Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13
Oudenrijnsingel 13

Oudenrijnsingel 13

De Meern

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Een woning waar ruimte en comfort samenkomen, dat is Oudenrijnsingel 13 in De Meern. Deze tussenwoning biedt maar liefst vier slaapkamers, een lichte woonkamer, een instapklare keuken en badkamer. Bovendien beschikt de woning over een multi-inzetbare zolderruimte en een onderhoudsarme, maar zonnige achtertuin. Hier geniet je van rust en ruimte. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en het comfort dat deze woning te bieden heeft.

Buurt:
De woning ligt in een prettige buurt in De Meern. Diverse scholen, sportclubs en OV-voorzieningen zijn binnen handbereik. De omgeving biedt uitstekende voorzieningen, zoals supermarkten en winkels, en een goede bereikbaarheid naar andere dorpen en steden dankzij de nabijgelegen uitvalswegen. Hierdoor woon je hier heerlijk centraal en toch rustig. Het centrum van Utrecht is per fiets binnen 25 minuten te bereiken.

Entree:
De entree van deze woning bevindt zich aan de voorzijde, via de groene voortuin. Binnenkomend in de verzorgde hal, ervaar je direct de ruimte en het welkom. Hier is voldoende plaats voor een kapstok of opbergmeubel. Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken en woonkamer, en vind je ook de trap naar de 1e verdieping, een trappenkast en de toiletruimte.

Woonkamer:
Eenmaal in de woonkamer valt direct de overvloed aan natuurlijk daglicht op, dankzij de vele raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De open indeling biedt voldoende mogelijkheden voor het creëren van een royale zithoek en een eethoek. De centrale gaskachel is een echte eyecatcher en zorgt voor gezellige avonden. Via een deur heb je toegang tot de zonnige achtertuin.

Keuken:
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning, grenzend aan de hal. Deze afgesloten ruimte is voorzien van een langwerpig aanrechtblad en diverse keukenapparatuur, zoals een gaskookplaat met afzuigkap, een ingebouwde ovencombinatie, een koelkast, een vaatwasmachine en een spoelbak. De vele lades en kastjes bieden slimme opbergmogelijkheden, wat de keuken erg praktisch maakt.

1e verdieping:
De trap in de hal leidt naar de 1e verdieping, waar drie slaapkamers, de toiletruimte en de badkamer zich bevinden. Deze verdieping biedt veel ruimte en comfort.

Slaapkamers:
Alle slaapkamers op deze verdieping zijn goed onderhouden en profiteren van grote raampartijen, die zorgen voor veel natuurlijk daglicht. Dit geeft een ruimtelijk gevoel en maakt de kamers multi-inzetbaar. De kamers zijn ruim genoeg voor een bed en bureau of opbergmeubel en kunnen desgewenst gebruikt worden als logeerkamer of werkruimte. Elke slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastruimte, wat extra opbergmogelijkheden biedt.

Sanitair:
De badkamer is strak afgewerkt met vloer- en wandtegels en voorzien van een ruime inloopdouche met glazen schuifdeur, een wastafel met spiegel en een witgoedaansluiting. Deze ruimte kan desgewenst gerenoveerd worden om nog moderner te maken. De toiletruimte is separaat en voorzien van een staand toilet met wastafel.

2e verdieping:
De vaste trap leidt naar de 2e verdieping, waar je nog een slaapkamer en twee bergruimtes vindt. De slaapkamer is eveneens goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een bed en bureau. Ingebouwde kastruimte zorgt hier voor extra opbergmogelijkheden. De overige kamer van 2.2m2 kan eventueel als werk- of hobbyruimte fungeren, wat deze verdieping zeer multi-inzetbaar maakt.

Buitenruimte:
De zonnige achtertuin op het zuidoosten is een fijne plek om te ontspannen. Vanuit de woonkamer en de keuken betreed je het ruime terras, waar je een loungeset of tuintafel kunt plaatsen. Een zonnescherm zorgt voor schaduw op zonnige dagen. In de tuin bevindt zich een ruime berging van ongeveer 10m2. Hier kun je gemakkelijk fietsen of tuinspullen stallen, wat bijdraagt aan het gemak en comfort van deze woning.

Bijzonderheden:
Ruime en goed verzorgde tussenwoning
Vier slaapkamers
Lichte woonkamer
Instapklare keuken met diverse keukenapparatuur
Multi-inzetbare zolderruimte
Onderhoudsarme, zonnige achtertuin met terras en berging
Gelegen in een kindvriendelijke buurt
Nabij scholen, sportclubs en OV-voorzieningen
Goede bereikbaarheid naar andere dorpen en steden
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering

Energie

Energielabel
E
Verwarming
elektrische verwarming en gashaard

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
121 m²
Perceeloppervlakte
148 m²
Inhoud
429 m³
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 48 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*