Omschrijving

Deze unieke bungalow is gerealiseerd in 2019 en bekroond met een energielabel A+++. De gehele woning is levensloopbestendig en geschikt voor alle levensfasen, van jong tot oud! Kortom, je hoeft hier nooit meer weg! De woning is zeer onderhoudsvriendelijk en is voorzien van een modern lucht- warmtepompsysteem daarnaast ligt er door de gehele woning gehele vloerverwarming. Een supercomfortabele plek waar echt overal aan is gedacht. Totaal geen zorgen meer en gewoon lekker genieten van je heerlijke woning!

Wonen:
Wat voornamelijk zo fijn is aan deze woning is dat alles ruim is opgezet. Zo heb je een heerlijke woonkamer met schuifpui, wat direct toegang geeft tot de heerlijke tuin. Ook is er een praktische bijkeuken en inpandige berging aanwezig. Van de bijkeuken kun je ook gemakkelijk een extra slaapkamer realiseren.

Koken:
In deze riante keuken tover je met plezier de heerlijkste gerechten tevoorschijn en heb je een zee van ruimte om lekker je ding te doen. Er is een inductiekookplaat met downdraft afzuiging, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-stoomoven. Alles is modern, strak en overzichtelijk, dus ook makkelijk schoon te houden!

Slapen en baden:
Er zijn 2 slaapkamers aanwezig en een moderne badkamer met wastafelmeubel, designradiator en extra grote inloopdouche. Het toilet is separaat en ook extra ruim gemaakt.
Mocht je graag een extra slaapkamer willen? Geen probleem! Van de bijkeuken kun je eenvoudig een slaapkamer maken.

Buitenleven:
Rondom de woning ligt een relatief onderhoudsvriendelijke tuin die is ingedeeld met bestrating, gazon en wat plantenborders. Er is een beregeningssysteem aanwezig, dus planten water geven is kinderspel. De overkapping (2.90 x 4.80 meter) is van aluminium en hoeft dus niet geschilderd te worden. Dit geldt ook voor de rest van de woning want alle daklijsten zijn van Trespa en er zijn uitsluitend kunststof kozijnen aanwezig. De metalen berging (2.85 x 3.05 meter) is handig voor al het tuingereedschap. Aangezien de tuin mooi rondom het huis ligt is er altijd een plekje zon of schaduw beschikbaar!

Locatie:
Aalst is een rustig dorpje aan de Afgedamde Maas en er is veel mooie natuur in de omgeving. In het dorp vind je een supermarkt op loopafstand en er zijn diverse andere voorzieningen waaronder een bakker en cafetaria. Het mooie vestingstadje van Zaltbommel is met 10 minuten rijden al bereikbaar voor een dagje shoppen of een hapje eten en via de A2 is de rest van Nederland ook snel te bereiken. Genoeg te beleven dus en toch heerlijk rustig wonen hier!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 485.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, airconditioning, zonnecollectoren en schuifpui

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
426 m²
Inhoud
475 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
9 m²
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*