Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33
Paltrokmolen 33

Paltrokmolen 33

Papendrecht

€ 600.000,- k.k.

Omschrijving

Op een fijne en rustige plek staat deze goed onderhouden half-vrijstaande ruime woning met extra grote garage. Energiezuinig met 8 zonnepanelen en dubbele beglazing. Veel leefruimte en daardoor niet alleen geschikt als familiehuis maar eveneens de mogelijkheid om vanuit huis te werken. De vele raampartijen zorgen voor een ruime en vooral lichte living met toegang naar de prachtige groene patio/ achtertuin. De woning is gelegen in een autoluw hofje in de nette woonwijk Molenvliet nabij alle dagelijkse voorzieningen. Op korte afstand zijn de uitvalswegen bereikbaar waardoor een snelle toegang naar diversen grote steden. Kortom: een ruime en lichte familiewoning op een rustige maar ook strategische locatie!

Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal/ gang en meterkast, toilet, ruime en lichte living voorzien van een gezellige openhaard en achterdeuren met toegang naar de groene patio/ achtertuin met achter de openhaard de mogelijkheid om een extra slaap/ werkkamer te creëren, lichte halfopen woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, middels een extra loopdeur via de achtertuin (wel overdekt) toegang naar de ruime garage (4,70 meter x 5,45 meter).

Verdieping:
Bereikbaar middels een spiltrap vanuit de woonkamer, overloop, 4 slaapkamer waarvan 1 met dakkapel en CV-kast (type Remeha, bouwjaar 2018) en tevens de badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet.

Tuin:
De groene patio/ achtertuin heeft een westen ligging met vrijwel altijd zon. Ingedeeld als siertuin met 3 terrassen, sierbestrating, plantenborders met diversen vaste beplantingen en bomen. De tuin beschikt verder over buitenverlichting en tegen de achtergevel is een praktische overkapping gecreëerd. Aan de voorzijde de oprit voor de garage en eveneens plantenbordes met diversen bomen wat het geheel een prachtige uitstraling geeft.

Omgeving:
De woning is gelegen in een fraai hofje met vergelijkbare woningen in de straat. De wijk Molenvliet kan worden omschreven als kindvriendelijk en groen met diverse voorzieningen in de buurt, te weten: scholen, winkelcentrum Westpolder, park Noordhoeksewiel en openbaar vervoer. Met enkele autominuten zijn diversen uitvalswegen bereikbaar waardoor de grote steden snel bereikbaar zijn.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
zonnecollectoren

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
168 m²
Perceeloppervlakte
288 m²
Inhoud
600 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
26 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 53 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*