Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24
Oosterdiep 24

Oosterdiep 24

Dordrecht

€ 349.500,- k.k.

Omschrijving

Ruime gezinswoning met inpandige garage, veel leefruimte en een zonnige achtertuin op het zuidwesten!

Deze fraaie drive-in woning, aan de rand van de kindvriendelijke wijk 'De Staart', op steenworp afstand van de rivier 'het Wantij' en jachthaven 'Westergoot", beschikt over een ruime woonkamer met woonkeuken, vier slaapkamers en een ruime garage. Voor de deur is er plek voor het parkeren van een auto.

De woning is voorzien van 15 zonnepanelen en kunststof kozijnen met HR++ glas. Hierdoor heeft de woning een gunstig energielabel B.

In de directe omgeving liggen diverse voorzieningen, zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Ook de prachtige jachthaven Westergoot en de rivier het Wantij zijn op loopafstand gelegen, waar je heerlijk kunt recreëren. Binnen enkele minuten ben je op de fiets in het sfeervolle historische centrum van Dordrecht. Op één minuut ligt de autosnelweg N3, richting Breda, Rotterdam en Utrecht.

Indeling:

Begane grond
Tochtportaal met toegang tot het toilet en de hal. Ruime hal met toegang tot de garage en wasruimte. De garage, met een elektrische garagedeur, heeft de mogelijkheid tot het stallen van één auto. Vanuit de garage is de achterliggende berging bereikbaar. Vanuit de wasruimte is er toegang naar de tuinkamer.

De tuinkamer ligt aan de achterzijde van de woning waar openslaande deuren toegang bieden tot de ruime achtertuin op het zuidwesten. De multifunctionele tuinkamer kan voor diverse doeleinden gebruikt worden zoals een slaapkamer, kantoorruimte of speelkamer. De tuinkamers is voorzien van rolluiken.

Eerste verdieping
Heerlijke ruime woonkamer met houtkachel aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde een ruime open woonkeuken in rechte opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De kozijnen in de woonkamer zijn voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, badkamer en een berging met cv-ketel opstelling.

Aan de voorzijde ligt de grootste slaapkamer met vast kastenwand. Aan de achterzijde de overige 2 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Ruime badkamer met ligbad, toilet, douchecabine en wastafel. Een koper dient er rekening mee te houden dat de badkamer is gedateerd.

Tuin
Op het zuidwesten gelegen ruime achtertuin, toegankelijk vanuit de tuinkamer en voorzien van sierbestrating, overkapping en een achterom.

Algemeen:
- Bouwjaar 1975;
- Woonoppervlakte: 113m2;
- Overige inpandige ruimte 21m2;
- Warm water en verwarming middels cv-Ketel bj 2022;
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- Voorzien van 15 zonnepanelen
- Energielabel B;
- Alle kozijnen zijn voorzien van horren;
- Oplevering in overleg

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekenden de gelegenheid te geven om de woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u dan op de reservelijst geplaatst worden.

Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging samen met alle overige relevante informatie over de woning.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
412 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
21 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*