Omschrijving

Stelt u zich eens voor… een prachtig design-appartement met 162 m² wonen en maar liefst 141 m² terras! En dat op een toplocatie op het schitterende Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. Maar het zou ook zomaar in Milaan of Madrid kunnen staan…..
De locatie is fantastisch en het appartement is adembenemend! Deze prachtige woning heeft de pure luxe van ruimte, licht en privacy. Dankzij de uitgebalanceerde sfeer voelt u zich gelijk thuis. Door de hoge raampartijen en balkonafscheidingen van glas, bent u zich steeds bewust van uw bevoorrechte positie midden in de natuur, op dit prachtige landgoed. Wonen met een ultiem gevoel van vrijheid! Het luxe woongebouw is van internationale allure met zijn natuurstenen gevels en het uitzicht op de omliggende natuur is adembenemend.
Het fantastische terras is zeldzaam groot en zowel aan de zuidoostkant als op het zuidwesten gesitueerd. Het terras is deels overkapt, waardoor u onder alle weersomstandigheden hiervan kunt genieten. In de ochtend rustig wakker worden, of in de avond nog lang nagenieten van een mooie dag, alles is mogelijk.

Hoofdentree begane grond:
Aan de voorzijde van het gebouw vindt u de entree van het gebouw. De natuurstenen gevels, het vele glas en de granieten trap geven direct een luxe uitstraling. Via een helling pad is de hoofdentree ook bereikbaar voor mindervaliden. De geweldige entree is zeker imposant te noemen met ook hier binnen als directe eyecatcher de natuurstenen wand, prachtige houtafwerking en de mooie lichtbollen. Hier zijn de lift, trappenhuis, video intercom en de brievenbussen

Entree:
Binnenstappend door de voordeur merkt u direct, dit is bijzonder! De open indeling, het industriële karakter en het chique design van topklasse maken van dit ‘penthouse’ (op de begane grond) een uniek geheel en bieden u een kans op wonen op zeer hoog niveau. In de hal zijn alle voorzieningen verborgen achter een fantastische plafondhoge, schuifbare spiegelwand met gerookt spiegelglas. Hierachter vindt u de garderobe, meterkast, CV installatie en de omvormer van de zonnepanelen. Het aparte toilet is geheel in de stijl van het hoge afwerkingsniveau uitgevoerd met een mat zwart wandcloset en fonteinmeubel. De automatische spoelfunctie en handfree bedienbare verlichting dragen zorg voor uw hygiëne. Tevens bevindt zich hier een grote, praktische inpandige bergruimte/bijkeuken met de opstelplaats van de wasapparatuur en een uitstortgootsteen.

Living:
Vanuit de hal heeft u een mooie zichtlijn naar het geweldige terras en de prachtige groene omgeving. De hoogte van het plafond, de verdiepingshoge ramen en schuifpui naar het terras geven een ruimtelijk effect, een optimale lichtinval èn zorgen ervoor dat binnen buiten wordt en buiten binnen. Door de bewerkte betonplafonds en muren in combinatie met de moderne balkenpartij, het bizar mooie 13 meter lange zwevende wandmeubel en de geheel op maat gemaakte keuken, ervaart u het gevoel van ruimte, comfort en sublieme afwerking.


Leefkeuken:
De keuken staat in directe verbinding met de living en het royale terras, de opstelling is maatwerk en heeft een industriële uitstraling met gecoat RVS. De opstelling voorziet in al uw wensen door de luxe inbouwapparatuur, kook- en spoeleiland en de royale kastruimte. In de keuken ziet u middels het houten detail een match met de prachtige op maat gemaakte houten wandmeubels in het appartement. Het eiland voorziet in een dubbel spoelgedeelte met gootsteenvermaler, Quooker en vaatwasser en een kookgedeelte met inductiekookplaat en geïntegreerde down draft afzuiging. In de in de wand geïntegreerde kasten vindt u 2x een stoom-/heteluchtoven met grill functie, 2x een koel-/vriescombinatie, bordenwarmer, koffiemachine. De ingebouwde keukenapparatuur is met Wifi verbonden en op afstand in te regelen via uw smartphone. In de praktische lades is er veel extra bergruimte en is er zelfs gedacht aan een extra lade met verschillende usb poorten voor het opladen van mobiele telefoons en tablets.

Terras:
Het zonnige terras is L-vormig en ligt op het Zuidoosten en het Zuidwesten. Ook hier vindt u het bijzondere natuursteen van de gevels terug en door de glazen balkon afscheidingen en de ligging naast het park, waant u zich hier midden in de natuur. Met totaal 141 m² aan terras is er volop ruimte om te relaxen, loungen, in alle rust een boek lezen of van het zonnetje genieten. Onder het overkapte deel kunt u zalig met vrienden tafelen tijdens een gezellig diner. Voor ieder wat wils in deze oase van rust en privacy.

