Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02
Oostmaaslaan 129A 02

Oostmaaslaan 129A 02

Rotterdam

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Uniek Appartement met Prachtig Uitzicht op de Skyline van Rotterdam

Wanneer je over de Maasboulevard de stad inrijdt, voelt dat voor veel Rotterdammers als thuiskomen. De golven van de Nieuwe Maas kabbelen voort en de skyline tovert een glimlach op je gezicht, met iconen zoals de bruggen en kenmerkende gebouwen. Vanuit de woonkamer van dit appartement geniet je elke dag van dit schitterende uitzicht, met prachtige zonsondergangen die de lucht paars kleuren. Een televisie is hier eigenlijk overbodig.

Opvallende punten van het appartement:
• Adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam: Of je nu ontspant in de ruime woonkamer of dineert in de woonkeuken, je wordt constant omringd door het
levendige uitzicht over de stad, wat elk moment speciaal maakt.
• Energielabel B voor duurzaam wonen: Dankzij de gloednieuwe HR107-combiketel (2024), kunststof kozijnen met dubbel glas en een geïsoleerde buitengevel geniet
je hier van een laag energieverbruik. Verder koken op inductie, LED-verlichting en grote ramen aan de zonzijde dragen bij aan het energiezuinige karakter.
• Hoog wooncomfort: Met een Daikin airco in de slaapkamer, een luxe regendouche en een ruim zonnig balkon aan de voorzijde (zuiden), en een koel balkon aan de
achterzijde (noorden), heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en ontspannen woonervaring, ongeacht het seizoen.
• Maximale flexibiliteit dankzij open indeling: Dit appartement biedt een indrukwekkende open indeling, waar de grenzen tussen woon- en kookruimte naadloos
vervagen. De grote woonkamer vloeit over in de moderne woonkeuken, ideaal voor zowel gezellig koken als ontspannen. De royale slaapkamer versterkt het luxe
hotelgevoel met een en-suite badkamer. Met de slimme indeling, verborgen kastruimte achter schuifdeuren, en de mogelijkheid om extra kamers of werkplekken te
creëren (zoals te zien in de artist's impressions), ben je verzekerd van een toekomstbestendig appartement dat zich aanpast aan jouw wensen en behoeften.
• Perfecte ligging: Binnen vijf minuten ben je in het centrum, de Erasmusuniversiteit, het EMC of op de snelweg. Het prachtige Kralingse Bos ligt op loopafstand. Hier
geniet je van alle gemakken van de grote stad zonder middenin de drukte te zitten.
• Gezonde VvE met lage maandelijkse bijdrage (€75).
• Voldoende parkeergelegenheid: Met een laag maandbedrag voor een vergunning en de mogelijkheid om elektrisch te laden bij een van de beschikbare laadpalen.

Indrukwekkende renovatie en slimme indeling
Gelegen op de tweede en halve derde verdieping is dit appartement in topconditie en instapklaar. Hoewel het complex in de jaren '30 is gebouwd, is er in de loop van de jaren veel aan verbouwd. Zo zijn de gevels volledig geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Sinds de huidige eigenaar in 2013 de sleutel kreeg, is de volledige binnenkant aangepakt: van indeling en vloeren tot keuken en sanitair. Zelfs een airco-installatie is toegevoegd voor extra comfort. Het appartement heeft aan weerszijden balkons, zodat je altijd kunt kiezen tussen zon of schaduw.

De Indeling
Bij binnenkomst kom je in de gang waar een toilet is geplaatst. Vervolgens stap je de woonkamer en de woonkeuken binnen. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde van het gebouw, met oriëntatie op het zuidwesten. Hierdoor geniet je 's middags van de zon en zie je de mooiste zonsondergangen. Aan de achterzijde is de keuken uitgebreid ten opzichte van de oorspronkelijke indeling, perfect voor kookliefhebbers. Via een openslaande deur heb je toegang tot het balkon aan de achterzijde, wat een heerlijke plek is om te ontspannen.
De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden. De open keuken heeft voldoende ruimte voor een eettafel bij het balkon en is uitgerust met moderne voorzieningen. Een ingebouwde ontbijtbar biedt een extra plek voor een informele maaltijd of een avondborrel. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een werkplek, zoals getoond in de foto's, wat het appartement ideaal maakt voor mensen die thuiswerken.
De halve derde verdieping aan de voorzijde is omgetoverd tot een luxe hotelsuite. Hier tref je een ruim slaapgedeelte aan, met volop lichtinval dankzij de grote ramen. Het op het zuiden gelegen balkon biedt de ideale plek om van de zon te genieten. De en-suite badkamer maakt het hotelgevoel compleet, terwijl de ruime kastenwand achter schuifdeuren zorgt voor een opgeruimd en overzichtelijk geheel. Mocht je behoefte hebben aan meer kastruimte of bijvoorbeeld een extra werkplek, dan biedt de royale indeling hier alle mogelijkheden voor.

Kralingen
De wijk Struisenburg is zeer gewild vanwege de unieke ligging ten opzichte van het centrum, het openbaar vervoer, de uitvalswegen, de universiteit en andere voorzieningen zoals horeca en winkels. De Oudedijk en de Lusthofstraat liggen om de hoek, en het Kralingse Bos is op slechts vijf minuten fietsen. Zoek je de gezelligheid op? Dan ben je ook snel in de levendige Oude Haven. De huidige eigenaar heeft hier dan ook tien jaar lang met veel plezier gewoond en genoten van de unieke locatie, het adembenemende uitzicht en het comfort dat dit appartement biedt.

Samengevat
• Gemoderniseerd appartement op de tweede en halve derde verdieping
• Gelegen op eigen grond
• Uniek uitzicht over de Rotterdamse skyline
• Moderne keuken en sanitair
• Airconditioning in het slaapgedeelte
• Energielabel B
• Bouwjaar 1937
• VvE-bijdrage €75 per maand
• Voldoende parkeergelegenheid, inclusief elektrische laadpalen

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem gerust contact op. Misschien sta ik binnenkort met de sleutels in mijn hand om jou welkom te heten in jouw nieuwe thuis.

Verkopend makelaar: Martijn Folkers, RE/MAX Totaal Makelaars

Heb je je huidige woning nog niet verkocht? Ik kom graag langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 375.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2024 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan water, vrij uitzicht en aan vaarwater

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*