Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11
Ossenwaard 11

Ossenwaard 11

Wijk en Aalburg

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

Jouw moderne en ruime thuis in jaren ’30 stijl met een klassieke tuin vol charme!

Welkom bij Ossenwaard 11, een moderne en ruime tussenwoning uit 2004 in het gezellige Wijk en Aalburg. Deze prachtige woning met energielabel A biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook een ideale plek voor jou en je gezin om te genieten van het leven. Laat je verrassen door de slimme indeling en de moderne afwerking van deze woning!

Wonen:
Stap binnen in de stijlvolle entree en de uitnodigende lichte woonkamer, waar een strakke tegelvloer de ruimte een eigentijdse uitstraling geeft. De grote ramen in de erker voor en schuifpui achter naar de tuin zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor je hier heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. De open indeling maakt het mogelijk om gezellig samen te zijn, of je nu een boek leest, een film kijkt of met vrienden een spelletje speelt.

Koken:
De open keuken is ingericht met een hoekopstelling. Met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte is dit de perfecte plek om culinaire hoogstandjes te bereiden. Of je nu een snelle maaltijd wilt maken of een uitgebreid diner voor vrienden en familie, in deze keuken voel je je meteen thuis. Geniet van de verbinding met de woonkamer, zodat je nooit het contact met je gasten verliest.

Slapen en baden:
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of als thuiskantoor. De grote ramen zorgen voor een fijne lichtinval en een frisse uitstraling. De tweede verdieping biedt een ruime voorzolder met 2 dakramen en een extra slaapkamer, perfect voor gasten of als speelruimte voor de kinderen. De moderne badkamer is uitgerust met alle gemakken waaronder een ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Buitenleven:
De modern ingedeelde tuin op het oosten is een heerlijk plekje voor tuinliefhebbers. Met prachtige dakplatanen die schaduw bieden op warme dagen, is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. De houten berging, voorzien van elektra, biedt handige opbergruimte voor al je tuinspullen en gereedschap. Dankzij de achterom heb je gemakkelijk toegang tot de tuin, handig met de fiets of het onderhoud van de tuin.

Locatie:
Gelegen in het rustige Wijk en Aalburg, biedt deze woning de perfecte balans tussen natuur en voorzieningen. Je vindt er scholen, winkels, sportfaciliteiten, horeca e.d. terwijl je ook kunt genieten van de prachtige natuur in de omgeving. De goede bereikbaarheid van omliggende steden maakt deze locatie extra aantrekkelijk.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken en schuifpui

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en warmte terugwininstallatie
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2004 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
164 m²
Inhoud
445 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 74 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*