Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B
Pannekoekstraat 101B

Pannekoekstraat 101B

Rotterdam

€ 465.000,- k.k.

Omschrijving

Stijlvolle dubbele bovenwoning in het hart van Rotterdam! Ben je op zoek naar een woning die het perfecte evenwicht biedt tussen luxe en comfort, op een toplocatie? Zoek niet verder! Deze schitterende dubbele bovenwoning aan de Pannekoekstraat 101B heeft alles wat je nodig hebt en meer. Bij binnenkomst word je begroet door een eigentijdse inrichting die tot in de kleinste details is uitgewerkt. De strakke afwerking en doordachte indeling maken dit appartement tot een visueel feest. Geniet van de prachtige Rotterdamse skyline vanaf je eigen dakterras, of ontspan op het balkon met een glas wijn na een lange dag. Met twee slaapkamers, een luxe badkamer en een keurige keuken biedt deze woning alles wat je wenst! Alles wat je nodig hebt, bevindt zich om de hoek. Van gezellige cafés en restaurants tot winkels en cultuur – je woont in het bruisende hart van Rotterdam! Dit is een kans die je niet wilt missen.

Toplocatie in het stadshart van Rotterdam! De bruisende Stadsdriehoek biedt een unieke mix van wonen, werken en leven, en is daardoor continu in beweging. Het gebied ademt de sfeer van een historisch havengebied, gecombineerd met hippe hotspots. Verveling is hier geen optie! De populairste plekken, zoals de Markthal, de Pannekoekstraat, de Oude Haven en de Meent, liggen letterlijk om de hoek. Hier kun je optimaal genieten van leuke winkels, boetiekjes, restaurants en bars/cafés. Ook de Hoogstraat is helemaal hip & happening, en voor creatieve, vernieuwende zaakjes en speciaalzaken ben je hier aan het juiste adres. Keuze genoeg dus! Door de centrale ligging zijn werkelijk alle stadsgemakken, zoals supermarkten, sportfaciliteiten en openbaar vervoer, binnen handbereik. Daarnaast vindt de Rotterdamse Markt twee keer per week plaats op het levendige Binnenrotteplein, waar je in een mum van tijd verse producten kunt halen. Geniet van het stadse leven!

Indeling
Begane grond:
De voordeur bevindt zich op de begane grond. Bij binnenkomst neem je de trap naar boven en kom je op de eerste verdieping, waar de woning zich bevindt.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping stap je direct de ruime doorzonkamer binnen, waar zich de woonkamer en de open keuken bevinden. Wat meteen opvalt, is de prachtige visgraatvloer en de moderne inrichting. Het is werkelijk een plaatje! De grote raampartijen aan beide zijden zorgen voor veel natuurlijk licht in de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de stijlvolle, zwarte keuken, die is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, (combi)oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon (gelegen op het noordoosten). Op deze verdieping vind je ook een separaat toilet naast de trap, en via deze trap bereik je de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping zijn twee royale slaapkamers gesitueerd, beide voorzien van grote raampartijen en de prachtige visgraatvloer, die door de hele woning terugkomt. Beide slaapkamers zijn uitgerust met vaste kasten, waarvan één met een wasmachineaansluiting. De badkamer, met beige marmerlook tegels en mooie gouden details, is echt een paradijs om binnen te lopen. Hier vind je een luxe ligbad, inloopdouche en een wastafel met meubel – alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Op de overloop is er nog een separaat toilet, en via de trap naar boven bereik je het grote dakterras (ca. 33 m²). Dit is uniek in deze straat: zo’n ruim dakterras waar je kunt genieten van de skyline en het bruisende leven van de stad.


Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1954
• Woonoppervlakte circa 90 m2
• Inhoud circa 297 m3
• Eigen grond
• Energielabel C
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming
• Ggedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €91,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 465.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte

Energie

Energielabel
C
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Buitenruimte oppervlakte
35 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*