Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat
Pastoor Lambermontstraat

Pastoor Lambermontstraat

Appeltern

€ 383.000,- v.o.n.

Omschrijving

Deze ruime twee-onder-een-kap woningen hebben een prachtige ruime kavel met een zeer diepe achtertuin en standaard een garage. Doordat de entree van de woningen aan de zijkant is gesitueerd, is zowel straat- als tuingericht wonen mogelijk.

In combinatie met de verschillende opties heb je de keuze om een eigen plattegrond samen te stellen. De standaard openslaande deuren op de begane grond geven een directe verbinding met de tuin. Op de begane grond vind je de hal met meterkast, toilet en open trap naar de verdieping. Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers en een ruime badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar via een open trap. Hier tref je een ruime zolderverdieping aan met diverse gebruiksmogelijkheden. Hier staat ook de technische installatie opgesteld.

Aan het Pastoor Willemsplein en de Pastoor Lambermontstraat in Appeltern wordt het nieuwbouwplan Plein 2020 gerealiseerd.

Voor de woningen is ingestoken op een gevarieerd programma met mogelijkheden voor starters, doorstromers, gezinnen en senioren.

Het huidige parkeerterrein is ook in de plannen meegenomen. Op een deel hiervan zullen 3 seniorenwoningen worden gerealiseerd. Het overige deel zal tot een prettige en markante verblijfsruimte worden omgetoverd. Een pleintje waar de kernwoorden groen, ruimte en licht op van toepassing zijn. Een prettige, groene ontmoetingsplek. Aan dit plein heeft het project dan ook haar naam ontleend; Plein 2020.

Op een gespreide en ruimtelijk verantwoorde manier worden voldoende parkeerplaatsen in het plan teruggebracht.

Het woningprogramma bestaat uit:

6 tussen- en hoekwoningen, 3 seniorenwoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning.

Appeltern heeft een actieve veerverbinding met het Noord-Brabantse Megen, waardoor ook Oss makkelijk te bereiken is. Op korte afstand van Appeltern ligt het grote en veelzijdige waterrecreatiepark De Gouden Ham.
Er zijn drie schiereilanden, een natuurgebied en een zandstrand van maar liefst 700 meter lang. Er zijn mogelijkheden te over om te fietsen en prachtige wandelingen te maken rondom Appeltern. Het stoomgemaal De Tuut is historisch erfgoed en in bedrijf. Het bijbehorende museum en de stoomdagen zijn zeker een bezoek waard.
Appeltern is een gemoedelijk dorp behorend tot de gemeente West Maas en Waal. Het ligt tussen Batenburg (gemeente Wijchen) en Maasbommel. Het dorp ligt aan de Maas en heeft een gunstige ligging op slechts enkele autominuten van grotere kernen als Beneden-Leeuwen, Druten en Wijchen. Bovendien is er een snelle aansluiting op de snelwegen N322, A15, A50 en A73.

Naast diverse verenigingen en restaurants heeft Appeltern een zeer actief Dorpsplatform “Mooi Appeltern”. Samen met de dorpsbewoners zet het zich in voor de leefbaarheid van Appeltern. In dat kader zijn er diverse themagroepen actief en is er zelfs een “dorpsauto”.

Welkom in Appeltern!
In de aangrenzende Heerlijkheid Appeltern bevindt zich een borstbeeld ter nagedachtenis aan de vroegere bewoner, Joan Derk van der Capellen tot den Pol, die wordt beschouwd als de grondlegger van de Nederlandse democratie. Appeltern is tegenwoordig met name bekend door De Tuinen van Appeltern, 22 hectare groot met ruim 200 verschillende voorbeeldtuinen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 383.000,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
nieuwbouw
Huidige bestemming
wonen
Dak
zadeldak

Energie

Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Plattegronden

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*