Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6
Oosterwoldseweg 6

Oosterwoldseweg 6

Haulerwijk

€ 310.000,- k.k.

Omschrijving

Te koop: Oosterwoldseweg 6, Haulerwijk : Ruime 2 onder 1 kap woning met veelzijdige aanbouw en een zeer ruime tuin.

Gelegen in het hart van Haulerwijk vindt u deze 2 onder 1 kap woning aan de Oosterwoldseweg 6. Deze solide woning biedt u niet alleen een comfortabele leefruimte van 132 m², verdeeld over 5 kamers waarvan 4 slaapkamers, maar ook een fantastische plek op een riant perceel van 615 m².

Tip:
Wil je deze woning inclusief alle beschikbare informatie bekijken? Dat kan de dag na aanmelding want deze woning krijgt dan een unieke eigen woningwebsite. Via 'Download Brochure' kom je er gemakkelijk. Hier kan je zelf makkelijk een bezichtiging inplannen op een van de geplande kijkdagen. Bovendien kom je alles te weten van de woning en de omgeving! Geplande kijkdagen bij deze woning: woensdag 11 september en vrijdag 13 september 2024. De inschrijving termijn voor deze woning sluit 19 september 2024 om 12.00 uur.

Bij aankomst merkt u meteen de ruime oprit die leidt naar de royale garage, ideaal voor het parkeren van uw auto en extra bergruimte voor uw fietsen of tuinspullen. De garage en multifunctionele aanbouw bieden samen een veelheid aan mogelijkheden, variërend van hobbyruimte tot kantoor aan huis of zelfs een atelier. De aanwezigheid van een ruime badkamer maakt het plaatje compleet.
De woning bezit een lichte en luchtige woonkamer. De grote raampartijen vullen de ruimte met natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de groene tuin rondom het huis. In de multifunctionele aanbouw / tuinkamer kunt u met gemak een werkruimte of recreatieruimte creëren, afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Deze ruimte voegt een extra dimensie toe aan het woongenot en maakt de woning geschikt voor een breed scala aan levensstijlen.

De ligging van de woning is ideaal. Het centrum van Haulerwijk biedt verassend veel voorzieningen zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten inclusief een openlucht zwembad, allemaal op loopafstand. Haulerwijk ligt centraal in de zogenaamde DGA-driehoek (Drachten, Groningen en Assen en deze steden zijn makkelijk bereikbaar. Voor natuurliefhebbers liggen Het Blauwe Bos en het uitgestrekte Fochteloërveen binnen handbereik, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Kortom, Oosterwoldseweg 6 in Haulerwijk is een woning die u veel te bieden heeft: ruimte, een veelzijdige aanbouw en een centrale ligging in een fijne gemeenschap. Mis deze kans niet om deze geweldige woning met al zijn mogelijkheden te bezichtigen. Plan vandaag nog een afspraak in en ervaar zelf wat deze woning u te bieden heeft. Strijkt u hier neer 'op doorreis"?

Nadere info:
- De aanbouw is van 1997 en volledig geïsoleerd
- De C.V. ketel is uit 2017
- Op het ruime perceel is altijd schaduw of zon te vinden.
- De woning is snel te aanvaarden indien gewenst.
- Een deels overdekt terras biedt uitzicht op de zeer ruime en besloten achtertuin.
- Verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond. In de koopovereenkomst zal daarom een zogenaamde ‘niet bewoningsclausule’ en een ‘ouderdomsclausule’ worden opgenomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 310.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van HR combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
615 m²
Inhoud
543 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
17 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 360 m² en is gelegen op het oosten
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*