Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C
Paetsstraat 2C

Paetsstraat 2C

Rotterdam

€ 595.000,- k.k.

Omschrijving

Royaal en instapklaar 5-kamer hoekappartement gelegen aan de Statensingel/Paetsstraat, in de gewilde wijk Blijdorp! De woning beschikt o.a over een speelse indeling met een riante en suite woonkamer, moderne keuken, luxe badkamer, 2/3 slaapkamers en 2 balkons op het westen. Het appartement biedt mede door indeling, prachtige authentieke details zoals de glas-in-lood deuren en het vrije/groene uitzicht vanuit de woonkamer en keuken over de Statensingel het ultieme woongenot! De Statensingel is dé uitgelezen plek voor een heerlijke wandeling, waardoor je een perfecte combinatie hebt tussen het stadse leven en de mooie natuur. Alle voorzieningen zoals uitvalswegen, Centraal Station, metrostation Blijdorp , winkels, het Vroesenpark, Diergaarde Blijdorp leuke horecagelegenheden en het stadscentrum liggen op een steenworp afstand.

Indeling
Open portiek met kelderberging in de onderbouw en trapopgang naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Ruime hal/entree met toilet, meterkast en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt een fantastisch uitzicht over de Statensingel. Door de hoekligging treedt er een prachtige lichtinval binnen. Door de moderne inrichting in combinatie met jaren '30 details zoals o.a. de glas-in-lood (en suite) deuren en het gebruik van natuurlijke materialen biedt deze woning je de perfecte combinatie tussen een authentieke sfeer met modern comfort! De open keuken met groot kookeiland van blauwstaal staat in open verbinding met het eetgedeelte, waardoor je altijd in verbinding kunt blijven met je gezelschap. De keuken heeft massief eikenhouten fronten en is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductie kookplaat, afzuiging, combi stoomoven, combi magnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Ook is er een koffiecorner gecreëerd wat mede door de brickwall erg sfeervol te noemen is. Vanuit hier bereik je het 1e balkon, gelegen op het zonnige zuiden met zon vanaf half elf tot zonsondergang door de hoge en vrije ligging. De hele verdieping is voorzien van een houten parketvloer. De woonkamer, met open haard en 4 inbouwkasten kan middels de en suite deuren afgesloten worden van de eetkamer en slaap-/werkkamer. De werkkamer op het oosten is erg ruim van formaat en kan tevens ook gebruikt worden als 3e slaapkamer. Er treedt een mooie lichtinval binnen, waardoor je hier een heerlijke plek hebt om te werken. De badkamer is vanuit de hal te bereiken en beschikt over een dubbele inloopdouche, dubbele vrijstaande luxe wastafels, elektrische vloerverwarming, mechanische ventilatie en een wastafelmeubel. Door de hoge ramen tussen de badkamer en keuken komt er voldoende daglicht binnen.

Halve 3e verdieping:
Overloop met aparte ruimte met wasmachine aansluiting, vlizotrap naar de zolder en toegang tot de 2 slaapkamers. De master bedroom met airco heeft een grote inbouwkast en is ruim van formaat. Middels openslaande deuren is het terras te bereiken (zuiden en westen). Door de hoekligging heb je hier altijd een plek om van de zon te genieten en is dit één van de fijnste plekken van de woning om te genieten van het waanzinnige uitzicht over de geliefde Statensingel. De 3e slaapkamer heeft ook openslaande deuren naar het balkon en beschikt over een wastafel met meubel..

Berging:
In de onderbouw is er een zeer ruime berging op sta hoogte welke behoort tot het appartement en thans gebruikt wordt als gym en werkplaats. Deze is ca. 17 m2.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1938
-Eigen grond
-Hoekappartement met vrij uitzicht over de Statensingel
-2 balkons (westen)
-Veel opbergruimte aanwezig door de externe berging en zolder (gebruikersrecht)
-De VVE is zeer actief, de bijdrage is € 206,40 per maand (MJOB aanwezig)
-Het appartement is geheel voorzien dubbel glas
-Verwarming en warm water middels CV-ketel, bouwjaar 2016
-Energielabel C
-Er is een zeer ruime eigen berging in de onderbouw aanwezig (ca. 17 m2)
-De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. 
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Vaillant EcoTEC plus, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
7 m²
Buitenruimte oppervlakte
17 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en betaald parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*