Omschrijving

Een gelijkvloerse benedenwoning met tuin en parkeerplaats!

Deze BENEDENWONING met BERGING, TUIN én EIGEN PARKEERPLAATS, heeft een mooie ligging! Het appartement bevindt zich in de gewilde wijk Bangert Oosterpolder vlakbij de binnenstad van Hoorn! Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een keurige badkamer en een keurige keuken. Voor diegene die minder goed ter been zijn hebben wij positief nieuws. Het appartement is volledig gelijkvloers! Wij leiden u graag rond in dit appartement.

De woning wordt verkocht bij inschrijving onder gunning met een vraagprijs van € 250.000,--.

Op donderdag 5 september van 18.00 tot 19.00 uur en zaterdag 7 september van 14.00 tot 15.00 uur kunt u vrijblijvend, zonder afspraak de woning bezichtigen.

RE/MAX makelaar Han van Wijk begeleidt u graag bij de bezichtiging.

De inschrijving eindigt op vrijdag 20 september 2024 om 17.00 uur.

Beelden vertellen u meer dan tekst. Wij verwijzen u dan ook graag naar onze video, de Matterport presentatie én de interactieve video op onze site. U krijgt hierbij een video introductie, een videovlucht om én door de woning en maar liefst meer dan 50 foto’s van het object. U kunt de woning ook op een virtuele wijze bekijken. Dit kan met een VR bril, die wij bij de bezichtiging aan u zullen verstrekken, voor de ultieme beleving!

Indeling: wanneer u de woning binnentreedt, komt u in de hal met garderoberuimte en meterkast. Verder is hier het separate toilet met closet en fonteintje gesitueerd.

Berging: in het appartement zelf is ook een berging aanwezig. Hier is de CV opstelling geplaatst en vindt u een aansluiting voor een wasmachine. U kunt hier ook prima nog extra spulletjes bewaren, die u direct bij de hand wenst te hebben. De 2e berging bevindt zich in de tuin. De berging is via de hal te bereiken.

Woonkamer: de woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning met fraai uitzicht over openbaar groen. Door de zonnige ligging van het appartement heeft u een lichte woonkamer. De kamer is keurig afgewerkt met een laminaatvloer in een trendy kleurstelling.

Keuken: de keurige keuken is in een rechte opstelling geplaatst. Aan inbouwapparatuur zijn een afzuigkap, 5 pits gaskookplaat en een vaatwasser aanwezig.

Slaapkamers: het appartement is voorzien van 2 slaapkamers. In een van de slaapkamers kunt u een 2-persoonsbed plaatsen. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer. Vanuit een van de slaapkamers kunt de badkamer bereiken. In de grootste slaapkamer zijn aan de binnenzijde van de ramen rolluiken aangebracht. Hierdoor kunt u de slaapkamer aardedonker maken.

Badkamer: De deels betegelde en ruime badkamer is in een warme kleurstelling uitgevoerd. De badkamer is verder voorzien van een ruime douchegelegenheid en een wastafel. Het fijne aan dit appartement is dat de toiletruimte separaat van de badkamer is, waardoor uw visite geen gebruik hoeft te maken van de badkamer.

Tuin: u heeft bij dit appartement een heerlijke tuin tot uw beschikking! U kunt de achtergelegen tuin via een van de slaapkamers bereiken.
Deze fijne tuin is gelegen op het oosten met een toegang achterom. De tuin biedt meer dan voldoende gelegenheid om hier bijvoorbeeld een tuinset te plaatsen.
Aan de voorzijde van de woning heeft u ook een tuin tot uw beschikking. Door de zonnige ligging op het westen kunt u hier ’s avonds nog even van de warmte genieten.

Berging: in de tuin heeft u toegang naar een separate berging. Hier kunt u prima uw fiets of motorfiets stallen. Deze berging is voorzien van elektra. Achter uw berging heeft u een eigen parkeerplaats tot uw beschikking. Via de berging heeft u de mogelijkheid om een laadpaal voor een auto te installeren, immers de eigen parkeerplaats ligt pal direct achter uw eigen berging!

Bijzonderheden:

Een fijne benedenwoning voor een starter of een 2-persoonshuishouden! De aanwezigheid van een tuin, berging en parkeerplaats zijn fijne extra’s! Aan zowel de achterzijde en de voorzijde zijn diverse soorten zonwering aangebracht. Zo is er aan de voorzijde een screen aanwezig en aan de achterzijde een groot elektrisch bedienbaar terrasscherm gemonteerd. Bovendien zijn er aan de achterzijde rolluiken aanwezig. Voor diegene die minder goed ter been zijn hebben wij positief nieuws. De woning is volledig gelijkvloers!

De woning wordt verkocht bij inschrijving onder gunning met een vraagprijs
van € 250.000,--.

Op donderdag 5 september van 18.00 tot 19.00 uur en zaterdag 7 september van 14.00 tot 15.00 uur kunt u vrijblijvend, zonder afspraak de woning bezichtigen.

RE/MAX makelaar Han van Wijk begeleidt u graag bij de bezichtiging.

De inschrijving eindigt op vrijdag 20 september 2024 om 17.00 uur.

Bouwjaar: 2008
Inhoud: ca. 161 m³
Woonoppervlakte: ca. 48 m²
Externe bergruimte: ca. 7 m²
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en rolluiken

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2008 van Intergas HR CV Combiketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 20 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*