Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494
Osdorperweg 494

Osdorperweg 494

Amsterdam

€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

De hoekwoning aan de Osdorperweg 494 is gelegen in een rustige en landelijke omgeving met parkeergelegenheid op een gedeeld terrein en het bruisende leven dichtbij.
Dit mooie pand uit 1936 zit vol mogelijkheden. Er is recentelijk hard gewerkt en de eigenaar heeft afgelopen week pas zijn kwast neergelegd, de buitengevel is geschilderd, ramen zijn vervangen. De woning is als een canvas klaar voor de creatieve interpretatie van de nieuwe eigenaar, waar alles mogelijk is binnen het kader.

INDELING
De royale oprit, welke ook voorzien kan worden van een laadpunt, biedt ruimte aan meerdere auto’s.
De woning is te bereiken via de nette entree aan de zijkant van het pand, naast de oprit.
Vanuit de entreehal biedt de hal genoeg ruimte voor opbergmogelijkheden, een toilet, een douche en rechts toegang naar de woonkeuken en woonkamer en links toegang tot een woonruimte van 22 m². Deze ruimte welke is aangesloten met de hal en toegang tot de woning kan hierdoor gemakkelijk betrokken worden tot extra woonruimte, slaapkamer, kantoor-, sport- en muziekruimte.

Door het gebruik te maken van natuurlijke tinten, een prachtige gietvloer met vloerverwarming, gestucte wanden en plafonds, die als basis gelden voor de gehele woning, kan er optimaal genoten worden van de huiselijke sfeer en staat alles in harmonie met de omgeving.

De woning heeft een mooi lichtinval door de vele raampartijen, dit zorgt voor een fijne setting en een prachtig vrij uitzicht bij zonsopkomst.

Een vaste trap naar de bovenverdieping brengt je naar de slaapkamer. De karakteristieke houten balken, het grote dakraam, geeft een gevoel van ruimte omdat je de grootte van een kamer ervaart in kubieke meters.

BESTEMMINGSPLAN
Zoals wij eerder schrijven zijn er volop mogelijkheden binnen het bestemmingsplan.
De architect heeft zich gebogen over een prachtig ontwerp en de tekeningen liggen voor jullie klaar om tijdens de bezichtiging te bekijken.
Dankzij het idee en de goede tekeningen wordt elke vierkante meter optimaal benut, denk hierbij aan uit- en opbouw waardoor jullie genoeg ruimte hebben voor de hele familie. Dit huis is meer dan alleen een plek om te wonen, het is een unieke kans om een huis vol geschiedenis en liefde te creëren.


OSDORPERWEG
De eeuwenoude agrarische geschiedenis van de wijk Osdorp maakt al meer dan een eeuw deel uit van de gemeente Amsterdam. Hoewel het landelijke gebied door de groei van de stad plek heeft moeten maken, heeft de wijk zijn rustieke karakter meer dan weten te behouden.

Als het gaat om winkelen op topniveau, is de omgeving een hoofdstuk apart.
De Kaasboerderij met kaas- en zuivelproducten en vers gebrande noten, de boerderij de Boerbloem is een mekka voor biologische producten en voor eigen geplukte bloemen, de beste banketbakker in Amsterdam Osdorp G. Roetman, de herkomst: een boerderij voor een eerlijk en mooi stuk vlees, de brouwerij: de 7 deugden gelegen naast de prachtige molen van Sloten.

OMGEVING
De ligging van Osdorperweg aan de grens met Amsterdam geef je het beste van twee werelden.
Er is een overvloed aan scholen en sportclubs. Het theater, de Meervaart waar je kan genieten van concerten en dansvoorstellingen. Het populaire winkelcentrum Osdorplein, hier vind je talloze culinaire restaurants, cafés, terrasjes en leuke boetieks.
Voor een dagje strand of zwemmen ligt op slechts een paar minuten fietsen “het Stadsstrand Sloterplas” en het Sloterparkbad.

Voor een heerlijke wandeling, een fietstocht, zwemmen, paardrijden, kanoën, vissen en waar de Schotse Hooglanders die vrij rondlopen te bewonderen zijn, is het natuur- en recreatiegebied, de Oeverlanden.


BEREIKBAARHEID
Je woont midden in de mooiste natuur van Amsterdam en je bent in slechts 20 minuten in het stadscentrum. Pak je de fiets, zal je er 10 minuten langer overdoen. Voor bestemmingen verder weg in de stad ligt het openbaar vervoer zoals de bus 63 op een paar minuten lopen. Voor de verre bestemmingen ben je met 15 minuten op Schiphol Airport.

Door de centrale ligging is Osdorperweg een ideale plek om te wonen voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Utrecht en voor wie buiten de stad werkt is Osdorperweg goed te bereiken met eigen vervoer, met een goede aansluiting op de uitvalswegen A10, A9, A5 en A4.

AFMETINGEN
Woonoppervlak: 65 m²
Inpandige ruimte: 9 m² (slaapkamer)
Bruto Inhoud: 259 m³
Het meetrapport is opgesteld conform de richtlijnen NEN 2580.

OPLEVERING
Flexibel, in overleg

EIGENDOM SITUATIE
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Het recht van erfpacht is voortdurend (Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam) en kan voor het eerst worden herzien per 01 Juli 2054.




BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlak: 65 m²
- Inpandige ruimte: 9 m² (slaapkamer)
- Prachtige landelijke ligging, dicht het centrum
- Vrij uitzicht
- Luxe, comfort en privacy
- Parkeren voor de deur
- Erfpacht afgekocht tot 2054
- Energielabel F
- Mogelijkheden de uitbreiding
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
dakraam

Energie

Energielabel
F
Verwarming
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2004, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
259 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging
Lees meer

Plattegronden

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*