Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82
Parallelweg 82

Parallelweg 82

Rotterdam

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Turnkey | 4 kamerwoning met tuin | 95 m2 | A-label | eigen parkeerplaats

Het gevoel dat je thuis bent!

Dat is het gevoel dat je hebt als je de voordeur van de Parallelweg 82 open doet. Dit huis heeft een heerlijke vibe. Je zit middenin de stad, maar het is heerlijk rustig. Door de grote openslaande deuren gaat de woonkamer naadloos over in de tuin, echt een heerlijke plek die klopt!

Kop van Zuid
Op loopafstand van Katendrecht en de Kop van Zuid. Op een paar minuten loopafstand doe je je dagelijkse boodschappen bij de Jumbo op Katendrecht of bij de Albert Heijn op de Laan op Zuid en bij de diverse andere winkels op de Vuurplaat. Op woensdag en zaterdag kan je naar de wekelijkse markt op het Afrikaanderplein. De Parallelweg is geweldig gelegen want dat betekent de Fenix Food Loodsen, Hotel New York, LantarenVenster, het Nieuwe Luxor en bijvoorbeeld Loetje allemaal op loopafstand! Op de fiets ben je in ongeveer binnen 10 minuten bij de Kuip, in het Centrum van Rotterdam of op Zuidplein.

Je kinderen kunnen in de buurt naar school of naar de opvang en ze kunnen lekker spelen op 1 van de speelplaatsen in de buurt. Ook op het gebied van sporten is er veel te doen in de buurt! Splinternieuw is het Huis op Zuid waar vanaf deze zomer een prachtig 25-meterbad en een sporthal operationeel zijn.

Op enkele minuten loopafstand stap je op de metro op station Rijnhaven en je neemt de tram op de Vuurplaat en met de auto zit je binnen no-time op de snelweg.

En hoe lekker is het om in de avond nog even een rondje te lopen langs het water!

Tijd voor een rondje door dit fijne huis
Dit is zo’n huis waar je je gelijk thuis voelt als je binnen komt. Maar het thuisgevoel begint al bij de voortuin van 7 m2, want het kan zomaar zijn dat je partner voor de deur al in de loungeset klaar zit met een borrel, dat is nog eens thuiskomen!

Achter de glazen voordeur die heerlijk veel licht in de hal brengt treffen we de garderobe, de meterkast en het toilet. Dan stappen we de woonkamer in. Ook zo lekker licht door de grote glazen pui aan de achterzijde en het grote dubbele raam aan de voorzijde in de open keuken! Licht van beide kanten dus.

In de woonkamer is in het tussenstuk genoeg ruimte voor een grote eettafel grenzend aan de open keuken. De moderne strakke keuken is uitgevoerd in mat wit met een mooi dun antraciet blad met veel werkruimte. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, een vaatwasmachine, combi-oven, een 4-pits-inductiekookplaat met afzuigkap erboven en een Franke gootsteen met mengkraan. De koof waar de afvoer van de afzuigkap door naar de voorgevel loopt is voorzien van inbouwspots om de keuken goed te verlichten. In de kastjes en laden kan je veel spullen opbergen. Mocht het niet voldoende ruimte zijn is er voor je proviand nog genoeg ruimte in de trapkast.

Aan de achterzijde is ruimte voor een grote zithoek. Heerlijk licht doordat de glazen pui met openslaande deuren vrijwel de gehele breedte omslaat en bijna helemaal van vloer tot het plafond. Doordat er vloerverwarming ligt op de begane grond heb je geen radiatoren in de weg zitten op de muren en kan je je meubel vrij plaatsen!

In de zomer is je woonkamer zomaar 34 m2 groter, je loopt via de dubbele openslaande deuren zo de fraai aangelegde tuin in. Er is groen, betegeling, een fijne plek om te barbecueën en een overdekte zit met een transparant dak én verlichting waardoor je ook met wat regen in de zomer nog lekker droog zit.

In de schuur is plaats voor onder andere de fietsen. Je bereikt de tuin ook via de achterom. Via de achterom kom je ook in de garage waar je over je eigen parkeerplaats beschikt.

Terug in de woonkamer lopen we met de trap naar boven. Op de eerste verdieping beschikken we over een drietal kamers van respectievelijk 16, 8 en 7 m2. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoons bed en grote kledingkast, de beide andere slaapkamers liggen aan de voorzijde.

Vanaf de overloop heb je toegang tot de aparte kast met aansluiting voor wasmachine en droger. Daarnaast bevindt zich de badkamer welke is voorzien van een riante inloopdouche met een mooi plateau om je douchespulletjes op te zetten. Hier bevindt zich ook het tweede toilet zodat je ’s nachts niet naar beneden hoeft en een moderne wastafel met grote spiegel erboven en eronder ruimte voor de wasmand. Aan de muur hangt een badkamermeubel voor de handdoeken. In het plafond zijn spots verwerkt, de badkamer is geheel tot het plafond getegeld en door de vloerverwarming is het altijd comfortabel.

Wat een heerlijk comfortabel huis, het is helemaal af, dus je kunt er zo in.

Wees welkom en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- 95 m2 woonoppervlakte
- eigen grond;
- bouwjaar 2012;
- energielabel A;
- volledig voorzien van dubbele beglazing in aluminium kozijnen
- 3 slaapkamers
- verwarming en warm water middels stadsverwarming;
(de verarming wordt aangestuurd middels een Tado systeem dat achterblijft)
- vloerverwarming aanwezig op de begane grond;
- eigen parkeerplaats in achterliggende garage (in de prijs inbegrepen)
- actieve Vereniging van Eigenaren voor onderhoud parkeergarage en achterpad, maandelijkse bijdrage: € 27,- per maand;
- heerlijk vertoeven in de tuin;
- oplevering medio maart 2025

Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

RE/MAX, it’s the experience!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Perceeloppervlakte
109 m²
Inhoud
363 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 34 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeergarage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*