Omschrijving

Bieden vanaf € 685.000,- k.k.

Echt een instapklare en perfect onderhouden vrijstaande woning!. Uw kans de volgende bewoner te worden van deze parel met een en-suite living, woonkeuken, familyroom, flinke serre over de hele breedte van de woning, fijne tuin met enorm veel privacy en een aparte kantoorruimte. Ideaal voor de thuiswerkers! De woning telt 4 ruime slaapkamers met elektrische verwarming en 2 airco’s, een trendy badkamer, enorm veel bergruimte op de zolder én in de berging naast de woning. Er zijn maar liefst 16 zonnepanelen geplaatst. Kortom, een fijne woning!

Entree
Parkeren met 2 auto’s kan op eigen terrein. De voortuin is geheel opnieuw bestraat en wordt gesierd met grote plantenbakken met siergras.
De gevelbekleding is uitgevoerd in composiet “houtlook” stroken en op de verdieping houten gevelbekleding. In het overstek buiten bij de familyroom en de voordeur zijn inbouwspots geplaatst. Vanuit de voortuin geeft een sierhek toegang tot een groot zijterras wat doorloopt in de fijne achtertuin.

Een robuuste en geïsoleerde eikenhouten voordeur geeft toegang tot de hal met gestuukte wanden en grote lichte vloertegels met vloerverwarming.
De inbouwspots werken op een bewegingsmelder zodat de hal gelijk wordt verlicht als u hier binnenloopt. De toiletruimte heeft licht betegelde wanden afgewisseld met mozaïeksteentjes en een donker betegelde vloer. Er is een wandcloset, fonteintje en een centraal afzuigsysteem. In de trapkast is de garderobehoek, extra bergruimte en de unit van de vloerverwarming.

Living
Vanuit de hal geeft een stalen taatsdeur toegang tot de living en-suite. U stapt hier in een lichte living met grote lichte vloertegels met vloerverwarming, veel ramen met ventilatieroosters, shutters en van binnenuit te bedienen elektrische screens op een zon- en windsensor. Er zijn strak gestuukte wanden en dito plafond, een houten sierwand en een sfeervolle brede elektrische haard.
Stalen schuifdeuren met zijramen geven toegang tot de gezellige woonkeuken met een royale eethoek, een raampartij van plafond tot de vloer en zicht op de tuin.
Ook hier zijn de wanden en het plafond strak gestuukt en zijn inbouwspots met het Hue systeem geplaatst in een koof. Een deur geeft vanuit deze ruimte toegang tot de aangesloten serre.

Woonkeuken
Ja hoor….een kookeiland! Maar dan wel een hele mooie met composiet werkblad, een Bora inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiger, er zitten 2 stopcontacten in het blad verwerkt, er is een wasbak met Quooker, een vaatwasser en veel soft close laden. In de vaste wand zit naast veel kastruimte de koel/vriescombinatie, een stoomoven, een separate elektrische oven en een kast voor de wasmachine/drogercombinatie.

Familyroom
Vanuit de keuken geeft een stalen schuifpui toegang tot de familyroom waar de wanden en het plafond ook strak zijn gestuukt. Er zit een grote raampartij met HR++ glas en shutters en de lichte vloer is ook in deze fijne ruimte doorgelegd. Het is een multifunctionele ruimte waar u diverse invullingen aan kan geven.

Serre
De huidige bewoners hebben met deze serre een fijne extra leefruimte gecreëerd. De serre is gefundeerd, dezelfde lichte vloertegels als in de woning zijn hier doorgelegd, alle schuifdeuren kunnen open wat in de zomer echt genieten is!
In het dak zijn 3 daglichten en 12 spotjes in de balken geplaatst. Op een koele avond kan de heater worden aangezet. Echt een geweldige ruimte en enorme toegevoegde waarde bij deze woning.

