Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10
Oranjelaan 10

Oranjelaan 10

Waddinxveen

€ 500.000,- k.k.


Open huis op dinsdag 24 september 2024 van 00:00 tot 23:59 uur.

Omschrijving

Graag laten we jou kennismaken met deze sfeervolle woning aan de Oranjelaan te Waddinxveen. Het woonhuis betreft een karakteristieke half vrijstaande woning met een royale, fraai aangelegde achtertuin van circa 30 meter diep.

Deze in het centrum gesitueerde woning is in de jaren '30 gebouwd en later aan de achterzijde 3 meter vergroot, middels een uitbouw. Het woonhuis is verder ingedeeld met drie goede slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder van 8,25 x 5,75 meter met veel mogelijkheden qua indeling én gebruik. De begane grond heeft aan de voorzijde een gezellige woonkamer met haard en aan de achterzijde een eetkamer. Deze eetkamer staat in de uitbouw en grenst aan de tuin. De zonnige tuin (zuiden) is bereikbaar via een schuifpui of een normale loopdeur. De gezellige horeca aan de Nesse, het winkelcentrum Gouweplein en het treinstation liggen op slechts 10 minuten loopafstand.

De woning biedt een inhoud van circa 460 m³, een gebruiksoppervlakte (wonen) van 128 m² en een perceeloppervlakte van circa 297 m². De oplevering van het woonhuis is in overleg met de verkopers, maar desgewenst kan dit vlot plaatsvinden.

Indeling
Via de inpandige entree kom je binnen in de hal van het huis. Deze hal geeft toegang tot de woonkamer, de keuken, het toilet en de kelder. Ook vind je er een vaste trap toegang tot de verdieping en de meterkast ingedeeld met 5 groepen.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het woonhuis en is afgewerkt met gestuukte wanden en een plavuizen vloer. Tussen de woonkamer en de eetkamer is een gashaard aanwezig. Aan de (oorspronkelijk) achterzijde is er ruimte voor een eetkamertafel. De woonkamer is aan de achterzijde 3 meter uitgebouwd, waardoor er een extra, gezellige (woon)ruimte is ontstaan. Hier is ruimte voor een aangename extra woonkamer of bijvoorbeeld een woonkeuken. Doordat de tuin op het zuiden ligt, heeft de woonkamer in zijn algemeenheid een fijn licht karakter. De keuken ligt in het verlengde van de hal en is eenvoudig, maar praktisch ingericht.

Eerste verdieping
Via de overloop met glas-in-loodraam is er toegang tot twee grote slaapkamers, een kleinere kamer en de badkamer. De kleinste slaapkamer ligt aan de achterzijde en geeft via een balkondeur toegang tot het dakterras. De kamer ernaast is de "ouderslaapkamer", die voorzien is van een kastenwand en een enkele vaste kast. De afmeting is 305 x 405 cm. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een afmeting van 347 x 301 cm en is eveneens voorzien van een vaste kast. Tussen de laatstgenoemde slaapkamers bevindt zich de trap naar de zolder. Het laatste vertrek op de eerste verdieping betreft de badkamer. Deze ruimte is geheel betegeld en ingedeeld met een toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Via de vaste trap is de zolder bereikbaar, die zich boven de gehele woning bevindt. De hoogte in de nok is circa 325 cm en loopt terug tot op de vloer. De zolder heeft twee kamers die als bergruimte worden gebruikt. Op de zolder zijn de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger aanwezig. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats voor de Remeha CV-ketel, die is geplaatst in maart 2023. Daklicht en ventilatie zijn geregeld middels een Velux-dakvenster.

Bijzonderheden
Buitenruimte en tuin: Deze woning is gelegen op een perceel van maar liefst 297 m² en heeft daarmee een bijzonder fijne en diepe tuin. De tuin is bereikbaar via het pad langs de woning en is voorzien van diverse bergingen. Zo staat er aan de zijkant van het huis een flinke fietsenberging en achterin de tuin de voormalige volière. Droom je van een grote veranda met serieuze buitenkeuken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

De Oranjelaan is een rustige, charmante straat aan de rand van het centrum van Waddinxveen. Alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten, scholen en sportfaciliteiten liggen op loopafstand. Voor een gezellige avond uit zijn de restaurants langs de Gouwe aan de Nesse een aanrader, waar je kunt dineren met uitzicht op het water. Dankzij de gunstige ligging nabij openbaar vervoer en uitvalswegen ben je snel in omliggende steden zoals Gouda en Rotterdam. Of je nu het stadsleven opzoekt of juist de rust van de natuur, hier heb je het beste van beide werelden binnen handbereik.

Open huizen:
Als je dit woonhuis wilt komen bekijken, nodigen we je ook graag uit voor een van de open huis momenten. Je bent dan van harte welkom om vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje te komen nemen.

- Open Huis 1: 24 september, 16:00 - 17:00 uur
- Open Huis 2: 25 september, 16:00 - 17:00 uur

Deze vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld, maar wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid ervan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie dient uitsluitend ter promotie van het object en vormt geen uitnodiging tot het doen van een bod. Eventuele plattegronden zijn slechts indicatief. De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, gebaseerd op de NEN2580-norm. Deze instructie heeft tot doel de gebruiksoppervlakte op een eenduidige manier te meten. Toch kunnen er verschillen ontstaan door interpretaties of afrondingen.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of plan direct een bezichtiging in met onze makelaar!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 500.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
buitenzonwering, schuifpui en dakraam

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2023 van Remeha HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
309 m²
Inhoud
450 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 210 m² en is gelegen op het zuiden
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*