Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25
Ooststraat 25

Ooststraat 25

Nieuwerkerk

€ 289.500,- k.k.

Omschrijving

Welkom op Ooststraat 25 in Nieuwerkerk, een charmante hoekwoning van 101 vierkante meter die klaarstaat om jouw nieuwe thuis te worden. Met een eigen oprit, een ruime schuur en een slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond, biedt dit huis talloze mogelijkheden. Of je nu een starter bent of op zoek bent naar een gelijkvloerse woning, deze woning heeft alles in huis om naar jouw eigen smaak te worden ingericht. Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt, geniet je van de rust van het dorpsleven, terwijl alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Kortom, de perfecte plek om je thuis te voelen.
 
Begane grond:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een gezellige hal die toegang biedt tot het toilet en de trap naar de eerste verdieping. De lichte en ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning valt direct op door de grote raampartijen, die de ruimte vullen met natuurlijk licht. De sfeervolle houtkachel voegt een extra vleugje warmte en gezelligheid toe, ideaal voor de koudere dagen. De woonkamer loopt naadloos over in de open keuken aan de achterzijde, waar voldoende ruimte is voor een eettafel. Dit is de perfecte plek om samen met familie en vrienden te genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden.
 
Op de begane grond vind je ook een slaapkamer, bereikbaar via een halletje naast de eetkamer. In deze hal vind je ook de wasmachine-aansluiting en de cv-installatie. De slaapkamer is ruim opgezet en voorzien van een handige inbouwkast. Vanuit de slaapkamer heb je directe toegang tot de aangrenzende badkamer, compleet uitgerust met een ligbad, wastafel en douche, voor optimaal comfort.
 
Eerste verdieping: 
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met voldoende lichtinval. Deze kamers bieden veel mogelijkheden en kunnen naar eigen wens worden ingericht, bijvoorbeeld als kinderkamers, een thuiskantoor of een hobbyruimte. De badkamer op deze verdieping is praktisch ingericht met een douche en wastafel.
 
Tweede verdieping: 
De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en biedt extra ruimte voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt.
 
Tuin: 
De woning beschikt over een knusse achtertuin waar je kunt ontspannen. Hier staat ook een grote schuur die voor veel opbergruimte zorgt.

Bijzonderheden:
- 101 m² woonoppervlakte
- 1 slaapkamer op de begane grond
- 3 slaapkamers op de eerste verdieping
- 2 badkamers, waarvan 1 op de begane grond
- Opbergzolder
 
Kortom, Ooststraat 25 is een karakteristieke woning met veel potentie, gelegen in een fijne buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Ben jij op zoek naar een woning waarin je jouw eigen stempel kunt drukken? Dan is dit jouw perfecte kans!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 289.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken en tv kabel

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel, open haard en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²
Perceeloppervlakte
213 m²
Inhoud
399 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 35 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*