Tuin
Ook de tuin is een selling point waar u naar wens in de zon of schaduw kan genieten van de privacy. De tuin grenst aan een brede sloot waar in 2022 een nieuwe beschoeiing is geplaatst. Er ligt hoofdzakelijk gras en er is ook een trapje naar het waterterras. Ook bij de plantenbakken voor de serre is een degelijke beschoeiing geplaatst. In de tuin ligt een bankirai vlonder met een buitendouche en er is een hek bij de sloot geplaatst om kinderen veilig in de tuin te laten spelen. Achter de sloot staat een rij bomen met daarachter het voetbalveld dus geen directe achterburen. Ook naast de serre ligt een bankirai vlonder waar een loungeset geplaatst kan worden. Alle buitenverlichting gaat op een sensor.

Kantoor in de tuin
In de tuin is een kantoorruimte geplaatst, uitgevoerd in duurzaam hout, kunststof openslaande deuren en dito zijraam. De wanden en het plafond met inbouwspots zijn gestuukt, de ruimte is volledig geïsoleerd en op de vloer ligt zeil in visgraat.
Echt ideaal als u een veel vanuit huis werkt of een praktijkruimte nodig heeft.

Garage/berging
Meerdere auto’s kunnen op eigen terrein worden geparkeerd. Openslaande deuren geven toegang tot de 8 meter diepe garage/berging. De laadpaal zit direct achter de deuren dus uit het zicht, er is verlichting en meerdere stopcontacten. De wanden zijn hout, er liggen grindtegels en het is echt een diepe wegzetruimte met achterin een tuindeur.

1e Verdieping
Via de trapopgang, bekleed met pvc en verlichting op een bewegingsmelder, heeft u toegang tot de ruime overloop met een betonnen verdiepingsvloer waar een pvc vloer in visgraat ligt wat is doorgelegd in de slaapkamers. Alle wanden zijn gestuukt. Op de slaapverdieping zijn de radiatoren verwijderd en in plaats daarvoor zijn elektrische verwarmingen geplaatst.
1e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer die nu in gebruik is als kleedkamer en speels gesplitst met een roomdivider. De wanden zijn gestuukt en er zitten 2 uitzetramen met ventilatierooster. De deur is weggehaald maar die kan altijd weer worden teruggeplaatst.
2e Slaapkamer voorzijde – royale en sfeervolle kamer met een houten sierwand en shutters voor de 2 uitzetramen met ventilatieroosters.
3e en 4e Slaapkamer – 2 identieke kamers waar ook een houten sierwandje is geplaatst, er zit een uitzetraam met ventilatierooster, verduisteringsgordijn en hor, een elektrisch verwarmingselement en een airco die niet alleen koelt maar ook verwarmd.

Badkamer
In 2024 heeft een badkamer een metamorfose ondergaan waarbij de betonlook wanden zijn afgewisseld met houten sierlatjes en tegels wat de badkamer een eigentijdse “look” geeft. We treffen er een breed wastafelmeubel met een kunststof wasbak, 2 kranen en laden. Naast een ligbad met thermostaatkraan en handdouche is er ook een separate douchecabine met massagestralen, hand- en regendouche. De badkamer heeft 2 draai/kiepramen in de dakkapel met melkglas en ventilatieroosters, een 2e wandcloset, elektrische vloerverwarming en een systeemplafond met inbouwspots.

Zolderverdieping
Vanaf de overloop geeft een uitschuiftrap toegang tot de verrassend royale zolderverdieping met een zijzolder, beiden met stahoogte. De zolder is geheel bevloerd en geïsoleerd, er zitten stopcontacten en er is verlichting. Hier bevinden zich tevens de omvormer voor de zonnepanelen en de cv installatie.

Bijzonderheden:
- Actief dorpsleven
- Lagere school, supermarkt, sport
- Op 10 autominuten van de A7
- Schilderwerk buitenom 2023
- Perfect onderhouden
- Veel privacy
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 685.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
tv kabel, zonnecollectoren en dakraam

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Remeha CR, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
599 m²
Inhoud
546 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²
Buitenruimte oppervlakte
27 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 330 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*