Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4
Oostmolenweg 4

Oostmolenweg 4

Kloetinge

€ 349.000,- k.k.

Omschrijving

WOOONmakelaardij biedt aan: Landelijk wonen en toch nabij Goes? Aan de rand van Kloetinge treft u een verrassende 2/1-kapwoning (± 1900) met authentieke uitstraling gelegen op een onverwacht royaal perceel grond van 560m2. Deze aantrekkelijke tweekapper is voorzien van 3 slaapkamers, eigen parkeerplaats, overdekte terrasoverkapping annex ruime berging en houtopslag. Bijzonder is te noemen dat deze woning géén voor- en/of achterburen heeft, waardoor u veel privacy geniet! De achtertuin is heerlijk zonnig gelegen (zuidoost). U treft hier dé ideale woning én zal hier vast veel woongenot ervaren!

BEGANE GROND
Via de achtertuin bereikt u de entree van de woning met deelbare voordeur. Bij binnenkomst in de hal treft u een gemoderniseerd toilet en de toegang tot de bijkeuken met witgoed aansluitingen en cv-opstelling. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer/eetkamer. Hier vandaan heeft u via de grote raampartijen prettige lichtinval en fraai zicht in uw eigen tuin. Deze woonkamer is tevens voorzien van een sfeervolle allesbrander én de aangrenzende keuken heeft een fraaie landelijke uitstraling. De landelijke keuken is in een hoek opgesteld en uitgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad. Ook is de inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, oven (± 2024), afzuigschouw, koelkast en vaatwasser.

1e VERDIEPING
Via deze trap bereikt u de 1e verdieping met overloop en badkamer met wastafelmeubel en fijne douche. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan één kinderkamer met vaste kastruimte in de schuine kap. De ouderslaapkamer is aan de ene zijde van de woning gesitueerd. Hiervandaan kijkt u fraai weids weg. Vanuit de twee kinderslaapkamers, aan de andere zijde, geniet u ook mooi landelijk uitzicht. Dat is nog eens lekker wakker worden!

TUIN/ BERGING/ TERRASOVERKAPPING
Er is prima parkeerruimte voor uw auto op eigen terrein. De werkelijk zeer verrassende én privacy biedende tuin is keurig aangelegd met berging, aangrenzende overdekte terrasoverkapping en houtopslag. Het terras in de achtertuin is op het zuidoosten gesitueerd. Aan deze zijde kunt u desgewenst heel fijn en lang van de zon genieten! De royale berging is handig voor uw fiets, tuingereedschap en zoveel meer!

OPLEVERING
In onderling overleg, indicatie aanvang februari 2025

OMGEVING
De gunstige ligging is ideaal te noemen, nabij het geliefde Kloetinge, alsmede gelegen op korte afstand -in 10 min fietsen- van het gezellige winkelhart van Goes met alle verdere stadse voorzieningen. Ook de uitvalswegen, A58, NS-station, ziekenhuis zijn nabij.

ALGEMEEN
-Bouwjaar ±1900
-Perceeloppervlakte 560m2
-2-onder-1 kapwoning (inhoud ± 328 m3)
-Gebruiksoppervlakte wonen ± 93 m²
-Externe bergruimte ± 14m2
-Energielabel E
-Zonnepanelen 8 stuks (2022)
-3 slaapkamers
-Screens
-Vrijwel geheel dubbele beglazing (m.u.v. badkamerraam)
-Muurisolatie
-CV- Combiketel, Nefit Topline Compact HRC, (±2007)
-Schilderwerk buiten laatst 2024
-Fraai aangelegde tuin op zuidoosten
-Terrasoverkapping

UITNODIGING
Nieuwsgierig geworden…? Bij serieuze interesse klikt u op de bezichtiging aanvraagbutton. Vul uw gegevens in en dan zullen wij contact met u opnemen! Deze woninginformatie is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Dak
zadeldak
Voorzieningen
zonnecollectoren en rookkanaal

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2007 van Nefit Topline Compact HRC, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Perceeloppervlakte
560 m²
Inhoud
328 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*