Muur isolatie

- Dak isolatie

- Parkeren voor de deur / op eigen terrein

- 6 minuten fietsen naar het treinstation

- 7 minuten fietsen naar het winkelcentrum

- 6 minuten fietsen naar Bergenplein

- 6 minuten fietsen naar een basisschool

- 3 minuten fietsen naar een bushalte

- 500m van speeltuin

- 1 minuut fietsen naar manege

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig

BEZICHTIGING AANVRAGEN
Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook voor deze prachtige woning. De bezichtigingen vinden plaats bij daglicht. Heb je interesse in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

BEZICHTIGING
We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken en de sfeer echt te ervaren. We hopen dat je je snel thuis zult voelen en dat je aan het einde van de rondleiding weet of dit jouw toekomstige thuis wordt. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, waarin belangrijke documenten staan zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden en het bouwkundig rapport. Zo ben je goed voorbereid op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR
Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, samengesteld uit de dorpen Etten en Leur, combineert historische charme met moderne voorzieningen. Etten, een oorspronkelijk agrarisch dorp, is bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, reflecteert een rijke handelsgeschiedenis. Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten, met een divers aanbod in de horeca, van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, en talloze sportclubs en verenigingen. De onderwijsfaciliteiten zijn uitstekend, met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen die bekend staan om hun hoogwaardige onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's. Het openbaar vervoer is uitstekend; het treinstation verbindt snel met grote steden zoals Breda. Wonen in Etten-Leur betekent genieten van zowel de rust en ruimte van een dorp als de faciliteiten van een stad. Of je nu zoekt naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, Etten-Leur heeft het allemaal. Kom de charme van Etten-Leur zelf ervaren en ontdek of dit jouw nieuwe thuis is!

VERKOOPVOORWAARDEN:

• Ouderdomsclausule: Deze woning is 30 jaar oud. Hierdoor kan de bouwkwaliteit lager zijn dan bij nieuwere woningen. Wij hebben een bouwkundige keuring laten uitvoeren, die beschikbaar is voor inzage. Je bent vrij om zelf een aanvullende keuring te laten uitvoeren.
• Meetinstructie NEN2580: Deze instructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.
• Rechtsgeldige koopovereenkomst: Een overeenkomst tussen jou en de verkoper is pas rechtsgeldig na ondertekening.
• Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd, te voldoen een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.
• Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter sterk afhankelijk van informatie die door derden is verstrekt en kunnen daarom niet instaan voor de volledige juistheid van de gegevens. De verkoper en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als algemene gids voor kopers en is geen vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 409.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
lessenaardak
Voorzieningen
glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²
Perceeloppervlakte
178 m²
Inhoud
438 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
4 m²
Buitenruimte oppervlakte
26 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 68 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*