Master bedroom:
Vanuit de hal komt u in de meer dan royale master bedroom met een prachtig hoge kastenwand van maar liefst 7 meter. Dit meubel is een sieraad aan uw wand en speciaal op maat gemaakt met vakken, lades, hangmogelijkheden en verlichting. Tevens zijn de twee natuurstenen design waskommen met speciale spiegelwand geïntegreerd in het meubel. Het vrijstaande natuurstenen ligbad complementeert het geheel. Tevens is er een grote inloopdouche en een persoonlijk Japans toilet met douche-en droogfunctie. De luxe uitstraling wordt versterkt door het gebruik van exclusieve high design gold flame tegels. Deze master bedroom is hiermee van werkelijk alle gemakken voorzien! Middels een draai-kiepdeur is vanuit de slaapkamer het terras bereikbaar.

Gasten kamer:
Door een plafondhoge taatsdeur is de gastenkamer bereikbaar. Het wederom prachtige wandmeubel, geheel in de stijl van de design wandmeubels in de woon- en slaapkamer, verbergt de werkplek achter een grote schuif spiegelwand met gerookt spiegelglas. Uw gasten zullen zich zeer comfortabel voelen met hun eigen prachtige inloopdouche met de design tegelwand en het bijzondere natuurstenen wasmeubel. Middels een draai-kiepdeur is ook vanuit deze kamer het terras bereikbaar.

Berging en parkeerplaatsen:
Via een flauwe hellingbaan komt u in de half verdiepte en afgesloten parkeergarage. De hellingbaan is voor winterse taferelen voorzien van rijbaanverwarming. Met uw persoonlijke afstandsbediening kunt u het elektrische hek openen en bent u op de fiets, dan is er een speciale loopdeur. Hier heeft u uw eigen 2 parkeerplaatsen, alwaar een laadpaal al geïnstalleerd is. De parkeerplaatsen en de eigen berging zijn gunstig gelegen, direct naast de toegang tot de lift en het trappenhuis.

Landgoed Sancta Maria ligt in de prachtige Duin- en Bollenstreek. Het landgoed mag met recht uniek worden genoemd. Hier woont u op één van de mooiste plekken van het land met de duinen en het strand heel dichtbij. Maar dat niet alleen, via de provinciale weg bent u ook zo in Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en op de luchthaven Schiphol. Overigens hoeft u nooit ver weg voor de dagelijkse boodschappen of voor culinair genot. De dorpscentra van zowel Noordwijk als Noordwijkerhout zijn om de hoek en hebben een uitstekend aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Geniet u straks van deze schitterende locatie met de zee en het duingebied op loop- en fietsafstand, dan kunt u met recht ‘even’ een verfrissende duik nemen of lekker uitwaaien tijdens een lange strandwandeling. Wonen op Landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. Met uw keuze voor dit exclusieve appartement is het elke dag genieten. U woont hier in alle rust op de fraaiste locatie van de gemeente Noordwijk. Het landgoed kent bijzondere plekken en bijzondere verhalen. Het zijn cultuurhistorische en landschappelijke elementen die een belangrijke plaats blijven innemen en het unieke karakter van dit prachtige landgoed garanderen.

Bijzonderheden:
Complex van internationale allure met veel glas en natuurstenen gevels.
Uniek appartement met bijzondere dynamiek, one-of-a-kind
Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau.
Volledig geïsoleerd.
Aluminium kozijnen met triple glas.
7 Eigen zonnepanelen en VvE v.v. zonnepanelen.
Lichtplan in te regelen met smartphone of tablet.
Professionele keuken met kook-/spoeleiland.
Design badkamers.
Op maat gemaakte wandmeubels.
Keramische tegelvloer met akoestisch element.
Vloerverwarming door gehele appartement.
Terras van maar liefst 141 m² met de gehele dag zon.
Twee eigen parkeerplaatsen in onderbouw met laadpaal.
Kleinschalige en saamhorige VvE (11 appartementen).
Servicekosten € 420,00 per maand.
Verplichte bijdrage Stichting Parkmanagement € 35,00 per maand.

Ofschoon de details en bijzonderheden te talrijk zijn om op papier onder woorden te brengen, hopen wij dat deze brochure u enthousiast maakt.
Zeker voor deze droomvilla geldt “zien is beleven” en wij nodigen u namens de eigenaren dan ook van harte uit om een afspraak met ons te maken voor een bezichtiging.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.695.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en lift

Energie

Energielabel
A
Verwarming
vloerverwarming geheel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
162 m²
Buitenruimte oppervlakte
141 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht, beschutte ligging en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerkelder
Parkeergelegenheid
parkeergarage
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*