Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214
Oppert 214

Oppert 214

Rotterdam

€ 499.500,- k.k.

Omschrijving

Waanzinnig wonen in het kloppende stadshart van Rotterdam? Haast je dan snel naar dit geweldige driekamerappartement aan de Oppert, in complex De Hofdame, die een onbetwist pareltje vormt in de levendige Stadsdriehoek. Dit sublieme stekkie is helemaal klaar om een nieuwe bewoner een comfortabel thuis te bieden en het geeft echt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar woonwensen te vervullen. Als dat niet hoffelijk wonen wordt!

Je gaat heerlijk vertoeven in het appartementencomplex De Hofdame. Het complex is in 2007 opgeleverd en dus voor woningbegrippen nog spiksplinternieuw, wat terug te zien is in het hoge afwerkingsniveau en de kwaliteit alom. De entree van het appartementencomplex is ongekend royaal, met als grote verrassing de prachtige binnentuin vol bomen en planten die ‘s avonds magisch verlicht is.

Het appartement ligt in hartje centrum, met de Meent, de Hoogstraat, de Koopgoot, de Markthal, Station Blaak en de Coolsingel (letterlijk) aan je voeten. Of je nu wilt shoppen of werken, heerlijk wilt eten, al borrelend het einde van de werkdag wilt vieren, wilt sporten of een opleiding wilt volgen: het is zo gek niet te bedenken of je vindt het binnen handbereik. Van hippe restaurants en bars (van Van Zanten en Bokaal tot aan de Michelin-sterren van “Amarone”), tot kleine boutiques en leuke spots als het stadsparkje bij de Laurenskerk. Heb je zin in een dagje uit? De Doelen, Pathé het Oude Luxor Theater, Holland Casino en Pathé Schouwburgplein staan klaar voor al jouw (culturele) activiteiten. Een stukje hardlopen? Daar leent de Maasboulevard zich uitstekend voor, met een route langs de bekende Rotterdamse bruggen.

Centraler dan dit ga je geen woning vinden. De Hofdame staat niet ín het centrum. De Hofdame ís het centrum.



Indeling


Gebouw

Op de begane grond van De Hofdame heb je een eigen parkeerplaats en vind je tevens een handige berging. Dat is allemaal top, maar laten we snel naar het appartement op de 6e verdieping gaan kijken. Dát is pas top.


Appartement op de zesde verdieping

Wanneer je de voordeur van het appartement opent, kom je terecht in de lange en strakke hal. Er ligt al een fraaie vloer onder je voeten en je wordt overspoeld door een gevoel van ruimte en licht. De hal biedt toegang tot de meterkast en de nette toiletruimte met hangend closet en fonteintje, maar ook tot alle andere vertrekken van de woning. En die wil je zien.

De twee slaapkamers van het appartement liggen aan de voorzijde (respectievelijk circa 3.00 x 4.82 en 2.55 x 4.14 meter) en zijn beiden aangenaam afgewerkt en licht. Deze punten betekenen dat je zowel een heerlijke master bedroom, als een overige gewenste kamer kunt creëren. Werk jij tegenwoordig regelmatig thuis? Zeg hallo tegen een kantoor. Heb jij genoeg kleding en schoenen om de hele Stadsdriehoek van een outfit te voorzien? Een inloopkast is zo gepiept.

Wanneer je naar volgende twee vertrekken aan weerszijden van de hal loopt, ontdek je links de handige berging (circa 2.60 x 3.49 meter) met aansluitingen voor wasapparatuur. De deur aan je rechterhand biedt toegang tot de badkamer (circa 3.00 x 2.47 meter). Correctie: de ultieme badkamer! De moderne ruimte beschikt over een inloop regendouche, een modern wastafelmeubel met spiegel en een heerlijk ligbad. Kortom: alles wat je nodig hebt om jezelf na een lange dag even fijn terug te trekken.

Goed, genoeg gebabbeld. Tijd voor het moment - of eigenlijk vertrek - suprême: de woonkamer (circa 6.95 x 5.90 meter). Hier krijgt menig levensgenieter namelijk een lach op het gezicht. De ruimte is met haar mooie afgewerkingen, moderne look en feel, aangename hoeveelheid lichtinval met Frans balkon en ruimte helemaal klaar om jou en je spullen welkom te heten. Zie je jezelf hier ‘s zondags al luieren op de bank, of met een fijn gezelschap urenlang dineren aan de eettafel? Voor dat laatste hebben we overigens nog iets anders nodig. Een keuken bijvoorbeeld.

Toeval bestaat niet! In de linkerhoek aan de voorzijde van de living vind je een prachtige en moderne half-open keuken in hoekopstelling, die beschikt over een koelkast met vriesvak, combi-oven, keramishe kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Een kind kan hier dus - letterlijk - de was doen. Eetsmakelijk!



Bijzonderheden

- Prachtig en instapklaar driekamerappartement;
- Recent intern geverfd;
- Op een geweldige locatie middenin het Rotterdamse stadshart;
- In het moderne complex De Hofdame, voorzien van een royale entree en luxe binnentuin;
- Op loopafstand van alle hotspots;
- Bouwjaar circa 2007;
- Energielabel A;
- Stadsverwarming;
- Frans balkon (n-w);
- Woonoppervlakte circa 93 m²;
- Inhoud circa 250 m³;
- Parkeerplaats (niveau -1) in de inpandige garage (vraagprijs 35.000 euro);
- Compleet modern in de styling en afwerkingen;
- Goed onderhouden;
- Bijdrage VvE 166,66 euro per maand (voor de woning en de parkeerplaats);
- Aangenaam licht in alle vertrekken;
- Twee fijne slaapkamers;
- Moderne badkamer en keuken;
- Ruime, comfortabele living;
- Alle voorzieningen om de hoek;
- Oplevering in nader overleg;
- Pak jij deze unieke kans?


Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in Rotterdam kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 499.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
7
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Keurmerken
politiekeurmerk
Voorzieningen
mechanische ventilatie, frans balkon en lift

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming
Warm water
centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeergarage
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*