Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66
Osseweid 66

Osseweid 66

Venhuizen

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

Riant wonen in het mooie Venhuizen? Deze vrijstaande woning met inpandige garage is een prachtige kans! De woning heeft maar liefst 155 m² woonoppervlakte, 5 slaapkamers, een serre, een luxe badkamer en een fijne tuin op het westen. Verder zijn er vloerverwarming, airconditioning en 14 zonnepanelen. De woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A. Maar dat is nog niet alles, want ook de locatie is een groot pluspunt. Je woont in een geliefde en kindvriendelijke woonwijk, vlakbij diverse voorzieningen. Kortom, een ideale plek om jouw woondromen werkelijkheid te maken!

Indeling van de woning:

Begane grond:
De woning heeft een royale hal, waardoor je een fijne entree hebt als je thuiskomt of gasten ontvangt. Binnenkomen via de inpandige garage kan ook, want goed volk komt natuurlijk gewoon achterom. De entree via de garage is ook erg handig voor de kinderwagen, (bak)fiets of motor. Je kunt vanuit de garage binnendoor naar de hal en de serre.
Via de hal kom je in de bijkeuken/wasruimte, het toilet en de meterkast. De bijkeuken is geheel betegeld en heeft, naast de aansluiting voor de wasmachine en droger en de opstelling van de cv-ketel, ook ruimte voor een extra koelkast en vriezer.
De woonkamer is heerlijk ruim en heeft veel ramen, waardoor er een prettige lichtinval is. Er is een schuifpui aan de achterzijde, die toegang geeft tot de serre. De serre is echt een verlengstuk van de woonkamer. Hier kun je ook heerlijk genieten van een kop koffie of een gezellig diner met vrienden en familie, met uitzicht op de tuin. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken. De keuken staat in een hoekopstelling en is te herkennen aan de rode keukenkastjes en het zwarte werkblad. Je beschikt hier over de volgende apparatuur: oven, inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser en kokendwaterkraan. Hou je meer van neutrale kleuren? De ‘artist impression’ bij de foto’s geeft een beeld van hoe de keuken er ook uit zou kunnen zien.
De begane grond van de woning heeft vloerverwarming en radiatoren. De woonkamer is daarnaast voorzien van airconditioning, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur het hele jaar door.
De inpandige garage is een feest voor de klusser, sportfanaat of auto- en motorliefhebber. De garage meet ruim 7,5 meter bij ruim 3 meter en is dus een stuk langer dan normaal. Verder is de garage geheel geïsoleerd, verwarmd en voorzien van een wastafel met elektrische boiler voor warm water, 2 ramen en dubbele garagedeuren naar de oprit.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich een ruime overloop, drie ruime slaapkamers en de badkamer. De royale slaapkamer aan de achterzijde is uitgerust met airconditioning en een eigen inloopkast. De badkamer is luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Je treft hier een inloopdouche, ligbad (whirlpool), wasmeubel met dubbele wastafel en hangcloset aan. Verder heeft de badkamer vloerverwarming en inbouwspots.

Tweede verdieping:
Via de trap op de eerste verdieping bereik je de overloop van de tweede verdieping. Deze overloop biedt toegang tot de vierde en vijfde slaapkamer van het huis. Beide kamers hebben een fijne lichtinval door het aanwezige dakraam.

Tuin:
Het huis heeft een grote achtertuin aan het water met een houten berging. De tuin bestaat uit zowel tegels als groen en biedt voldoende ruimte om tuinmeubilair te plaatsen, zodat je optimaal van het mooie weer kunt genieten. De achtertuin is gelegen op het westen, waardoor je verzekerd bent van veel zonuren. Zowel in de tuin als in de serre kun je elk seizoen genieten van het buitenleven.

Over de ligging en de buurt:
Het huis is gelegen in een geliefde en kindvriendelijke woonwijk. Het dorpscentrum bevindt zich op korte fietsafstand van de woning. Dit centrum voorziet in winkels voor je dagelijkse boodschappen. Zo vind je hier onder meer een supermarkt, bakkerij, drogisterij en snackbar. Daarnaast zijn er in het dorpscentrum leuke eet- en drinkgelegenheden te vinden.
Sportvoorzieningen, waaronder een voetbalclub, tennisvereniging, buitenzwembad en sportschool, zijn op fietsafstand bereikbaar. Lopend bereik je de kinderopvang en basisschool. Het voortgezet onderwijs is met de fiets te bereiken.
De doorgaande wegen naar Hoorn en Enkhuizen liggen op enkele minuten rijden met de auto. Vanaf de N307 is de ring A10 Amsterdam in ongeveer een half uur rijden bereikbaar. De bushalte op het Twijver is een paar minuten fietsen. De bus gaat onder andere naar NS-station Hoogkarspel.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, schuifpui en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Perceeloppervlakte
409 m²
Inhoud
656 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
24 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 210 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*